КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 920
  • 779
  •   2
Отговори
# 270
  • Русе
Може аз да бъркам или да има значение управляващите филиала
Не съм знаела да има ограничения за брой продукти

# 271
Ограничение имаше само на бързите каси - до 6 бр.
Тези каси при нас ги махнаха.
На касите на самообслужване няма ограничение.

# 272
При нас днес беше стълпотворение в К. Нямали, уж, пари хората и всичко било скъпо?! Не само, че имат, ами грабят като по НГ празници. Ужас, много мразя да почивам събота и неделя.
Крушки Lightex търсих, и днес нямаше. Сигурно още в понеделник са се изчерпали, аз чак в петък отидох и днес.
При вас имаше ли?
Крушки имаше, понеделник по филиалите, но нещо не ми хванаха окото 9W/700 лумена вместо 800 Явно са от партидата дето ги търкаляха по магазините на цена 0,99 не са могли да ги разпродадат и са дали нещо и на Кауфланд.
На редовни цени няма как да си купувам приличен кашкавал и сирене, както си пазарувам в кварталното.
Хи Хи Хи. Събота и неделя мъжо да запли колата и на село. Както се казава яйцата директно от полога на производителя. Другото не мо го хвалете.
Скрит текст:
Как имали в кварталните магазини стоки. Даже не ги дочаквам кварталните да разтоварят прекупеното от веригите. В кварталните е в като рекламата на гимнастичките клиентите само ги миришат. Явно рекламата с намалено в Б. не мина и сега са на ред реклами за кварталните в темата за К. Страх ме беше в темата за Б. да питам дали са затворили магазина след края на разпродажбите. Аз повече вярвам на очите си вместо на приказки от вида ЕЖК.

# 273
В нашият квартал има магазинчета, в които продават стоки директно от производителя.. В единия магазин има италиански сирена, пасти, крафт бири и т.н  И поне 10 вида хубав български кашкавал за 20-25лв/кг.
Нито един продукт не се продава в Кауфланд.
Но пък вчера правих кренвирши с кашкавал, че фурната ми е счупена и работи само на функция грил, с продукти от едното магазинче и такъв вкус не бях усещала от детстово ми Heart Eyes
Кренвиршите по 12лв/кг. а кашкавал по 20лв. Не знам продукти в Кауфланд, с които мога да постигна този вкус, на каквато и да било цена...
Ако вие знаете, бих се радвала на првпоръки, за да пробвам.
Всъщност в Кауфланд има ли кашкавал по 20лв, който да не като гума?

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 02:08 от Лайкa

# 274
netman71 и при нас са така, даже онази вечер пазарувах и отивам до колата си отстрани на магазина и гледам един бял бус, а до вратите му двама служители с препълнени колички му прехвърлят стековете с бира. Ама така се бяха сгушили да не ги видят, че приличаха на престъпници, които ще гепат нещо. Както се казва с любезното съдействие на Кауфланд.

# 275
  • На края на вселената!
На касите за самообслужване в К. има ограничение до 50кг. Толкова било за контролната везна. Ако си с туби вода и доста други продукти тежки, на две плащания.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 09:39 от Бонбонесто розово

# 276
  • Mostly in my mind
Наскоро взех кашкавал Витоша на LB, 800 гр, 21 лв. Много е хубав.

# 277
Това с прекупването от големите вериги за малките магазинчета по селата или малките градове е доста отдавна.

Няма да забравя преди две години може би, в Лидл имаше комплект за подправки с въртяща стойка и 9 бурканчета за 12.99. Отивам сутринта преди работа в Лидл и гледам един мъж, всичките си ги напълни в количката, не остави не една бройка. Служителите минават, нищо не му казват. След няколко дни влизам в магазин в едно от селата до града ми и каква да гледам, същия комплект за 24 лв! 😂 Та, с хранителните е пак така. Аз лично съм забелязала, че са много високи цените в нашите малки магазинчета. Иска ми се да подкрепям малките бизнеси, ама не ми се дават повече от лев-два в магазинчето за същия продукт, който мога да взема от верига.

Друг е въпроса с фирмените магазини, такива при мен няма, само на центъра или на пазара, живея далеч и от двете места.

# 278
Някой помни ли на какви пари беше пилинг машинката за дрехи при последната промоция? Моята не иска да работи, а гледам, че утре ще има в друг магазин и се чудя да чакам ли К или да ходя в другия. То за 10лв иде реч, ама по традиция...да питам...

# 279
Аз продължавам да не си намирам бонбоните за 1ст. Този път бях в тракийския Кауфланд, Пловдив. Защо предлагат нещо, което знаят че го няма. Това е страхотна антиреклама, защото в момента съм супер разочарована. Дори като етикет ги няма, камо ли като артикул.

# 280
Утре машинката за пилинг е 6.99 ( само на 16.01 в другия магазин )..т.е. си заслужава ..надали ще я пуснат по- евтино в К ( предвид ,че цените на всичко са се вдигнали и тази по спомен от стандартна цена 7-8 , сега вече е 10).

# 281
Мисля, че беше 8 лв. моята.

# 282
  • София
Някой взимал ли си е машинката за пилинг на дрехи, заслужава ли си, как се използва?

# 283
Утре машинката за пилинг е 6.99 ( само на 16.01 в другия магазин )..т.е. си заслужава ..надали ще я пуснат по- евтино в К ( предвид ,че цените на всичко са се вдигнали и тази по спомен от стандартна цена 7-8 , сега вече е 10).
В кой друг магазин?

# 284
  • Sofia
В кой друг магазин?
Лидл.

Питанка от мен... миниатюрните консервички доматено пюре в ПА ли са и къде да ги диря. Онзи ден ги търсих, ама...

Общи условия

Активация на акаунт