КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 950
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
Лек е, но въпреки това получавам раздразнения и сърбежи...😮‍💨

# 196
Вторият вариант е в лилава опаковка. Тя дали е не-ароматна и по-подхадяща за търсещите натур.
Скрит текст:
Благодарете, че я дават с 10% намаление. При 100% увеличение все е нещо. 40-60 стотинки да пиете едно кафе от автомат за тяхно здраве.

# 197
И аз ходих за потници и други дреболии. От размера на малката имаше останал само един брой в розово и хубаво че го отворих, че беше а дупка като от клъцнато с ножица отпред. Викам , хайде ще взема следващия за по- нататък : 146/152. Ами след пералнята и сушилнята , май няма да е за по- нататък , ами баш за сега ( че малко по- дългички зимата да не и е вечно гол кръста Wink ).
Иначе пак 100 лв за глупости похарчих - някакви динозавърчета е полудял моят син ,а те 10 лв кутийката ,  взех си гащи -2 бр. за 6.99 , едни като безшевни .....ама те нямат памучно платче отдолу Sad Sad и ще останат да се ползват за "онези" дни .Друго , друго .... нож и торби за съхранение , лук,мандарини , тоалетна хартия ( да я пробваме) ....

# 198
Долче, много неприятно.
И аз я душих, душих, не усещам, но щом те дразни, има нещо.
А то и моето обоняние все още куца, след Ковид.

# 199
  • София
Тези пастили за гърло дали се продават все още ...купувани са преди една-две години от големите вериги...
сайта не се зарежда pastili.bg

Вчера ги гледах в ДМ
видях ги в нета, но са по скъпи и от индийските... Zeal Plus

# 200
Леми, аз съм така с всички рециклирани, ароматизирани и/или цветни хартии, не знам защо...😅 Конкретно тази кауфландската хартия не ми мирише никак неприятно или натрапчиво, но пак не се спогодихме.
Нетман, лилавата опаковка мисля, че е с лек аромат цветя или поне е леко оцветена. Аз отначало я помислих за бяла.🙂
При нас вчера имаше все още доста тенджери. Каните Pyrex пък са си просто поставени на щендерите, 10-15 броя бяха- без кашони, без разделители...🙂

# 201
Голяма част от месечните оферти не бяха налични днес, включително картофите и туршията. И бонбони от 1 стотинка за РД нямаше. Питах на информация, щели да зареждат, не се знае кога. А бонбоните за РД не могат да се заменят с друго, да съм търсела в друг филиал ....нЕма начин...е са тръгвам, може и до съседен град
Аз също не ги намирам, вече една седмица нямало в доставките. Ако на 02.01 донякъде е нормално да няма някои неща, то сега не е. Някой търсил ли е наскоро и намирал ли ги е?

# 202
За рожден ден са сменили купона. Бонбоните са от тези тип Мерси.
Гледах някъде по темите скрийншот.

# 203
  • Mostly in my mind
Да. Аз приложих. Обаче не ги видях миналия ден при нас. Що ли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
Тези бонбони не бяха ли в някаква промоция наскоро?🤔🙂

# 205
  • СОФИЯ
Аз още имам предишните бонбони на купона. Утре ще отида за други неща и ще видя какво е положението

# 206
И при мен са тези "бъбречета" с бренди на купона и в момента.

# 207
Здравейте, момичета, в някой от вашите градове има ли наличен този шкаф за баня (с огледалото), тъй като при нас го няма, а бихме искали да си го закупим. От тази седмица е брошурата.

# 208
Някой с мнение за Bella Mia пиците(тази с шунка най-вече или,ако предлагат,моцарела)? Търсих в интернет,но дори не можах да ги намеря във сайтовете за поръчка за да видя състав, все едно не съществуват.
Казвали са ми,че пилешкия гирос на Creta farms е хубав на вкус и ми е интересно дали и на
Aladin foods нарязания дюнер кебап е хубав
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 21:47 от Aquantica

# 209
Здравейте, момичета, в някой от вашите градове има ли наличен този шкаф за баня (с огледалото), тъй като при нас го няма, а бихме искали да си го закупим. От тази седмица е брошурата.

Вчера го имаше в Пловдив, в магазина на Рогошко шосе.

Общи условия

Активация на акаунт