Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 869
  • 980
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Момичета,и без тези екстри,вие сте неотразими !

Тути,у дома е най-хубаво!

# 841
Пропуснах да коментирам гуашата на Фонс. Действай смело и не се отказвай, хубави масажи стават с нея. Аз повече я харесвам от ролера.

# 842
  • Canada
Тит, Але, мотиваторки такива 😂

Ще споделя след време има ли ефект. Една мацка следвам в Инстаграм, определено има при нея 😁 Пък и взех някакъв супер-дупер, bian stone. Минимум чудеса очаквам 😁

Деси, намести ли заплатата 😊

Карзче, добре те е нахокала!

Тути, идилия ❤

Етти, защо сега така с лошо с този чипс 😝 От известно време вечерям в 18ч. И вече май пак съм гладна. Комай да си лягам 😂

Дописвам се : Тути, няма 😊 Поднових и сухото четкане, и лифния дренаж. Сигурна съм, че и за лицето ще е супер масажа.

# 843
  • на Мелмак
Тути, така де Wink

Фонси, от седмица, може и повече, ям по веднъж на ден, прибирам се около 20ч. Днес ми е и уморено и нервно, имах нужда, дет се вика Grinning
Чудя се дали и едно винце да си сипя?

# 844
Тути, радвам се, че вече сте си вкъщи.
Голяма съм патка. В сряда пазарувах препарати, че всичко ми беше свършило. Реших, че ще мия банята. Напръсках я и приготвих вечеря. Влизам после да я измия, а фугите ми сини. Голямо търкане падна, че и пустосване как съм се прекарала с този препарат. И днес разбрах мистерията като тръгнах да мия огледалата и се ядосах, че препаратът за прозорци е изтекъл. И се сетих, че съм напръскала банята с него.

# 845
  • Бургас
Сипи,сипи си Ети! Не го мисли толкова! Наздраве!

Съни,за муните си!

Мен пак се опитва да ме боли глава...

# 846
Ети, сипи си.

# 847
  • Бургас
Tути, радвам се, че вече сте си у дома. Лош старт на седмицата, но важен е щастливият край. Резултати от изследвания все пак видя ли или другата седмица ще ги четеш в епикризата?

Карз, ние от кое време мрънкаме тук да не неглижираш здравето си, сърди се сега на лекарката Simple Smile

Деси, с кеф да си я изхарчиш.

Ети, сИпи си, ще ти правя компания, няма само да те подкокоросвам.Wine Glass

Съни, ако ти се връзват с цвета на плочките, к'во. Simple Smile

По повод чистене, да ви споделя трик за почистване на пералня, който може и да знаете. Метнах две таблетки за съдомиялна вътре в пералнята, програма 95 градуса и воала, уплътнението светна.

Ние вечеряхме към 19 ч и сега чоплим шамфъстък като маймунки.

# 848
  • на Мелмак
Наздраве, Селесте Wine Glass

# 849
Може да пропускам много постове, но няма как да не се очерня- вчера и днес няма режим, няма диета.....направо си е брало лайката. Срам ме е да се погледна, обаче с такъв завиден апетит опатквам всичко...

# 850
Маре, и аз днес пропускам упражненията, но пък прибрахме децата - и двете са вкъщи тази вечер 🙂

Бая се зачудих каква е тая гуша на Фонс и защо й се радвате, пък то какво било 😆
И аз пуснах едни процедури. Казаха ефект след три месеца. Я камилата, я камиларя 😂

Тути, добре сте се прибрали!

Деси, какво работиш. Звучи интересно 🙂

# 851
Селесте, маймунки такива, чопля с вас сега Simple Smile

Днес цял ден по междуградските пътища и малко щъкане по магазини, след като отметнах задачите.

# 852
  • гр.София
Добро утро ☕
Благодаря момичета 🤗
Тук не връщат месец назад, затова толкова бързо.
Мари, има и такива моменти, важното, че ти е било вкусно 😘
Хубава събота момичета 🤗

# 853
  • на Мелмак
Добро утро и от мен!

Нещо бързо спах, ама съм наспана.
Щерката ще ходи на олимпиада днес, после тръгваме към ските.
Мари, с всички диети е така, споко. Хапни си.
Хубав да е денят ви!

# 854
Добро утро.
Хубава събота.

Общи условия

Активация на акаунт