КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 891
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
  • На края на вселената!
Това истина ли е ? Гледам и не вярвам на очитеси.  Спирам храната. Няма да ми трябва. Простете ми, глупостите, в шок съм

# 331
# 332
Вероятно е вярно.
В ХИТ е 56.19 лв 32+8 бр.
В Метро излиза цена 24.98 лв 32 бр.
В Емаг 48.99 лв 32+8 бр.
В Ремедиум 20.24 лв за 24 бр.

# 333
Лоли, на мен за 38 ст., от които само 8 жълти, машината ми правеше същия номер. За пръв път ми се случва, по принцип не задържам жълти стотинки, разкарвам ги при първа възможност. Аз пускам, тя ми връща. Защо така стана, не знам.

# 334
В момента има намалена Милде -30бр(24+6) на 22.99 в Кауфланд ...или нещо са се объркали с цената, или са наредили планини Не- промоционална хартия , която да заблуждава хората да си я взимат ...или и двете  ...ама то там си е практика ...аз веднъж на 5 сметки да излезна от магазина без нещо да е ми е сгрешено , или да съм взела нещо ,което някой "лош" клиент е оставил не -където трябва .

# 335
  • shumen
Нещо ми се струва,че са объркали цената.

# 336
  • София
Аз мисля, че не са я объркали. Трябва по закон да продават продукта определено време на тази цена, та като пуснат поредната фалшива промоция и той стане дефакто на реалната си, да имат законовото право да сложат голямата реклама за -50%.
Наясно са, че няма кой да я купи на тази цена и не очакват продажби на нея.

# 337
  • Варна
Не знам на какъв принцип ги формират тези цени, изобщо има ли принцип.

На мен Кауфланд и Била са ми на няколко минути, та ги третират като един магазин.
Днес като се приближих до касата в Била, замръзнах на място. Морена МАХ - 0,99 лв.
Такова чудо не съм виждала и в малките магазинчета.

Не мога да отрека по евтините продукти в промоция в двете вериги...
Но и други странности:
- Консервите Сардини от марката на Кауфланд 1,59 лв изчезнаха от магазините им. Но редовно ги виждам в магазини Елитис за 1,99.
Някаква връзка ли имат двете вериги....!?
- Една и съща марка консерва домати на кубчета в Елитис по евтина с цял лев от Кауфланд.
- Био-бананите в Кауфланд бял етикет/редовна цена 3,75 лв. по  евтини от стандартните Банани по по-малките магазини. Да не говорим, че символа за био го няма, или поне аз не го виждам..Кое гарантира, че са био, само с 26 стотинки по скъпи
и много други...

# 338
Не се шашкайте. Повечето екстремни цени идват от практиката за фалшивите промоции.
Скрит текст:
В нормалните държави стоката е на нормални цени и следва промоция на по-ниска цена. в Бълария се налага практиката да печелят с измама. Редовната цена да я пишат промоционална. Понеже станаха много нагли законодателя им сложи "спирачка" за 1 месец редовната цена да е висока. Явно толкова са я закъсали от селяндурщина ли или от неистовото желание да пробутат нещо на редовна цена та са готови един месец да не продават нищо само и само да продават после на редовна цена лъжейки, че е промоционална.

# 339
  • Mostly in my mind
Лоли, на мен за 38 ст., от които само 8 жълти, машината ми правеше същия номер. За пръв път ми се случва, по принцип не задържам жълти стотинки, разкарвам ги при първа възможност. Аз пускам, тя ми връща. Защо така стана, не знам.
На мен не ми е. Тази машина е чудесен начин да се отървеш от жълтите стотинки. Използвам и аз да слагам, като имам предвид по 20,30 ст на жълти де. Досега не ми е връщала. Но миналия ден пък ми върна ресто 4 лв на жълти. Stuck Out Tongue Winking Eye Беше в края на раб.ден. Жената ми каза, че на информация ще ми ги уедрят, нямало проблем.

# 340
Нашите каси на самообслужване са много "чувствителни" към жълтите стотинки😄, може би им е зададено някакво ограничение, знам ли...Но съм забелязала, че не е много ок да слагаш по повече от около 5 монети от 2 ст. една след друга.🙂 Като са "разредени" с бели монети или банкноти, тогава машината ги приема. Затова редувам жълти и бели монети /понякога и с банкноти/, особено когато нямам желание машината да ми върне 69-79 ст. Без да прекакявам де. 1-2 пъти ми се е случвало да плащам дребни покупки като малка бутилка вода, няколко земела и/или сладолед с монети (не само жълти), но съм имала пълен (и тежък) джоб с монети а не съм искала да развалям 50 или 100 лв...🙂 Обаче да платиш с 5-6 лв жълти монети не ми се струва лесна работа...😃 Когато вкъщи ни се съберат повече жълти монети, ги броя и ги разделям в празни кутийки от дъвки (или други подобни) на 1, 2, 5 ст. и в ненатоварен час обикновено много им се радват служителите на обикновените каси в Кауфланд.🙂 Като цяло се старая да имам в себе си по-малко жълти стотинки. Но като се плати на няколко опашки набързо и с рестото се събират...😅

# 341
  • Mostly in my mind
Хората искат да платят 50 лв с жълти.ти стотинки, ти за 5 лв ли си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Е, за 50 лева на монети си трябват железни нерви...😃 Особено ако монетите не са по 1 и 2 лв.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 15:58 от dolce miele

# 343
Е, това е извращение, 50 лв. Чудя се защо хората събират толкова много жълти стотинки, че после да берат дерт как да се освободят от тях? Много тъпо.

# 344
  • Mostly in my mind
Абсолютно!

Общи условия

Активация на акаунт