Отговори
# 600
А, Еда ми е колежка по астигматизъм Grinning , аз го имам по рождение , но никога не съм носила очила , другото ми око се справяше Joy , но сега за работа и четене вече използвам
Много интриги , много . Дано Йълдъз остане с Доан , много ми харесват макар да не харесвам голяма разлика във възрастта .
Мерси за милите пожелания , дружки Heart , ще се сбъднат Smile
Maлко усмивки от сезон 1 , тук Онур изяде Еда с поглед Stuck Out Tongue Winking Eye

# 601
Джулия се оказа абсолютен психопат 😱 
Защо вменяват на Зейнепчето такава роля- да убие бебето на Кумру . Някак не и отива.
Нямам против да арестуват Джулия.
Нямам против Йълдъз да е с нов партньор- онзи момък от клуба с дъщеричката става 😃
Крайно време е и Кумру да има партньор до себе си .

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:26 от Ели-ТАЛ

# 602
Зейнеп е супер алогичен герой в сериала. Откъде толкова злоба, прикрита дълбоко и фалшиво с доброта и човечност. Тя знаеше за връзката на Кумру с доктора, излишно е да се прави на жертва.

# 603
Искам Илдъз с Доан да остане, нямам проблеми с разлика във възрастта, напротив. На нея й трябва зрял мъж, с Чаатай още отначалото не си пасваха, той се държеше обидно и беше незрял.
Кумру не я искам с никого, да се маха.

# 604
Точно когато Чаатай се осъзна и стана човечен, умря. На мен вече дори ми беше симпатичен.
Съчувствам на Кумру , никоя жена не заслужава да преживее два спонтанни аборта..
Доан не искам да се събира с Йълдъз, а да отива в затвора заедно с Джулия, която сериозно преиграва с леката си лудост в някои сцени.

# 605
Аз още не знам коя е тази Джулия , но знам че имат дъщеря Доан и Илдъз, той ми харесва като мъж, надявам се да се получи .... затвор... дано не са му развалили образа. Искам Илдъз и Ендер да са приятелки и Кая да се върне за финала, за да бъде с Ендер - той й придаваше такава мекота. Simple Smile
Кумри е такава нагла злобарка, че не мога да я коментирам. Аз съм по тв, което дават.

# 606
Аз пък харесвам Кумру. Стана ми симпатична през сезоните. Време ѝ е да се промени и да стане по-човечна.
Ендер и Йълдъз имат силна връзка и трябва отново да са заедно и приятелки, които се подкрепят. Искам Йълдъз да остане с младока от клуба. Отиват си много и са на една възраст. Доан се издъни след като не можа да се справи със змиите около себе си. Иначе много го харесвам, но не ми допада да си играе с чувствата на Йълдъз.
Участието на Зейнеп е пълна мъка. Никакъв смисъл от нея в новия сезон. Сега ще опорочат образът ѝ, което е тъпо. Освен да седи на дивана и да върти очи, за друго не се сещам от нейното участие.

# 607
Когато чух, че са вкарали Зейнеп без Алихан помислих, че ще стане така  ... не е трябвало да я връщат.
Ох жалко, ако Доан си е играл с чувствата й. Надявах се да се влюбят двамата още като го видях и разбрах, че се е стигнало до сватба и дете. Ех.... загледах се случайно в този сериа, защото е забавен и драмите са по смешен начин - нетипично за тях.

# 608
Здравейте,момичета!

Всяка сутрин трябва да се будиш с нещо добро: добро
настроение, добри чувства, добри намерения.
Purple HeartFlowers Four Leaf Clover

Благодаря за новите снимки,инфо и коментари от вчера! Flowers Tulip

🆕 Nature BoomАктуализация от официалния инстаграм акаунт на нашия сериал:
     ''Напрежението между тези двете ще продължи!''Nature Zap

🆕 📸 Elif Yilmaz/Елиф Йълмаз (Tugce/Тууче) актуализира своя Instagram

Скрит текст:

🆕 Nature FireНовият пост на Бекир Аксой за сина му предизвика негативна реакция от бившата му съпруга!

📌Бекир Аксой, който наскоро напусна сериала ''Забранената ябълка'' по собствено желание, а след това присъства на скандална програма, в която се изказа доста непрофесионално за колегите и сценаристите си, отпразнува рождения ден на сина си в социалните мрежи.
Синът на актьора Емир, който се роди от брака му с Деря Чавошоулу, днес навърши 9 години. Аксой написа следното: „Мой Емир, честит рожден ден, сине. Нашите емоции, нашите души, нашите сенки се преплитат, където и да сме. Обичам те толкова много, мое първородно.
Този пост беше последван от реакцията на бившата съпруга на актьора Деря:
- Три години не се е обаждал и не е мислил за сина ми.
Роднини на Чавошоулу също коментираха тази ситуация.
-Тя мрази, когато Бекир се рекламира за сметка на сина им.

Стана известно, че Бекир Аксой затвори коментарите в профила си, което привлече вниманието на феновете.

Имайте слънчев,пролетен ден!

# 609
# 610
Несрин

# 611
Добро утро на Благовещение!

Благ ден, блага вест, благост...
Нека всеки дом да бъде благословен в утрото на този ден!
Нека здравето и любовта са наши спътници!

Скрит текст:

от сайта на сериала
Тези дни победителят винаги е Йълдъз! Tada
Скрит текст:
Bu aralar kazanan hep Yıldız!

https://twitter.com/yasakelmafox/status/1638827932553723905?cxt= … WgoDS_cvUpL4tAAAA

от ТТ колажи...

Екип от ''Забранената ябълка'' е в Urla/Урла!

Приятен празничен ден!

# 612
# 613
Добро утро,момичета!

Неделя е...За кафето смяната на времето не важи. Винаги е точно ...навреме!

Няма пуснат БГ превод на 168 еп. на ''ЗЯ''. Ще проверявам през деня....

от ТТ
Историята на моята душа Heart #SevdaErginci #edaece #2017

https://twitter.com/neyseyaoylesine/status/1639695476919267328

от вчера....
🆕 📸 Emre Kyzylyrmak/Емре Къзълърмак на снимачната площадка

от сайта на сериала:
-Коя ще изберете?

Джулия бавно обработва всички...

Имаме нова снимка на Онур с Ясемин Язъджъ...пусната вчера...

Желая ви приятна почивка!

================================================================

Ами излезе БГ превода и реактирам....

За сега са тези линкове,другите ще ги допълнят...
Благодаря на екипа! Flowers TulipFlowers RoseFlowers TulipFlowers Rose

Забранената ябълка 168 еп. - БГ субтитри
https://videa.hu/videok/film-animacio/168-bg.mp4-ZOgB..
и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/club113691288

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 11:08 от Zlatina3

# 614
По приятелски

Общи условия

Активация на акаунт