Обсъждане на имотни обяви-30

• 37 071
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
И защо банята е на тапи, а са инсталирали тази смотана кухня???

# 436
  • София
Какво мислите за този апартамент?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167465136947620
Площта е 93кв.м., не се обърквам от 109-те публикуване най-горе. Simple Smile
Имайки предвид локация, състояние, етаж, мислите ли, че цената е оправдана?

Ужасяващо изглежда.
Евтино, третокласно и скучно.
Иначе Яворов е фантастичен квартал- но има разлика за коя част говорим- преди или след булеварда.
Долната част между Орлов мост, парка на Военна академия, Цариградско шосе и Еминеску е скъпата част, особено към Евлоги Георгиев.
Другата част - не е толкова, приблизително е като Гео Милев.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 20:05 от Azzy

# 437
След ремонт е. На тапа е, понеже е ремонтирана банята. Вратите на кухнята могат да се сменят, стените да се сложи някакъв акцент, ако искаш. Те, всички тристайни са на такива цени. Гараж има ли? Кварталът ако те устройва, и имаш парите. Все с нещо трябва да се направи компромис. Само гледай входът да не мирише на кисело зеле, макар че гледам, че се поддържа

# 438
Като гледам общите части нещо ми е съмнително за тоя контрол на достъпа и видео наблюдение дето са го писали. Паркинга се вижда, че е просто една кал, дето всеки може да спре. Много ме дразнят такива брокери дето рекламират това като "паркоместа".
В кухнята единия шкаф нещо се е разпаднал, а на пералнята ѝ липсва долу панела при филтъра. Буквално изглежда сякаш обзавеждането е изпаднало от някой камион.
Част от прозорците са зъмаглявани на фотошоп по някаква причина, което е съмнително. Като гледам снимките може би ще се окаже, че вторият етаж е висок първи или първи над гаражи. Вероятно не е и саниран блока.
Според мен може да се погледне и да се преговаря да свалят цената с поне 15%, освен ако не се държи много на конкретната локация по лични причини.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 20:16 от bboiko

# 439
  • София
Това е пералня за вграждане. Явно кухнята още се монтира, когато са правени снимките.

# 440
Някой е дал пари за тази кухня, жалко, жалко.... Цветът е покъртителен, но пък за всеки влак си има пътници и не е нужно моят вкус да съвпада с този на бъдещия купувач.

# 441
Аз си признавам, че за първи път виждам такъв цвят кухня и си мислех, колко съм изостанала с модните тенденции Rolling Eyes

# 442
  • София
В офтопик съм и моля да ме извините за което, но как се нарича цвета на кухнята?
Имам същия цвят обувки, все ги гледам и все се чудя.

# 443
Ами на моя некалибриран монитор бих го нарекла пепел от рози, ама като го гледам варира в тоновете: https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB+%D … 0&bih=609&dpr=1.5

# 444
Пепел от рози? Мъгляво розово? Dusky pink?
Аз си признавам, че за първи път виждам такъв цвят кухня и си мислех, колко съм изостанала с модните тенденции Rolling Eyes
Точно в тренда си е мъглявото розово тази година, може би е по-рядък избор за кухня, но пастелните цветове са на мода и металните дръжки и те. Останалото си е стандартния дизайн за България с тесните шкафчета, какво толкова.

# 445
  • Sofia
пепел от рози

Едит: е кога толкова бързо два отговора преди мен Grinning

# 446
На мен пък ми харесва. И цвета на кухнята е супер според мен. Не ме кефят тесните горни шкафчета, че са двойни, вместо единични. Но общо взето ако са калкулирали ремонта по себестойност или с до 30% отгоре в цената, това е перфектният вариант за мен. Да, плочките са МНОГО евтинджос, да паркетът е цвят от 2007, но изглежда ново и чисто и спестява големи главоболия и разправии с майстори. Стълбището е покъртително, ама като за сграда на 60-70 години направо младее.
А иначе точно в градинката до белия бус са ми вдигали колата, та ако това е паркомястото,солено ще излезе. По-добре зелена зона и да търсиш места из уличките.

# 447
То вярно, че човек ако бърза е ОК така, но точно сложен паркет си е голям хак, може да няма подходяща подложка отдолу, може да е прекалено евтин и общо взето, като се напълнят стаите евентуалната му смяна става трудна и дори невъзможна като се разскърца е и не им се мести всичко. Банята и на мен не ми харесва.

Фиатчето е бонбонено Simple Smile

# 448
Защо радиаторите са така вкопани в стената, стената по-тънка ли е зад тях или отвътре има някаква допълнителна изолация?

# 449
Точно вътрешна изолация е сложена на външната стена с радиаторите, което не смятам за голяма драма.
2 етаж си е, не е над гаража, според мен. И е добре - хем не си на партер, хем не се налага да лазиш много по стълби. Малко тъмничко изглежда, но това е положението.
Цветът на кухнята е екзотичен (за кухня), но това може да се преживее (за известно време).
Подът не е паркет, а ламинат. Сменя се, преди нанасяне, и няма да е огромен разход.
Плочките в банята са такива, каквито се срещат в доста бани, не са необичайни. По-добре банята да е на тапа, да си сложа санитария, каквато аз искам, отколкото да ми наблъскат най-евтината тоалетна, мивка със шкафче и душ, които намерят.
Аз смятам цената за адекватна за квартала, дори добра. И съм фенка на квартала.
4 етажно блокче (каквито има масово там) си е супер.
Ако търся подобно жилище, не бих го пренебрегнала, дори напротив. Ако свалят от цената - добре, ако не и жилището ме устройва, имам парите - няма да се колебая.
За паркирането - и мен ме дразни описанието на агенцията, но все пак купувачите би трябвало да са пълнолетни, разумни и да съобразят сами, че това са брокерски лакърдии. Иначе паркирането в градинки си е забранено, така че трябва ли да се сърдим, че са ни наказали, щом сме нарушили правилата?

Общи условия

Активация на акаунт