Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 104 505
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
И мен ме няма в Куинс.
Много се надявах,но уви.
Веднъж съм печелила от тях,тук във форума.
И аз ще им пиша мейл.
Аман от Клана !

# 136
  • Варна
Току що видях,в Булмаг една мърчинка,носеше регал на Нестле и имаше нарисуван Аватар.Никъде не намерих игра.

# 137
Хипер нещо забравиха да изтеглят за джагите😡🧐

# 138
Бележките на клана явно са истински и си ги набавят от някъде . Като регнат по 20-30 бележки на всеки от фамилията и шанса им става доста голям. Аз това се опитвам да обясня на организаторите , но тях не ги интересува явно.

# 139
  • Велико Търново
Бележките на клана явно са истински и си ги набавят от някъде . Като регнат по 20-30 бележки на всеки от фамилията и шанса им става доста голям. Аз това се опитвам да обясня на организаторите , но тях не ги интересува явно.
По-скоро да се види при кои фирми-организатор те печелят най-често. Аз имам съмнение, че имат връзки със софтуера.

# 140
И мен ме няма в Куинс,а така се надявах...мрън

# 141
Аз също се присъединявам към разочарованите от Куинс.През месец декември имахме доста семейни празници, Коледно-новогодишни,солидно количество сокове се купиха, но не ме изтеглиха и мен.Нищо, за дълго време ги отсвирвам Куинс. Сега повече детокс и вода!😆

# 142
И мен ме няма в queens,бяхме общо с 2 бележки по 10лв.+ Grinning Ама като ви чета,защо ли съм се надявала.. ;д Ако видя Дианка в групата за размяна с телефон въобще няма да си купим повече и без това соковете им не си заслужават парите според мен.И в лидл анкета ни няма,пак бяхме с 2 бележки само.А там регистрираните бележки само за месеца ли участват или и стари?Че и преди веднъж регистрирах,но не ги пазя.
Колкото до Кауфланд -знам,че първо звънят и после обявяват списъка.Но се надявах някой тук да каже ,че са му звъняли,все пак наградите бяха доста май.Аз от тях никога не съм печелила,а пазаруваме основно там.Като си обърна точките в пари ми става лошо колко оставяме там,залужавам поне 1 ваучер 10лв... Grinning
За играта на прингълс постната по-назад не разбрах добре правилата.Може да участваме без покупка?А после пише да си пазим опаковката или нещо такова.И ако може да се участва по веднъж на ден,а кода се получава с мейл,кой ще се занимава да ми праща на мен код всеки ден Grinning Иначе една жена,с която се тагваме беше спечелила телевизор от тях миналия месец,но каза ,че кода си бил на опаковката и е с покупка..

# 143
  • Пловдив
Няма ме в Куинс и Теди, няма да казвам с колко участия Rolling Eyes
Чакам днес Еко-то, но не тая особена надежда.
Пещерска и тях съм отбелязала днес, но в сайта още могат да се качват снимки Rolling Eyes

# 144
  • София/Търново
Малко в разрез с общото настроение, но моя тон за песен е различен. Не печеля в Куинс и т.н. Но наградите им са хубави, та ще играя. Соковете, за изкуственяк, са възможно най-малко неполезни спрямо останалите, та не виждам проблем с качеството. Мнение, не го налагам.

# 145
Аз харесвам някои от соковете (особено банан), не ме интересува дали са полезни - не държа да ям полезни храни.

# 146
  • При децата ми
Мдааа, много съм разочарована и аз от "Куинс"!

С над 80 лв. сме двама човека и не печелим. Купувахме от края на ноември и почти през целия месец декември.
Здраве да е! Това с рисуваните бележки вече е нетърпимо! Миналата година спечелих ваучер от тях с доста по-малко бележки.
За пръв път мисля да пиша и аз в контактната форма. Досега все се възмущавах пред екрана и цъках с език, но сега ще пиша.

# 147
  • Sofia
И аз нямам ваучер от Queens - но Диана, Пеню пак са там... Няма л иначин да се спрат техните измами?

# 148
Честита Нова Година на всички 🎉Бъдете здрави и щастливи 🍀 В Куинс и аз налях голяма сума но уви... Дано през новата година имаме повече късмет от нечестно играещите!

# 149
Хей момичета спечелих бармански сет от Швепс, честно казано се надявах на Бар, но и това става 😄😄😄 Участвах с моя и на мъжа ми профила с два коктейла ( той спечели с текилата) Пооправи ми се настроението ще го подаря на брат ми, защото имам един шейкър вече, а той сигурно ще му се зарадва.
Страхотнооооооо, не е бармански сет а не не не Бар е

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 12:32 от JustMila

Общи условия

Активация на акаунт