КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 53 011
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
  • Mostly in my mind
От кое, Хриси?
То това се отнася за другата седмица.

# 106
От подчертаното ДМ натрошено сирене. То е тази седмица, бях се загледала в съседното на ДМ сирене от 25 лева и ми нправи впечатление, че 1-2 кутии бяха бяха при етикета на натрошеното.

# 107
Хм, пак ще има моп, тъкмо ще се мотивирам да се разходя този път до магазина

# 108
  • Пловдив
Котешката драскалка, която е от следващата седмица дали е здрава? Спомням си, че я бяха пускали и преди, но вече трябва да се сдобия с драскалка Simple Smile

# 109
Най-накрая нормална хартия за печене, ще си взема 2-3-5😀, да забравя за няколко години напред!
Много се дразня от тази на листа, освен, че дава голяма фира, като сметнеш метрите е почти двойно по-скъпа.

# 110
Най-накрая нормална хартия за печене, ще си взема 2-3-5😀, да забравя за няколко години напред!
Много се дразня от тази на листа, освен, че дава голяма фира, като сметнеш метрите е почти двойно по-скъпа.
И аз редовно зареждам от нея. Топ е!

# 111
  • Mostly in my mind
Аз пък точно от тази на листа винаги взимам, но пък я ползвам само в тавата на печката, на която пасва идеално. Не се налага да се занимавам с рязане.

Точно седмица преди рд ми излезе този купон.

# 112
  • София
Предложете алтернатива за зимата (сухи дни), за пастили за смучене като тези Зил Плюс, - без лим. киселина, аск. киселина... прецакващи зъбите Без значение магазинът
Тези са доста добри /и силни/, дори с терапевтичен ефект, но цената им е минусът (към 11лв за 60 бр), а и не са за всекидневно ползване.

# 113
  • Сливен
Доволни ли сте от суифър за прах,толкова ли добре обира или е само реклама.

# 114
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Другата седмица ще има парочистачка AYСO 10 в 1, намалена на 74.95лв.
Някой ако я има може ли да даде отзиви, доволен ли е,
успява ли да се справи с чистенето да речем на банята и стъклата на прозорците.
Ще съм му много благодарна.

# 115
И аз харесвам само тази хартия за печене, на ролка.
Какво ще кажете за тоалетната хартия на К класик, трипластова, 8 бройки за 4лв.?

# 116
  • Mostly in my mind
Бързо свършва. Stuck Out Tongue Winking Eye По-скъпата е по-хубава. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 16:15 от Лолита

# 117
  • София
Kak режете н. Фолио? Тези зъбци на кутията не вършат особена работа. Ползвам го основно за сандвичи.

# 118
май кауфланд спряха с хартиените брошури

# 119
  • София
май кауфланд спряха с хартиените брошури

Точно днес ни бяха набутали над 10 броя в пощенската кутия.

Някой да има купон за 10% за този уикенд за Горубляне, да не го ползва и да е съгласен да ми прати снимка на картата си с активиран купон? Hands PrayИзползвах моя, а сега нашите искат да им пазарувам, обаче на другата ни карта купонът не излиза (въпреки че са му спазени условията).

Общи условия

Активация на акаунт