Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви бяха основните теми в дискусията?
Какви бяха основните открития и придобивки на участниците в дискусията?
Какви бяха плановете за бъдещи покупки и изживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви бяха основните теми в дискусията?
-
Какви бяха основните открития и придобивки на участниците в дискусията?
Участниците споделиха различни парфюмни открития и придобивки, като Montale Arabia Tonka, Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You Absolutely, Joop! Homme Eau de Parfum, Afnan 9pm for Men, Dolce&Gabbana The One Mysterious Night EDP , Lattafa Khaltа , Bois d'Inoki Masaki Matsushima, Ajmal Oud Orchiде Voile и други.
-
Какви бяха плановете за бъдещи покупки и изживявания?
-
Какви са най-новите оферти в Нотингам?
-
Как мога да намеря Azora Attar Collection?

Благодаря за новата тема
И Честита Нова година .... ,разбира се и много нови придобивки
За мен изминалата година беше меко казано разоряваща
,но и много упояваща
Срам ме е да напиша колко нови попълнения имам,но са над 30
,в по-голямата си част от нишовата парфюмерия ,част от стари идилични аромати като напр. Lyra на Alain Delon, мммм
А-ах , и благодарение на форумните "предизвикателства "открих нови страни на моя нюх за аромати ,които преди кълна се никога не бих купила.В новогодишната нощ се бях упоила яко със смес от Vanilla Diorama /Dior/ и Angels' Share / Kilian /
,предполагам от "отровния коктейл".....който му замая главата,но това си е негов проблем:yum: Пожелавам на всички много нови парфюмни предизвикателства 
и мир на земята !
и много, много други.

Останалите не помня откъде поръчах. Попълних и серията на Armani My way. Това е, за което помня.