Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 108 534
  • 708
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте.Моята последна поръчка от makeup направена миналата събота получих в петък с куриер на makeup.Може би ако е до офис на куриерска фирма ще е по-бързо доставката.От нотино не бих купила за подарък.Вероятността да се попадне на върнат продукт е голяма.

# 481
Тук е от мейк ъп:
 https://makeup.bg/product/950/?fbclid=IwAR2tIYVShSSUAN1vq6aXxvyC … vemL72snxvlPpvzOA
Тук е от нотино:
https://www.notino.bg/calvin-klein/eternity-moment-parfjumna-voda-za-zheni/
 Става въпрос за този от 100 мл.
Благодаря на всички за отговорите.  Simple Smile

Така и предположих, но то си е написано правилно. Тоест, този продукт се произвежда без целофан по подразбиране. Не е отварян продукт или разпечатван.

В мейкъп ще е съшото, просто там не са го написали. Има много такива парфюми, това да не ви притеснява.

Друг е въпроса, ако е за подарък и няма как да обасните защо парфюма е без опаковака. Така, че помислете, но няма никакви проблеми, освен че няма целофан!

Нотино са стриктни в това и винаги пишат, за да не се разправят после с логистика и излишни гимнастики.

Щом се отнася за разпопаковани неща, пак е написано.

# 482
Да, аз затова написах, че е обозначено, че е без целофан от производителя. Може би ще поръчам от Нотино, не ми се рискува да чакам от мейк ъп, явно, че срока на доставката е доста по-дълъг.  Благодаря много, ще допълня с някой продукт, който е с безплатна доставка. Аз съвсем скоро си поръчах малкия вариант, но той си беше с целофан. Явно това е само при голямата разфасовка.

# 483
Навсякъде е така : https://www.notino.de/calvin-klein/eternity-moment-eau-de-parfum … ur-damen/p-60099/

Най-харесваните парфюми за 2022 година Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

https://www.notino.bg/fragrance-offer/

*
Потвърдено от клиентите на Notino и скъпите им половинки.

# 484
  • Пловдив
Eternity moment 30 ml  в elinor с код  shinebright цената е  32.30 . Доставката е бърза за 1-2 дни.

# 485
Благодаря, но търся или 50 или 100 мл на добра цена, тъй като подаръкът ще е общ с колежката и не върви да е 30 мл. А виждам, че там няма налични други разфасовки.

# 486
Наскоро поръчах парфюм от Нотино, за който също пишеше, че се предлага без целофан, но дойде с целофан. Винаги поръчвам до офис на СПИДИ и получавам поръчката в рамките на два дни. Ако продуктът се поръча днес, в понеделник, най-късно вторник ще може да се вземе от офиса. Мейкъп понякога бавят поръчките до 5-6 дни.

# 487
Eternity moment 30 ml  в elinor с код  shinebright цената е  32.30 . Доставката е бърза за 1-2 дни.
Точно тях пък изобщо не ги препоръчвам като надеждни за доставка.
Една Олимпея ги чаках 10 дни да ми я доставят, уж беше отбелязана като сигурна доставка.
Да не говорим, че нямах нито потвърждение, нито съдействие от тяхна страна.
Наложи се да ги търся по телефона няколко пъти.
За разлика от тях, Нотино са много бързи.
Пример последната ми поръчка комплекта на Армани, поръчах сутринта на 16.01 и на 17.01 беше при мен.

# 488
От Елинор и аз не съм доволна,  бях направила 2 различни поръчки отделно и без да ме попитат ги обединили в една доставка. Така ако при преглед желая да откажа даден продукт трябва да върна цалата пратка със съдържимото. Отделно по телефона ми говориха троснато и с досада, а аз зададох само 1 въпрос. Спряла съм да поръчвам от тях и само в изключително краен случай ще го направя отново.
Да, продуктите са оригинални,  да, за 600лв поръчка имах 3 мостри и нито една от поръчания бранд, но комуникацията и отношението не ми допадат.

# 489
Аз съм леко озадачена от Елинор, но не в лош смисъл. Последната си поръчка при тях направих на 8.01, неделя. Narciso Ambrée 30 мл на много добра цена. Между другото, още е на същата - 72 лв. Пишеше - ориентировъчна доставка - 20.01. Мисля си, добре, за никъде не бързам.

В понеделник - 9.01 - парфюмът е в офиса на Спиди. Взех си го същия ден. В сряда получавам имейл, че парфюмът ми току-що е изпратен към мен. Пишеше даже в колко часа, нещо като 10.48ч. Пратих им съобщение, че парфюмът е отдавна при мен, да не би да са дублирали пратката. Не получих отговор, не получих и втори парфюм. Някак се почувствах като пътешественик във времето.

# 490
30% намаление на някои аромати на Anick Goutal в Salon Olfactive
Étoile d'Une Nuit е голяма красота 🌷

# 491
Същите преживявания имах и аз. Ама на мен телефон не ми се вдигал, нито се отговаряло на мейл при никакви обстоятелства, та даже не се и опитах да питам. Ако са я дублирали, ще си я вземат 🤷🏻♀
С мен се свързаха само защото трябваше да ми откажат нещо, защото са объркали цената. Което също направиха два пъти, двама различни човека, без изобщо да се интересуват можеш ли да говориш или не.

# 492
Поръчах от Нотино 100 мл, добавих и два продукта на Лореал за коса и стана безплатна доставката. Благодаря на всички за съветите, насоките и мненията! Пише очаквана дата на доставка 23 Пн, но предполагам, ще е 24, тъй като в неделя няма кой куриер да приеме  поръчката. Simple Smile
 А между другото този парфюм може би го спират от производство, виждам,че на много места ( в сайтовете) пише изчерпана наличност, а в Дъглас дори го няма. Ще е жалко, защото е много хубав и нежен и много го харевам.

# 493
Поръчах от Нотино 100 мл, добавих и два продукта на Лореал за коса и стана безплатна доставката. Благодаря на всички за съветите, насоките и мненията! Пише очаквана дата на доставка 23 Пн, но предполагам, ще е 24, тъй като в неделя няма кой куриер да приеме  поръчката. Simple Smile
 А между другото този парфюм може би го спират от производство, виждам,че на много места ( в сайтовете) пише изчерпана наличност, а в Дъглас дори го няма. Ще е жалко, защото е много хубав и нежен и много го харевам.
От Нотино няколко пъти ми се е случвало да тръгне пратката в неделя и в понеделник да е при мен, явно имат някакви по-специални договорки с куриерите Simple Smile

# 494
  • София
От доста време ми се иска да пробвам и евентуално поръчам Babycat YSL https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Babycat-73149.html.
Ако случайно ви попадне на достъпно място и добра цена - моля дайте знак:smile:

Общи условия

Активация на акаунт