Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 104 507
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 150
Успешна 2023 година, с много награди за всички.

И мен ме няма в Куинс, но най-накрая съм с мече от Теди (много го исках за моята Теди).

# 151
Ние тук се възмущаваме, печелещите отвсякъде и все най голямото четат и се заливат от смях. Че има нещо нередно, а може би и много нередности, е ясно - какъв да е този късмет, но на никой не му се занимава да проверява. Представете си че с години все така си вървят нещата и нищо не се променя. Участваме доброволно, с ясната мисъл, че няма да има награди, и подължаваме. Понякога става чудо и някой друг се добере до награда и така. Да сме здрави, някои дори не си ползват наградите, а продават. Бизнес.

# 152
  • София
От Ситово се обаждат , един приятен младеж. Забравих да го питам за бележката , но аз си я пазя Wink

# 153
Бележките на клана явно са истински и си ги набавят от някъде . Като регнат по 20-30 бележки на всеки от фамилията и шанса им става доста голям. Аз това се опитвам да обясня на организаторите , но тях не ги интересува явно.
По-скоро да се види при кои фирми-организатор те печелят най-често. Аз имам съмнение, че имат връзки със софтуера.
Краят на 2021 г. имаше игра на ДСК с големи награди електрически мотопеди и електроавтомобил. Някакъв братовчед на Пеньо писа в темата да се похвали, че са хакнали софтуера с Пеньо и ще спечелят. И наистина Пеньо спечели мотопед. Ето линк към играта, ако на някого му е интересно: https://dskbank.bg/70

# 154
Как си представяте, че ще хакнат софтуера на някаква съвсем отделна външна фирма?!?

Около 20 пъти проверих, няма ме в Куинс.

# 155
И на мен това ми е интересно и затова писах. Всеки случай не е късмет от десетки хиляди участващи в ДСК да го изтеглят него за една от големите награди.

# 156
Искам да задам един глупав въпрос, но от личния си профил във фейсбук ли споделяте игри? Мен ме е срам да пълня фийда на близки, познати, колеги, преподаватели с игрички.

# 157
Здравейте! Аз редовно започнах да участвам за награди от Кока Кола. Голяма фенка съм и пия всеки ден , че ми е заместител на водата вече.. Simple Smile ( Колкото и да е вредно) Та така и така си пия много кола и открих приложението им с наградите , та  реших поне да си пробвам и късмета , а само след около 30 неуспешни опита , вчера успях да спечеля едно ски шалче. Няма да ми е в употреба , но ми се стори много готино и все на него си вкарвах кодовете. Та зарибих се малко с тези игри и се радвам , че открих тази тема Simple Smile

# 158
Има и още двама с фамилия Пенев и Димитров в ДСК, тъй че може да не е само Пеньо облажил се.

# 159
  • Велико Търново
Искам да задам един глупав въпрос, но от личния си профил във фейсбук ли споделяте игри? Мен ме е срам да пълня фийда на близки, познати, колеги, преподаватели с игрички.
Да, с личния си профил играя и не се притеснявам от другите какво ще кажат. Нали печеля от време на време. Wink

# 160
Харесвам Куинс, харесвам соковете им- банан и праскова. Не спечелих, жалко. Надявам се все пак да проверят поне дали има повтарящи се номера. Малко вероятно, но може да четат тук, игрите им генерират всеки път голям интерес, наградите са хубави, ако клиентите са ценни за тях повече от това да си нарушат спокойствието, ще проверят.

# 161
  • Велико Търново
Office.Bulgaria@maspex.com
Пишете тук относно Queens , ако искате да има шанс нещо да се промени.
На кого е този имейл?
Аз писах на него и на куинс за всеки случай.

# 162
Здравейте. Нямам време да пиша и само ви чета, но сега се включвам да кажа спечелените ми награди през 2022г.
- 1 тест продукт от DM.
- Музикална въртележка Canpol от DM при покупка на бебешки продукти над 30лв.
- Airpods от Lily и Swiffer
- Пуловер Nutella
- кърпа от Hell energy

Здраве и успех на всички през новата година.

# 163
Къде са се похвалили, че са хакнали софтуера? Аз тук в темата май не съм попадала на инфо.
В Куинс ни нама, както винаги, мноооого исках телефона, но не ми бил късмет явно.
Но пък имам късмет за бармански сет в Швепс. Там играх за бар шкафа, защото сет имам от предната им игра, но пък по-добре сет от нищо. Та откривам новата година с награда и се чувствам супер!
Нивеа все още не са се свързали за календара.
Чакам Орал Б в ИГ и ДМ, чакам тегления в КК, играта на Пещерска и Гордън джин, в Елит играх за слушалки. Метро още не са обявили големите победители, Виза също имаха игри и там не съм чула някой да се е похвалил.

# 164
На мен пък сега ми звъннаха,че съм с чанта от Памперс.Играта беше октомври май?
И на мен от година някъде ми се набива на очи името Дияна.Айде с покупка да кажем,че лъже.Ама тая жена нонстоп печели в инстаграм и фейсбук.Там как да излъжеш?Явно си има късмет.Да е жива и здрава жената,но да мине на ТОТО и да остави тия дребнички награди за нас  😅.

Общи условия

Активация на акаунт