КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 931
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
При нас днес беше стълпотворение в К. Нямали, уж, пари хората и всичко било скъпо?! Не само, че имат, ами грабят като по НГ празници. Ужас, много мразя да почивам събота и неделя.
Крушки Lightex търсих, и днес нямаше. Сигурно още в понеделник са се изчерпали, аз чак в петък отидох и днес.
При вас имаше ли?

# 256
Споделям от опит. Преди Нова година търсих прах Ариел за бяло пране. В нашия филиал имаше само за цветно, такъв поръчали. Отидох в другия филиал (който е по-големия за града) и там си намерих. Възможно е въобще да не се поръчват определени артикули или да се поръчват по-малко бройки.
Няма такова нещо. Поръчва се плод-зеленчукът и още някои артикули от витрините с обслужване и самообслужване. Всичко останало от акционната стока идва автоматично – каквото пратят от Централен склад и когато го пратят.

# 257
Отвисях си 10 Мин на витрината за обслужване на клиенти. 3 служителки, една реже неща, друга си говори с колежка, която си пазарува ( беше със служебно яке) и черпи мъжът ѝ с мръвка.  И едно младо търчи да обслужва хората.
А тази дето пазаруваше с мъжът си , служителката така награби земелите с голи ръце.. чуден пример за клиентите.

# 258
Аз честно казано ходя в Кауфланд дасе помотам и ако има нещо намалено - да си го купя. Основен пазар си правя от малките магазинчета на производители около нас. Доста по-изгодно ми излиза, а за качеството дума не може да стане за сравнение.
Миналата седмица си купих посуда на Tasty за без пари. Тази седмица успях да хвана намалени кашкавал и сирене на Фреско и ми харесаха много. Купих ги, защото с червен етикет и излизаха малко по-скъпи от тези продукти в кварталното магазинче. Иначе, ако нямам време за губене, хич не стъпвам в Кауфланд.
На редовни цени няма как да си купувам приличен кашкавал и сирене, както си пазарувам в кварталното.
Ами днес каква шунка си взех от производител... Ами то си мирише на месо, пък цената 12 и нещо за кг! Сиренето ми е 13, кашкавалът 17, пушено филе за мъжа ми - 16лв, хубав суджук и луканка - по 26-7 лв/кг. Къде ги тия цени в Кауфланд?!
В Кауфланд търсих, търсих... Под 25лв/кг не намерих прилична шунка.
Във витрините им, където режат на килограм изобщо не гледам.
Другата седмица ще взема малко олио и извара на Мое, твое, наше, защото е прекрасна.
И това ще бъде от брошурата. Друго, ако купя, то само намалени цени ще е.

# 259
  • Варна
Много интересно....
В приложението ми се появи купон за бонбони за РД за 1 ст. Дали е нещо като компенсация след онази случка с липсващите бонбони?

# 260
Пак ходих за потници
Пак нямаше в нехтвнителната секция с промоциите. Но пък в другата, където са детските дрехи си бяха наредени, имаше много с редовна цена. А на четеца си излизаше намалената цена. Някой май го е домързвло да смени цената

# 261
Много интересно....
В приложението ми се появи купон за бонбони за РД за 1 ст. Дали е нещо като компенсация след онази случка с липсващите бонбони?

На всички рожденици са заредили, няма лошо, ние успяхме и предните да си вземем, а сега и тези.

# 262
Днес от три каси на самообслужване (за плащане в брой и с карта) работеше само една...Не искаше да ми приеме една банкнота от 5 лв и служителката любезно отиде да ми я смени с друга банкнота. Много беше мила.🙂
Стреч фолиото от Лидъл, което имам вкъщи, е 50 метра.

# 263
Преди Коледа купих филирани бадеми на марката Кауфланд със срок на годност до 06.09.23. Онзи ден ги отворих и миришеха на старо, ама ужасно неприятно. Не е като да не съм купувала такива бадеми, но този път са ужасни. Аз касовата бележка не я пазя, ама мисля да отида и да им ги тръсна на информацията, ей така, не им искам парите.

# 264
Ходих до Горубляне. 10% от сметката когато е голяма, идват супер като намаление.  Обаче беше фраш, всички каси работеха. На самообслужващите даже имаше опашка.
Коледните нехранителни са намалени между 50 и 75% - лампички, някакъв глобус имаше, гномчета, играчки.
И аз се отчетох с пазаруване там, дори се прежалих и за едни маслини, защото реших, че по изключение заради купона за -10% ще преглътна рекета за пластмасата.
Обаче пак успяха мега яко да ме подразнят, защото отстъпката е начислена на абсолютно всичко с изключение на тъпите кутийки! Тях и отстъпките не ги ловят...Stuck Out Tongue Winking Eye

Страшни са, даже и това са го пипнали в софтуера, няма спасение...
JoyJoyJoy

# 265
  • shumen
Другата седмица харесах доста неща.Ще видим само кога ще успея да стигна до К.

# 266
От касите на самообслужване в брой работеха 2 от 3, с карта и трите, но имаше опашка. Едно семейство с дете, с препълнена количка, много изнерви хората, защото бяха решили детето да се забавлява и то да маркира.

# 267
  • Русе
Как така с препълнена количка на каса за самообслужване Hushed
На тези каси нали е до определен брой продукти или аз съм с грешка
От касите на самообслужване в брой работеха 2 от 3, с карта и трите, но имаше опашка. Едно семейство с дете, с препълнена количка, много изнерви хората, защото бяха решили детето да се забавлява и то да маркира.

# 268
Не съм знаела да има ограничения за брой продукти

# 269
Е как ще има ограничение? Да не се бъркаш с бързите каси?

Общи условия

Активация на акаунт