Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 648
  • 708
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Произволен опит с mid15.

# 211
topbrands също хваща.Сега пробвах.

# 212
  • Бургас
Миленски, благодаря за офертата на любовта ми Guerlain L`Instant.Revolving Hearts Веднага поръчах един в тези флакони.Нямаше как да пропусна да се запася с тази прелест, чакам си го.Sparkling Heart

# 213
# 214
  • До сърцето...
Здравейте, знаете ли да има изобщо работещ код за elinor, нито хваща за Blend Oud, нито за Francesca Bianchi. Изобщо се чудя, за какво ги пускат тия кодове.
Кодовете от първа страница работят, пробвах преди няколко дни и сега пак ги пробвах.
Новият код също намалява.
Скрит текст:

# 215
  • Бургас/Пз
Здравейте!
Имам един въпрос за онлайн поръчка в Дъглас. Исках да я платя с гифт карта, обаче като изпрах плащане с гифт карта, сега ми дава, че поръчката е отказана и не е платена. Някой плащал ли е с гифт карта и знае ли как се случват нещата?
Картата е активирана.

# 216
  • Бургас
Здравейте!
Имам един въпрос за онлайн поръчка в Дъглас. Исках да я платя с гифт карта, обаче като изпрах плащане с гифт карта, сега ми дава, че поръчката е отказана и не е платена. Някой плащал ли е с гифт карта и знае ли как се случват нещата?
Картата е активирана.
Мисля че онлайн не може, когато са намалени продуктите, но аз правих друго: поръчвах до магазин и там плащах с гифт карти.

# 217
Здравейте, знаете ли да има изобщо работещ код за elinor, нито хваща за Blend Oud, нито за Francesca Bianchi. Изобщо се чудя, за какво ги пускат тия кодове.
Кодовете от първа страница работят, пробвах преди няколко дни и сега пак ги пробвах.
Новият код също намалява.
Скрит текст:

работи и коледния - shinebright за -15%

# 218
  • До сърцето...
работи и коледния - shinebright за -15%
Има го и него в таблицата, само че за Blend Oud и Francesca Bianchi не хваща. Поне при мен.

# 219
Guerlain Shalimar Philtre de Parfum EDP 90ml за Жени БЕЗ ОПАКОВКА 115 лв във Венера
https://fragrances.bg/guerlain-shalimar-philtre-de-parfum-edp-90 … n-without-package

# 220
Взех и аз един Guerlain L`Instant ...абсолютно насляпо. Мерси за офертата (или не? Grinning )
Разбира се взех и Lancome от dodis, както и Eau De Givenchy - също, никаква идея какво да очаквам.
За малко да се изкуша и за един Shalimar Philtre пак насляпо, та...мисля да ходя да се разходя Grinning
Казвам ви аз, че портфейла ми трепери като видя повече отговори в темата. Добре, че някакви неща вече се бяха изчерпали
ПС: Ох, кажете ми, че пропуснах кода за отстъпка Sad

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 15:08 от MarianaP

# 221
  • Варна
Здравейте,
Искам да купя chanel coromandel. Пробвах го преди време, много ми хареса, а и няма отмирисване. Пера дрехи, измивам кожа и продължавам да го усещам. Въпросът ми е от къде да го купя?

# 222
Здравейте,
Искам да купя chanel coromandel. Пробвах го преди време, много ми хареса, а и няма отмирисване. Пера дрехи, измивам кожа и продължавам да го усещам. Въпросът ми е от къде да го купя?
От официалния сайт.
https://www.chanel.com/bg/fragrance/p/122290/coromandel-les-excl … el-eau-de-parfum/

# 223
  • Бургас/Пз
Здравейте!
Картата е активирана.
Мисля че онлайн не може, когато са намалени продуктите, но аз правих друго: поръчвах до магазин и там плащах с гифт карти.
Благодаря много Simple Smile

# 224
И аз благодаря за elinor.

Общи условия

Активация на акаунт