Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 695
  • 708
  •   1
Отговори
# 255
Може ли да направим списък на първа страница със сайтове, които НЕ препоръчваме и да седи закачен винаги?
Има няколко сайта, че и повече за които се пита постоянно и макар някои от съфорумците да нямат против да отговорят, аз си признавам че като видя такъв пост и ми се вдигат нервите.
Тези Senso сигурно поне 1000 пъти сме ги обсъждали и винаги въпроса е същия като по-горе:
"Няма го на първа страница, ама само там ми има парфюма дето търся"..
Еми писна ми...

# 256
Моля за мнение за този сайт, не го намирам на първа страница, а парфюма, който търся май само там е наличен.
https://senso.bg/produkt/azzaro-pour-elle-edp-75ml-%D0%B7%D0%B0- … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Аз поне не бих поръчала от този сайт. Не ми е достоверен нещо / както и част от вписаните на първа сраница/.
По-добре изчакайте да се появи на друго по-нерисково място. Simple Smile

# 257
Моля за мнение за този сайт, не го намирам на първа страница, а парфюма, който търся май само там е наличен.
https://senso.bg/produkt/azzaro-pour-elle-edp-75ml-%D0%B7%D0%B0- … 0%B5%D0%BD%D0%B8/
Този сайт продава ментета. Моят съвет е да намерите парфюма, който търсите в сайтовете, изброени на първа страница. В повечето от тях за изчерпаните парфюми има опция "информирай ме при наличност". Рано или късно, някъде ще се появи.

# 258
  • на земята
Здравейте  код за parfium.bg има ли ?
Благодаря

# 259
За почитателите на Габриел на Шанел - 50мл за 134лв

https://makeup.bg/product/325913/?gclid=EAIaIQobChMIotX59de8_AIV … EYASAHEgLRgvD_BwE

# 260
  • на земята
Благодаря много ,възползвах се.Любим ми е.

Още едно изгодно предложение,докато се рових.
75 мл.134 лв
https://makeup.bg/product/33333/

# 261
Може ли да направим списък на първа страница със сайтове, които НЕ препоръчваме и да седи закачен винаги?

То списък винаги може да се направи, въпросът е кой ще го чете. Защото въпреки че списъците за кодове и проверени сайтове са на първа страница, пак има коментари с въпроси (за справка три коментара назад). Simple Smile

# 262
# 263

То списък винаги може да се направи, въпросът е кой ще го чете. Защото въпреки че списъците за кодове и проверени сайтове са на първа страница, пак има коментари с въпроси (за справка три коментара назад). Simple Smile
Не се отговаря на такива въпроси, за които има информация в първия пост и толкова.

# 264
  • София
Ако някой не е наясно какво означава споменатото между другото "това да се добави в първи пост", силно му препоръчвам да цъкне бутона "Цитирай" на първия пост и внимателно да прочете кода на съдържанието, за да си даде сметка колко труд стои зад небрежно подминавания заглавен пост, в който отразяваме с половин око шарените картинки и дотам. Не знам дали разбирате, но включване на някаква информация означава внимателно следене на всеки един пост, събиране на мнения/сайтове/друго инфо, копаене през целия месец и след това оформянето му като гореспоменатия код. И всичко това, за да си имаме подробен регистър на суперценните сайтове и сайтчета, които продават ментета? Моля, уважавайте труда на Радика, тя отделя немалко от личното си време и не е никак длъжна да го прави.

Да не говорим пък, че отдавна сме надхвърлили допустимия брой символи в първия пост и се налагат хитринки и гимнастики, за да се публикува все пак всичко.

Извинявам се за оффтопика.

# 265
Списък на сайтовете с ментета? Хайде не. Да не говорим, че те непрекъснато се множат, сменят домейни, пълни фантоми са. После ще има претенции защо не се осъвременява списъка. Не виждам кой ще го прави това, чак такова старание за черния пазар.
Който се съмнява - пита, както винаги е било. И винаги се е намирало кой да отговори.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 14:12 от Анонимен

# 266
parfumi-shop.net отново подаряват безплатен парфюм от 30 или  50 мл. при  поръчки над 150 лв.

# 267

направите и го обновявайте редовно
а аз ще кача линка към списъка в първия пост

# 268
Здравейте, не пиша често, но ви следя редовно. Използвам момента да ви благодаря за изчерпателната информация и за времето, което отделяте за да я споделите! 🌹🌹🌹
Искам да похваля додис и аз повлечена от коментарите тук поръчах О де Ланком и още две три дребни неща заради безплатната доставка. Поръчах в почивните дни в понеделник ми се обадиха и във вторник беше при мен. Много мило и любезно отношение, парфюмът май не е моят, но насляпо е така. Получих подаръци едно червило на есенс и един несесер 🙂

# 269
Не ги разбирам вече Мейкъп какво правят. Idole L'Intense 10 мл пак е наличен от любими, а днес ми отказаха предишната поръчка, направена преди празниците с информация, че скоро не очакват да има наличност...

Общи условия

Активация на акаунт