Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 103 941
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
За Милката няма точно определена сума,нали?
Уж, гледах,гледах..нищо не видях.

# 91
За моментните награди минимум е 5 лв и остатъка не се натрупва. За голямата е 10 лв, но там не знам как се натрупва.Пробвах за чаша и гориво( на двебележки) не успях.Поне щерката ще има белвита тези дни.

# 92
За Втората вълна Метро и Мастъркард са си поръчали малките наградите от Емаг.На люлката имаше стикер на Емаг даже пишеше до кой е изпратена.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 23:24 от Alize1234

# 93
Третата вълна е преминала миналата година. Joy

# 94
Ей,това как не го видях 🤔 И аз си живея в 2022,сега докато свикна с 3 трябва половин година да мине 😅

# 95
Има ли някой от последното теглене (29,12) на Queens да са му звъняли вече?
Иначе за Кауфланд хубаво почна нова игра,но от предишната ,в която трябваше да си пазарувал 5 пъти кога ще има печеливши?Че и половината календар.

# 96
Иначе за Кауфланд хубаво почна нова игра,но от предишната ,в която трябваше да си пазарувал 5 пъти кога ще има печеливши?Че и половината календар.
Кауфланд са на принципа - първо уведомяват всички печеливши и след това публикуват! Мисля, че вече няколко пъти беше обяснено. Ако нямате обаждане евентуално в предполагам поне 10 дни след края на играта, значи не печелите. Аз само веднъж съм печелила от тях и то беше преди 6-7 години така че не очаквам обаждане.

# 97
За Втората вълна Метро и Мастъркард са си поръчали малките наградите от Емаг.На люлката имаше стикер на Емаг даже пишеше до кой е изпратена.
По-възмутително беше, че обявиха наградата за над 100 лева, подписа се протокол с ЕГН, а тя е далече под 100!

# 98
  • София, Дружба 2
Не ми е звънял никой, от тегленето на 29.12. съм.

# 99
  • Велико Търново
За моментните награди минимум е 5 лв и остатъка не се натрупва. За голямата е 10 лв, но там не знам как се натрупва.Пробвах за чаша и гориво( на двебележки) не успях.Поне щерката ще има белвита тези дни.
Аз доколкото разбрах няма минимална сума за регистрация, а като се натрупат 500 т. ти дава възможност да участваш за награда.

# 100
Аз доколкото разбрах няма минимална сума за регистрация, а като се натрупат 500 т. ти дава възможност да участваш за награда.
Съжалявам ако съм те подвела, но аз регистрирах две бележки 7.98 и 5.98 и нямам остатъчна стойност след два опита за две различни моментни награди

# 101
Късметлийска нова година! Куинс са изтеглили.

# 102
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еми нямаме отново в Куинс...Те пък кога ли са ме тегили.Приключвам с тях.

# 103
  • у нас
Еми нямаме отново в Куинс...Те пък кога ли са ме тегили.Приключвам с тях.
И аз. Но пък познати първи имена има. Те Куинс сън не спали, та в ранни зори теглили и публикували.

# 104
За много години!

И аз бях дотук с игрите на Куинс след като видях, че Пеньо е с телефон.

Общи условия

Активация на акаунт