Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 104 512
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Искам да задам един глупав въпрос, но от личния си профил във фейсбук ли споделяте игри? Мен ме е срам да пълня фийда на близки, познати, колеги, преподаватели с игрички.
За тази цел най-често правят дублиращи профили, които ползват само за игри и тагват също дублиращи профили.
Аз имам един официален личен, никога не бих тагнал някой, не бих разпращал линкове към приятелите си, а ако някой си го позволи спрямо мен - ще изхвърчи с 200 на минутата.
Участвал съм в игри и томболи, които не изискват такива действия.

# 166
Къде са се похвалили, че са хакнали софтуера? Аз тук в темата май не съм попадала на инфо.
Коментарът беше заметен на секундата. Имаше и възмутили се съфорумки, и тях ги изтриха.

# 167
На мен ей сега ми се обадиха от Ариел, че съм изтеглена като резерва от играта им с Кауфланд. Дано успея да си намеря бележката....

# 168
  • Велико Търново
Тагвам винаги ММ, детето и имам две-три приятелки които играят. С много тагвания не играя. В ИГ винаги се включвам с едно тагване пък каквото стане.

# 169
Искам да задам един глупав въпрос, но от личния си профил във фейсбук ли споделяте игри? Мен ме е срам да пълня фийда на близки, познати, колеги, преподаватели с игрички.
Аз не играя от личния,най-малкото ,за да не спамя на приятелите,но друга причина е,че всичко ми е скрито за приятели и най-много да ме помислят за фалшив профил,защото няма нищо публично споделено,а и страниците няма да видят,че съм ги харесала от него. Не ,че от този за игрите печеля,може и той да им изглежда фалшив Grinning Във фейсбук засега съм се отказала,не ме искат,за сметка на едни и същи печеливши и редовни подмазвачи или спамаджии .. ;д

# 170
И в лидл анкета ни няма,пак бяхме с 2 бележки само.А там регистрираните бележки само за месеца ли участват или и стари?Че и преди веднъж регистрирах,но не ги пазя.
Бележките участват само за съответния месец.

# 171
И във фейса и в ИГ играя с профили, които съм направила специално за игри, приятелите ми там съм ги набрала покрай игрите. Във фейса подозирам, че мислят профила ми за фалшив и затова там почти не печеля. От истинските ми профили не играя, защото не е много подходящо и никога не ги и тагвам, дори не съм ги вкарала като приятели в профилите ми за игри. Като цяло предпочитам да съм инкогнито в игрите, но пък ако спечеля, организаторите разбират реалните ми лични данни.
Благодаря на хората, които са приели приятелството ми за игри и ме търпят, че ги тагвам. На някого, ако му е нужен човек за тагване съм на линия, нямам проблем да ме тагвате, колкото си искате.

# 172
За много години, момичета ! Здраве, щастие, спокойствие в дома и сърцата ви желая. Миналата година беше доста постна откъм награди, дано тази да имаме всички повече поводи за усмивки.
Има ли още някой, който чака пуф от Каменица ? Доста отдавна дадох данни за доставка ...

# 173
Мрънкането в темата пак сътвори чудо!
Сутринта, след като писах тук, са се обадили на ММ, че е резерва в играта на Ариел за прах за една година!
Явно някои фалшификации не са сполучили!
Успех!

# 174
Печеля валчер в Куинс не се надявах вече, но ето че ме изненадаха. Относно бележките имам позната в Кауфланд,  която ги събира от оставените колички, те са реални и истински,  но не са закупени от нея.Така участва и печели в много игри с покупка.Предполагам, че и Пеневи работят на сходен принцип.
Утре обявяват и Лакрима, успех на участващите и мен 🙂

# 175
  • Елхово
И аз съм с  ваучер на Куинс

# 176
Да е здрава, мирна и късметлийска 2023 година!

Искам да споделя нещо относно касовите бележки.
Миналата седмица купувах шоколади Милка и цедено мляко Олимпус. Касиерът каза, че мога да участвам с бележката за награда от Олимпус и да я пусна в определената за целта кутия. Отговорих, че бележката ми трябва за играта на Милка. Той ми извади два дубликата - та се оказах с 3 касови бона. Не ми беше хрумвало досега, но вероятно има хора, които  се възползват от това и да регистрират едни и същи бележки на свои роднини.

# 177
  • Русе
И аз имам позната , работеща в магазин, разбирам я напълно- естествено, че ще вземе бележката, а няма да я хвърли в коша за боклук. Бележките, с които играе не са нейни, но абсолютно истински. Аз също смятам ,че фамилия Пеневи играе на подобен принцип. Какво тогава да им проверяват Куинс или пък другите фирми, клетвена декларация ли да прикачат?

# 178
  • София
Годината ми тръгна със спечелени добавки за имунитет от ИГ,а днес пристигнаха и някой награди от миналата.Направо снимах и тези за Коледа,които дойдоха от ИГ и ФБ.
Очаквам само от бг.мама да ми върнат мейл за Preonow,трябва и час за безплатен маникюр да си запиша,една книга от ИГ плюс козметика очаквам и един комплект на Ла Рош позе от октомври спечелен- доволна съм🍀

# 179
  • Сливен
Едва днес успях да отворя пратките-доволна,та предоволна съм.Остана да си взема комплекта на Рефан,от офиса на ЛеоЕкспрес.Календара на Нивея си закупих от Озон,бг-страхотни неща са сложили,особено маските за лице.

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт