КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 935
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
И ние я имаме от над 2 години, мнението ми е +, да не се повтарям 1:1 е като на Пебълс.

# 226
И ние имахме подобна, купувана от интернет, че още я нямаше по магазините. Мъжът ми беше пригодил едно удължение, което слагаше на гърлото на тубата и отгоре тази помпа. Ние ползваме туби 11 Л. От Лидл

# 227
  • Пловдив
Аз и майка ми също имаме тази помпа за вода, нейната от Кауфланд, моята от магазин тип левче. Моята се закрепя за бутилката без да пада, нейната пада. Отдолу на моята има един бял пръстен, който се слага върху гърлото на шишето, на нейната няма. Ползвам я за бутилки от 11 л, даже вдигнах шишето, държейки помпата. От август я имам, веднъж само е зареждана. Аз съм доволна. Но ако в тези от Кауфланд липсва белия пръстен, по-добре не ги купувайте.

# 228
  • Пловдив
Какво ви е мнението за тази помпа, върши ли работа?
Колко държи батерията и става ли за големите бидони от 19л?

И аз имам интерес ?!

Имам я, имах я.
Докато работеше бях много доволна, но се развали и минах на филтриращите кани-За тези пари си заслужава.

# 229
И азимах, но се развали, ей такаот нищото. Сега съм си със старата.

# 230
  • Русе
Стават за 10 л туби

И аз имам интерес ?!

Имам я, имах я.
Докато работеше бях много доволна, но се развали и минах на филтриращите кани-За тези пари си заслужава.

# 231
Стават за 10 л туби

И аз имам интерес ?!

Имам я, имах я.
Само дето въпросът е за 19л бидони. Обикновените бутилки 5-10-11л са с еднакво гърло. Simple Smile

# 232
  • Пеликания
Маркуча не е толкова дълъг, и не мисля че ще успее да дърпа вода от дъното. Имаме 2 такива, аз съм доволна, но го ползваме за 11л туби с вода. Не се закрепва за гърлото на на нас не ни пречи.

# 233
  • Пловдив
Стават за 10 л туби

И аз имам интерес ?!

Имам я, имах я.
Само дето въпросът е за 19л бидони. Обикновените бутилки 5-10-11л са с еднакво гърло. Simple Smile

Моята ставаше за 19 литрови,но не беше с маркуч,а с 4  тръбички влизащи една в друга.

# 234
  • СОФИЯ
Днес беше последният ден на купона ми за бонбони РД 1 ст. Отново не бяха налични.

# 235
  • Mostly in my mind
И  при нас ги няма. От 10 дни ги следя...къде стоят по принцип? Нали при другите бонбони?
За сметка на това в Лидл имаше много от тези с тофи, пак подарък за рд.

# 236
  • СОФИЯ
При другите. Служител дори ми показа къде точно ги слагат обикновено...когато са налични.
Просто е кофти подигравка, затова проверих и днес, в последния ден на купона.
Останалото по списък купих.

# 237
  • Хасково
И при нас ги няма.Купона ми е до утре днес ходих последно да проверя и пак ги няма налични.

# 238
Да, доста тъпо е да не зареждат целенасочено (щом и в други магазини е така) тези, които са обявили като подарък. А и от другите видове на същите серии имат нови кутии (в нашия Кауфланд), а точно тези - си липсват перманентно. В Лидл не ми се е случвало с нищо, което е за 1ст. да липсва повече от 1-2 дни.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт