Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 368
  • 708
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Защо изчезнаха така всички парфюми от емаг? Жалко, имам много изгодни покупки от тях.

# 106
Най-съжалявам за Tom Ford Black Orchid, беше около 210лв./ 100мл.
Дано парфюмите се върнат отново.

# 107
Има ли актуален код за Aus Liebe Zum Duft Simple Smile

# 108
  • Пловдив
И аз взех моята Florobotanica от Емаг обаче нещо не ми допадна😊

# 109
  • София
Здравейте,
Ако на някой му попадне сносна цена на Армани Code и Gucci Guilty моля да сподели. Претършувах всички посочени сайтове много ми се искаше да изскочи някой тестер, но уви....греда.

Кой Армани точно се търси?
Тук https://www.flaconi.de/parfum/giorgio-armani/code-femme/giorgio- … html#sku=20101937
И тук
https://www.douglas.de/de/p/2001005304
 ..го има...

Точно този Армани си търся на сносна цена. Трябва да погледна на тези сайтове какви бяха условията на доставка. Благодаря Ви.  Има ли читав онлайн магазин за тестери, които да са оригинални или основно са посочените на първа страница?

# 110
ако имаше и друг читав сайт, щеше да е сложен в първия пост

# 111
Къде мога да намеря най-изгодно Guerlain L'instant magic или Insolence EDT? Благодаря ппредварително.

# 112
# 113
mundi,
От немския дъглас намаля 5 € при регистрация за бюлетина ,  дава дъглас точки които осребрих в количката и намали сумата.

Флакони имаха на 1 януари също минус 8, 12 и т.н.евро в зависимост от сумата. Вече не, но може да се следи за др.промоции в сайта.

Поръчва се лесно до адрес на превозвач, с БД за Германия.

Валери, доставчика е някакъв измислен, идва ли е оригинално това.

# 114
teta75, ще дам подробности като пристигне, съмнява ме някой да продава фалшиви арабски парфюми, при това нисък клас. 🙂

# 115
Може..просто от емаг купувам само от емаг, не и от външните търговци. Близки и приятели също. Принцип.

# 116
  • София
Здравейте,
Ще съм благодарна, ако ми подскажете къде да намеря  Azora Attar Collection, включително и от чужди сайтове. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 10:18 от Bettie Page

# 117
А и доставката на FUNKY FIT е висока почти половината от цената на парфюма. И аз поръчах от емаг

# 118
  • София
Здравейте,
Ще съм благодарна, ми подскажете къде да намеря  Azora Attar Collection, включително и от чужди сайтове. Flowers Hibiscus

Може да следиш в Мейкъп, там го имаше за около 180 лв.
Има го тук https://parfumexquis.com/products/azora-by-attar-collection

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 10:18 от chanel19

# 119
  • София

Валери - Честит ти! Тази Латафа казват, че е по-кремест, мек и ванилен вариант на Саваж Елексир и бая позитивни отзиви намирам. Дано ти допадне и да кажеш как го намираш като дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт