Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 940
  • 980
  •   1
Отговори
# 810
Руми, този цвят по ми харесва, одобрявам;)
Тит, агенция не ти трябва, ще се справиш и сама. Разликата, която ти се получава е за наем на офис и заплати.

# 811
Липсата на диагноза днес го приемам за добра новина.
Румка, тая чанта няма ли да ти дращи краката? Вижда ми се много твърда.

# 812
Мари, чантата седи в колата. Нося я само от касата до нея и то по-скоро мм Sunglasses
Обаче събира много, не се мачка, защото дъното е широко и е много издържлива.
Предната изкара повече от 5 години.

Самата чанта няма как да я сгънеш и да я прибереш в дамската например.
Ако не съм с колата не я ползвам.

# 813
  • Бургас
Руми, много хубава.

Личната на децата често ми казва, че спокойната майка е част от оздравяването на децата.

Тит, зълва ми миналата година ходиха със свекърва ми сами. Наеха си кола и хотел и си обикаляха двете.

И аз имам във всяка чанта по една платнена торба от някое изложение. Първите години не си вземах, чудех се хората какво толкова ги мъкнат от всеки щанд, ама после се научих и аз.

Лин, ще го почакам да дойде на бургаска сцена Joy

# 814
  • Бургас
Днес ми е едно такова,странно... Налегнали са ме едни странни мисли и планове... Имах нужда да отида до църквата и да запаля свещички за здраве и благополучие,за семейството ми,за вас момичета,които ме подкрепяте в труден момент. Да вдишам онзи изпълнен с вяра въздух в църквата...

# 815
  • Бургас
Първолачката днес,заедно с класа са рисували бабите си.Госпожата е качила рисунките,без да пише коя е бабата и кое дете я е рисувало с идеята да познаем ние. Казвам ви, че тук се смея със сълзи от 15тина минути  и само си мисля дано не рисуват и майките си Simple Smile

П.С. Купих си на тънкана нощни шкафчета от Икея.Днес дойдоха и сега неслучилият на съпруга ги сглобява Wink
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/80309241

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 19:29 от lina_bs

# 816
  • при моите деца .....
Привет!
Вкъщи сме всички.
Днес Митето рисува с пръсти, аз готвих.

# 817
  • Бургас
Лина, след един икейски шкаф за терасата се бях заклела да не купуваме нищо повече оттам. То пуфтене, то чудо беше от сглобяващия го. В същия момент мойта приятелка си сглобяваше сама нейния у тях. Очаквах същото мрънкане и като купихме бюрото, но всичко мина тихичко тогава.
Майка ти хареса ли си портрета?
Нашите са на вълна Ботев. На нашия малко косата му е като захарен памук, но иначе е разпознаваем...мисля.
Скрит текст:
След днешната постановка тържествено обещавам да гледам и други представления на бургаския театър. 2 часа невероятна игра, без нито една мръсна думичка, намек за секс и т.н. Досега основно гостуващи постановки гледах, не знам защо така съм игнорирала нашия театър. Бургазлийки, препоръчвам "Третата дума".

Карз, Hug

# 818
  • Бургас
Добро утро!
Тази вечер съм спала,без да се будя! Но не съм наспана 😞
Хубави новини искам да прочета тук днес ❤️🙏

# 819
Добро утро.
Хубав петък, момичета!

# 820
Добро утро!

Вчера семинарът мина добре, много беше интересно.  Даже и работата си успях да свърша.
Днес трябва да мина през ЛЛ и после на ендо. Дано не олепя нещо из бациларника.

Спокоен петък, банда!

# 821
Добро утро.
Успешен петък!

# 822
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес съм на работа....
Имам грижи.... Дано не е сериозно 🍀..... Стиснете палци.
Хубав ден!

# 823
  • София
Добро утро!
Стискаме палци за всички имащи нужда! 🍀
Как хубаво е побеляло навън. Аз след малко отивам да чистя колата, докато малкия слезе. Днес му е последен ден на училище за срока. Другата седмица двата дни съм го освободила, докато нас ни няма.Много е щастлив. 😀
Спокоен ден на всички!

# 824
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Надявам се болните да са добре Hug

Аз си получих парфюма, хепи съм, поръчах си нов крем, още един парфюм, крема дойде с подарък още две кремчета, ню-ню, но все пак и един шал, черен, който, разбира се взе щерката, заради цвета.
Дадох отчет Wink

Общи условия

Активация на акаунт