КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 891
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
Аз продължавам да не си намирам бонбоните за 1ст. Този път бях в тракийския Кауфланд, Пловдив. Защо предлагат нещо, което знаят че го няма. Това е страхотна антиреклама, защото в момента съм супер разочарована. Дори като етикет ги няма, камо ли като артикул.
Да, много е грозно това. Няма ли поне да удължат срока на купона или да предложат алтернативен продукт? Някой писа ли им?

Аз нямам РД скоро, но това не пречи пак да се възмущавам и да съчувствам на ощетените.Hug

# 286
Питанка от мен... миниатюрните консервички доматено пюре в ПА ли са и къде да ги диря. Онзи ден ги търсих, ама...
Морена, в ПА са. При нас са до плодовете и зеленчуците, при другите доматени консерви. Обаче цената им вече е 1,49 лв по спомен.🤪 В Кауфланд имат също и по-малка опаковка от двойноконцентрираното пюре.

# 287
  • Sofia
Долче, тъкмо за най-малките питам, наполовина на лидълското е консервичката. Обаче нямаше нито лидълския рамер (толко е и в Лидл-а - 1.49лв), нито по-малкото, което искам... точно при консервите домати гледах основно.

# 288
  • Mostly in my mind
Какви са тези миниатюрни консервички? Сякаш не съм ги виждала.
Иначе откакто цената на домат.пюре в Л и К стигна 2лв /тези в картнонените кутии/ взимам на Cirio. Учудващо, тяхната цена не се  е повишила.

# 289
  • Sofia
 Добре ми е и лидълският размер (съхранението докато се употреби цялото имам предвид), но по-малкият на кауфланд ми е още по-добре.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 15:56 от Morena

# 290
Аз продължавам да не си намирам бонбоните за 1ст. Този път бях в тракийския Кауфланд, Пловдив. Защо предлагат нещо, което знаят че го няма. Това е страхотна антиреклама, защото в момента съм супер разочарована. Дори като етикет ги няма, камо ли като артикул.
Да, много е грозно това. Няма ли поне да удължат срока на купона или да предложат алтернативен продукт? Някой писа ли им?

Аз нямам РД скоро, но това не пречи пак да се възмущавам и да съчувствам на ощетените.Hug

Нали предложиха алтернатива. Аз се възползвах и от двата купона.

# 291
Иначе откакто цената на домат.пюре в Л и К стигна 2лв /тези в картнонените кутии/ взимам на Cirio. Учудващо, тяхната цена не се  е повишила.
Колко е в момента актуалната цена на 500гр кутия доматено пюре Cirio?

Аз вчера гледах на "The chefs", че е над 3лв!!!

# 292
И двата размера доматен концентрат ги няма от известно време при нас.

# 293
  • Варна
Много интересно....
В приложението ми се появи купон за бонбони за РД за 1 ст. Дали е нещо като компенсация след онази случка с липсващите бонбони?

Даже вече ги купихме. Бяха налични. 😀

# 294
  • Mostly in my mind
Колко е в момента актуалната цена на 500гр кутия доматено пюре Cirio?

Аз вчера гледах на "The chefs", че е над 3лв!!!
2.29.

# 295
Доматено пюре от К, 500г, бях купила за майка ми. Мисля, че беше 1.49, или 1.59. На промоция.

1.59 са били, на 18.12.

# 296
  • Русе
Явно аз бъркам двата щата Laughing
Ограничение имаше само на бързите каси - до 6 бр.
Тези каси при нас ги махнаха.
На касите на самообслужване няма ограничение.

# 297
  • shumen
В К от утре има бутер тесто на Тракия на промоция.Ползвали ли сте го и хубаво ли е?Искам и мандарини,но не знам дали пак няма да са с много семки.

# 298
В събота взех мандарини - вкусни са, лесно се белят, ципите им вътре са меки и имат по 4-5 семки.
За бутертестото нямам мнение, че в нас не ползваме, но скоро се обсъждаше някъде във форума някакво без палма точно от Кауфланд, но не си спомням дали е същото.

# 299

Ето кое беше похвалено. Не съм пробвала, но си го запазих за пазар.

Общи условия

Активация на акаунт