Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 863
  • 980
  •   1
Отговори
# 855
Добро утро. Да си починете, поглезите и презаредите днес. Карайте го по- леко с домашните задачи.
Да ми предложите хубав клуб за неделя вечер в София. Ако пее и някой- още по- добре.

# 856
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събота е, а се събудих към 6. Полежах до 7.
Днес домакинстване, вечерта ще излизаме, утре има традиционен празник в града, с огън, месо на шишове... та ще идват роднини.
Дано падне още малко сняг да се пързалят децата.
Хубав ден!
Една снимка от вчера

# 857
Добро утро, при мен нищо интересно, днес обичайното пазаруване, вечерта ще се виждаме с едни приятели.Утре готвене, и неделното глезене с баница или бисквитена торта.Танци също, че мин.неделя пропуснахме.Нещо не ми вървят нещата с работата и ми е леко притеснено.Хубава събота и неделя:heart:

# 858
  • София
Добро утро,
И аз изпратих малкия на олимпиада, а аз ще оправям багаж след малко.
Мари, аз мога да препоръчам този клуб. На нас много ни харесва там. Не съм убедена, че утре ще има певец, но може да питаш.

Сави, всичко ще се нареди с работата. Дай си малко време. 😘

# 859
Благодаря ти❤️🥰

# 860
Благодаря, Родива.
Савина, приеми го като предизвикателство. Или ще те направи по- силна, или ще ти е засилка към нещо ново!

# 861
Добро утро!

Правя мъфини, запалила съм си каминката и си поддържам идилията;)

Мари, тоалетът за клуба измисли ли го?

Още не знам диагнозата, Селесте, трябва да мина да взема епикризата, някаква бактерия излезе, която не запомних. Монката ще пие антибиотик още 3 дни и се надявам да е пушка.

Боби, като приказка е при вас, тук не задържа.

Савина, не мисли за работа по време на почивните дни, поглези се с нещо, което те отпуска.

Ети, да се справи добре девойката!

# 862
  • Бургас
Добро утро!

Ети, Родива, успех на децата днес!

Савина, каквото има да става, ще стане, не го мисли. Късмет!

Боби, сериозно е натрупало при вас.
Вчера купих на Марто ботуши, че да не се окаже неподготвен за единствения снежен ден, който сигурно ще имаме и тази година. Чакаме го още де.

Тути, ама вярно идилия, каминка, мъфини, ммм, после минаваш на винце, книжка, някое филмче. Монката я броя за излекувана вече. Дано са успели да я оформят навреме, а не последните два дни преди ваканцията да ѝ изкарат душата сега.

Домакинската работа е отметната, продължавам със служебната. По някое време ще излезем малко в парка и до близката сладкарница, че съм обещала на Вики. Имате ли лесна рецепта за "Червено кадифе", че децата ѝ се оказаха фенове?

# 863
Тути, още нищо не е сигурно. Но, признавам си- мисля по въпроса.
Селесте, разсмя ме!

# 864
  • Бургас
Привет!
Успех на децата на олимпиадата ! 🍀
Савина,ще отмине,ще дойде по-добро! 🍀
Като,че ли и аз искам сняг,но само за ден,че да му се порадвамр с децата!
Мари,весела вечер!
Тути,дано е последният антибиотик и е добре излекувана бактерията!
Хубава събота,прекрасни!

# 865
  • Бургас
С кое? Не ми казвай, че няма лесна рецепта за тортата! Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се. Между другото ти май си ѝ майстор.

# 866
  • Бургас
Нацела си точното време,Селесте. Явно днес ще е снежния ден в Бургас.В Лазур прехвърча сняг.
Ходихме ние с момичетата малко да се разходим из комплекса и се прибрахме, че е студено.

# 867
С кое? Не ми казвай, че няма лесна рецепта за тортата! Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се. Между другото ти май си ѝ майстор.
С ботушите за един ден. Wink Любимата ми рецепта за БЛАТ Червено кадифе е от блога на Люси. Кремът ми е от маскарпоне, разтопен бял кувертюр, бита сметана от 30 процента и кондензирано мляко.

# 868
  • Бургас
Лина, до съседния квартал още не е стигнал. Simple Smile Не сме си подали носа навън ние, то още на терасата се смръзнах. И утре е ден.

Мерси, Марѝ, записвам.

# 869
  • на Мелмак
Ето ви сняг на предела

Скрит текст:

Не е като предишни години, но достатъчно, да се качат горе децата, аз съм другата седмица с учител, че искам да карам с кеф, а още не съм съвсем сигурна. Grinning

Мари, да кажеш после къде си била Wink

Общи условия

Активация на акаунт