Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 835
  • 980
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
Ммм, как ли цвърчи тази мръвка на огъня, мляс, мляс. Митето да направи един снежен човек и за нас, че няма и помен от заблудените снежинки. Според ММ довечера щяло да вали повече, ще видим.

Бързо оздравяване на Цвети! Приятелчето от градината, с което обикновено Марто боледува по едно и също време, вчера ей така и то от нищото вдигнало 38.5, след точно седмица на градина.

Бухтичка пак я изпуснах, обаче тя си е наше детенце, а те всички са бонбони сладки.

Марѝ, до тортата не знам кога ще стигна, но за последните две седмици правих 3 пъти омайния ти кекс. Освен ядки, ръся доволно стафиди и боровинки и става чу-де-сен.
Фонсче, мама ми прати кутийки вчера.😆
Моята направо с тенджерата ме проводи Joy Обаче всичко се изяде и днес издавам едно след друго баница, кекс, леща, свинско с гъби.

# 901
  • Canada
Селесте, добре си се отчела 😁

На мен детето ми се скара да съм била спряла да готвя толкова вкусно, 100 кила щяла да стане 😁 Това по повод баница и тирамису 😁

Чета списъка с храните в които уважаемите ЕС фашисти решиха, че могат да се влагат насекоми на прах. Ох 😂 Как от това за една хлебарка да ти затворят заведението стигнахме до това да ни хранят с канцерогенен хитин, как?!

# 902
Фонс, отдавна е притеснително поведението на ес. Готвят ни бавно, като жаби.
Майка ми вчера цял ден пуска мемета по въпроса във фейса и сега е блокирана за месец.

Днес пилешка супичка и кашкавал на фурна.
Чудя се да врътна ли едни палачинки, ама като знам колко е трагично положението с кантара и като че ли се отказвам 😆

Боби, на мен ми изглежда ... студено 😁

Моите ще ходят на уч., защото ги освобождавах на скоро. Не че не си направиха устата Whistling

Болните да оздравяват!

# 903
  • Canada
Руми, знам. И то не защото съм делфийски оракул 😁 Нищо случайно няма нито в пандемията, нито във войната, нито в тъпата им теория за 86 пола, нито в безумната зелена сделка, нито в инсектите. Само се надявам това зловредно раково образувание да се разпадне час по скоро.

И ще ме прощаваш, но теб скарана с кантара не те виждам. Прави смело палачинките 😁

# 904
  • на Мелмак
Бухтичка е страОтна, чудна, прекрасна!

Огъня е за завиждане.

Скиорите нямат снимки, другия път ще се постарая Simple Smile

Руми, ти не трябва да се плашиш от кантара. Моят ме зарадва с едно кило надолу, въпреки, че съм с дрехи Wink, значи повече.

Не искам насекоми Scream
Иначе започвам с пералните.

Да се оправя бързо, малкото момиче Hug

Моите ще почиват, въпреки, че малкия не заслужава, но....

# 905
Hola от Испания.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 906
  • Germany
Момичета, можете ли да ме ориентирате колко струва една коронка в БГ? Тук ми искат огромна сума и се чудя дали да не си я направя я България.

# 907
  • На брега на реката
Тук съм, момичета, но изтървах Бухтичка!

Нещо не мога да се оправя аз, все нещо ми има! От един месец, дали 1 седмица съм била добре! Грип ли е, вирус ли не знам, но вече се плаша!

Снощи бяхме в Пловдив и като ме втресе, висока Т, болки в гърлото и хрема. Цяла нощ бях зле, а на сутринта, все едно не е било, остана само суха кашлица!
Дано отшуми вече, че ми писна!

Фонсче, как стана су вида?

Ети, весело изкарване!

Румка, и аз съм съгласна с момичетата, че си супер, та едни палачинки, няма да те съборят!

Да се оправят Цвети и Матичко!

Моите чавенца са добре, но вчера бяхме при софиянчетата, преди дойдем на Пловдив и само се моля да не съм ги заразила с нещо!
Болно време и то не само в здравословен аспект!

# 908
  • София
Да се включа,  чакам да е с някаква приятна новина, ноо няма...сега ще следя хормоните на щитовидната един месец и пак ще го мислим. Лекар да не видя Innocent
Синът направи 18 години онзи ден и вече си имам едно истински пораснало дете. Искрено му пожелах да постига всичко с лекота и минимум усилия. После се осъзнах колко години му натяквам, че е мързелив, ми обърквам го Hug

# 909
  • Бургас
Ох, че хубаво, Съни! Приятно да ви е! Ако ми кажеш сега, че сте нейде на юг и още повече ще ти завиждам.

Бубе, бързо да минава!

Много болни този януари, пууу, да свършва вече.

Бъни, честито ти пораснало момче! Здрав, щастлив и с лекота да сбъдва мечтите си! Ми така де, що пък да се бъхти.

# 910
  • Germany
Бъни, честит да е младежа! Здрав, щастлив и уверен!

# 911
Бъни, добавям - и късмета да е винаги с него, че в тоя живот без късмет не става 🙂

Съни, прекрасно!

Бубе, и това ще мине. За кашлицата направи си ряпа. Казват, че помага. Аз за мен в такива случаи си правя сода с мед и ракия 😆

Мони, лятото правих коронка. 350 лв металокерамика, 600 лв цирконий

Пропуснах палачинките, но понеже ме ласкаете си направих упражненията 😊

# 912
  • Canada
Бъни, честито ти пораснало момче! 🍀 А твоите срещи с доктори да приключат възможно най скоро и безболезнено!

Бубе, за су вида утре ще кажа. Две парчета врат сложих на 70 градуса за 24 часа. За другото съчувствам, от началото на декември се влача и аз все с по нещо.

Съни, разкош 💃 Зарадвай ни с още някоя снимка.

# 913
  • някъде ... тук ...
Ехаа, Съни! Благодаря!
Бъни, да е здрав младежът и да постига мечтите си!
И аз нямам снимки на скиорите и бордистите, ама много мъгла, много нещо. И вчера, и днес. Че и снегът не е кой знае колко, но децата се забавляваха. Обаче купонът двете вечери беше як. Веселба, трубачи и танци.

# 914
  • при моите деца .....
Седя с чаша вино, чакам една перална и се мотивирам да стана да гладя....
Бъни, да е жив и здрав младежът, да сбъдва с лекота всяка своя мечта, да покорява всеки връх в живота.
Бухтичка видях - прекрасна млада дама. Да я Кръстю кукличка, вече не е Бухтичка ❤️
Днес наруших режима, но от утре, отново.
Днес 14600 крачки.
И една снимка

Общи условия

Активация на акаунт