Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 364
  • 708
  •   1
Отговори
# 90
Аз не издържах и поръчах от Делириум Chopard Iris Malika, 100мл. за 104лв, добавих някакъв грим и така се сдобих с трети парфюм от колекцията Shimmer на Michael Kors Simple Smile.

# 91
машината на времето пристигна

# 92
  • Стара Загора
Аз не издържах и поръчах от Делириум Chopard Iris Malika, 100мл. за 104лв, добавих някакъв грим и така се сдобих с трети парфюм от колекцията Shimmer на Michael Kors Simple Smile.
Не го откривам, явно е свършил.

# 93
Не го откривам, явно е свършил.

Да, наистина няма. Като влизам от поръчката, ми се отваря, но не се добавя в кошницата.

# 94
# 95
# 96
  • София

Скрит текст:
Ехаааа Heart Eyes и аз чакам от същата машина на времето разни неща... тези са сплашове, предполагам?

# 97

Скрит текст:
Ехаааа Heart Eyes и аз чакам от същата машина на времето разни неща... тези са сплашове, предполагам?

Да, но лесно може да се прехвърлят в по-удобен контейнер.

# 98
  • Стара Загора
Ейй, изкупили сте Novellista Saffron Whisper от Нотино... пак ще го дебна.

# 99
# 100
# 101
Изчезнаха парфюмите, предлагани от Емаг... жалко, имаха много добри ценови попадения, дано ги върнат пак. Последно си дебнах Florabotanica там на цена 112 лв за 50 мл, което е супер оферта, но който чака и се чуди, губи.

# 102
  • София
Здравейте,
Ако на някой му попадне сносна цена на Армани Code и Gucci Guilty моля да сподели. Претършувах всички посочени сайтове много ми се искаше да изскочи някой тестер, но уви....греда.

# 103
аз взех една 50 мл Флоработаника от Емаг 💖 много доволна

# 104
Здравейте,
Ако на някой му попадне сносна цена на Армани Code и Gucci Guilty моля да сподели. Претършувах всички посочени сайтове много ми се искаше да изскочи някой тестер, но уви....греда.

Кой Армани точно се търси?
Тук https://www.flaconi.de/parfum/giorgio-armani/code-femme/giorgio- … html#sku=20101937
И тук
https://www.douglas.de/de/p/2001005304
 ..го има...

Общи условия

Активация на акаунт