КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 926
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
Пицата е много малка и не е нищо особено.
За 8.30 редовна цена по-добре поръчайте от пица лаб. Там е 7.90 пица на месеца плюс безплатна доставка.
На 4.99 я взех тази да я пробваме. Ами нищо кой знае какво. Тестото е малко по-дебело спрямо другите пици, които предлагат - тези на К-Класик.

# 211
Здравейте, а някой има ли отзиви за таблетките за съдомиялна на К класик?
Благодаря

# 212
  • СОФИЯ
Ползвам ги за малка, стават. Чупя ги наполовина преди това.

# 213
Да се похваля и на мен какво ми е излязло, въпреки че го виждам чак сега. Много мил жест. Определено печелят симпатии по този начин 👍

# 214
Каква е цената на тази кауфландската хартия

# 215
Хартията за печене ли? В момента е на 2,59, редовната цена май беше 3,29.
20 метра е ролката. Може да бъркам, но преди като че ли беше 30м.

# 216
Имам от хартията, купена е края на 2021г., сега проверих, 20м е била и тогава.
Ама от толкова тарикатлъци разногледи станахме, та и аз скокнах да видя. JoyJoyJoy
Скрит текст:

# 217
20 метра я помня ролката с хартия за печене. Обаче се зачудих кое е вярното за фолиото за свежо съхранение?😆 В брошурата пише, че ролката е 30 метра, обаче на снимката виждам 50 метра...🤔🤔

# 218
30 метра е фолиото, сега погледнах кутията.
Явно е друга снимката.

# 219
И пак съм аз. Покрай еуфорията, че ще получа бонбони за рождения си ден хич не ми и мина през акъла, че такива може и да няма в магазина 🤨
Днеска ходих в този на Пещерско шосе. Няма.
Та затова ви моля, ако някой види този тип бонбони Preciozo да ми каже в кой филиал. Няма значение в кой квартал, стига да е в Пловдив. Градът не е кой знае колко голям и мога да отида където и да е. Благодаря предварително.

# 220
Какво ви е мнението за тази помпа, върши ли работа?
Колко държи батерията и става ли за големите бидони от 19л?

# 221
Какво ви е мнението за тази помпа, върши ли работа?
Колко държи батерията и става ли за големите бидони от 19л?

И аз имам интерес ?!

# 222
  • Somewhere far away
За мен не. Имахме я, върнахме я. не застава изобщо върху бутилките както трябва и не се застопорява, ако се закрепи пак е някакво чудо, но при най -малкото движение пада!  а маркучето което влиза вътре е толкова малко и тънко, че просто е траги-комично, една чаша  пълниш половин час.

# 223
И на мен не ми хареса помпата,изкарах си я на терасата да си поливам китките Grinning ММ я застопори с нещо да не мърда,но пък водата ми имаше странен вкус (не знам от нея или от нещото) и се отказахме.

# 224
Аз пък съм доволна от тази помпа , имам я втора година зареждана е 3 пъти , водата си върви нормално и да не пасва добре на туби 10 л може би на 19 ще е ок , но при нас ММ оплатни самия отвор на помпата и си е ок нито пада нито става нито се клати ОК си е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт