КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 954
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Не само, че няма време за опаковане, а и няма с какво. По-рисковано е да си вземеш кутия с яйца, откокото стъклена кана.

# 181
Днес успях доста добре да напазрувам:

Скрит текст:

ПП: бананите бяха по 66 ст/кг, киви - 67 ст, а гъбите - 1.57лв/кг
Къде се случва това, в кой град?

# 182
  • Варна
И на мен ми е странно това за бананите.
Във Варна много често свършват още на цена от 3,49 за кг.  вечер рядко остават.
Е вчера исках да си купя в 17,30 часа независимо от цената, но нямаше.

Тези от 0,66 лв за килограм да не са били преоценени,  презряли и покафеняли....

# 183
Това са локални намаления, по преценка на управителя, в късните часове.
В нашия филиал много рядко се уцелват добри попадения, за разлика от този на Долче.

# 184
А при нас доста често се намаляват и плодове и зеленчуци, изглеждащи добре.
Магическата чаша е с 3 години гаранция?🤔🤔 Днес видях на дъното на кутията, че има надпис...учидих се.🙂

# 185
Долче, ти коя тоалетна хартия на kaufland хвалеше, тази която сега е на промоция ли?

# 186
Кой е филиала на Долче 🤣🤣🤣 ? ( да го нападнем групово )
 аз преди няколко дни съвсем случайно успях да взема авокадо 2 за 1лв ( био ) но при нас има група от хора който грабят и си разпределят в последствие каквото вземат на намаления и се отказах да ходя вече ...

# 187
  • София
Тези пастили за гърло дали се продават все още ...купувани са преди една-две години от големите вериги...
сайта не се зарежда pastili.bg

# 188
Кой е филиала на Долче 🤣🤣🤣 ? ( да го нападнем групово )
🤣🤣😂
Скрит текст:
На Пещерско шосе в Пловдив. Обаче и при нас има една групичка от мъже на пенсионна възраст, които си правят среща за вечерните намаления и си разпределят...🤪 Веднъж така бяха заобиколили служител, който носеше кашони с портокали, че човекът им каза: "Ама, моля ви се, отдръпнете се! Оставете ме!"...а те продължиха да пипат портокалите и да го питат "ще ги намаляват ли", много са нахални значи...😅😅😅 Друг път едвам се вредих за няколко кофички кисело мляко по 45 ст. (От 1,00 или 2,20 лв), така се бутат, че...🤨🤪 Или направо ограждат стоката и мини, ако можеш...😄
Леми, не, не е тази. Тази на промоцията е ароматизирана, а аз не използвам такива. Пак е на К-класик, но или в синя опаковка (10 ролки, 3 пласта, 200 къса за 10,99 лв последно като цена) или в червено (магента?) (8 ролки, 4 пласта, 160 къса за 7,99 лв последно, но може сега да е с още малко нагоре като другата). Никак не е зле и тази четирипластовата, взехме, защото известно време нямаше от синята и също е икономична.🙂
Днес напазарувахме добре, доволна съм. Яйца 20 броя при нас има само с размер S...

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 01:17 от dolce miele

# 189
Тези пастили за гърло дали се продават все още ...купувани са преди една-две години от големите вериги...

В Кауфланд не знам, но по аптеките ги има навсякъде. Към 4 лв струва кутията.

# 190
Долче, аз взех тази, май не е ароматизирана, или поне не много:

# 191

Вчера ги гледах в ДМ

# 192
Леми, мисля, че се водят лайка и цветя и са ароматизирани. Малко, много...за мен все не са ок.😐

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 23:01 от dolce miele

# 193
Ходих да заредя малко хАртия и разни други от намалените неща .
Тоалетната хартия е много хубава ! Вече не купувам онази с овцата от Лидл.
Всъщност, основно отидох за потници за детето. Много ги харесвам техните. За жалост, вече ползва последния възможен размер на Кунибу ( или както там се казва марката). И бяха разграбени. Но отидох в секцията с детското бельо , където по принцип си стоят , пекнах на Челси за цени, и с радост разбрах, че нужния размер е намален. Много са хубави! Плътни, не се набират, само тях купувам.

# 194
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Долче, аз взех тази, май не е ароматизирана, или поне не много:

Тази с лайка аз си я харесвам. Не усещам аромат, явно е много лек.

Общи условия

Активация на акаунт