КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 884
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Mia Rulana, предполагам, че на някоя обикновена каса, ако няма опашка, ще ти е по-удобно. Май по-бързо броят служителите, отколкото да слагаш една по една монетите в машината.🙂 Иначе за по-малки суми в жълти стотинки са много удобни.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 17:04 от dolce miele

# 361
  • Mostly in my mind
Някой взе ли от авокадото в мрежички?
Не. Беше твърдо.

# 362
Жълти стотинки повече от 20 не търпя в портмонето си. Не могат да се натрупат, защото ги следя.
Та събирането на 50 лв. жълти е пълен абсурд за мен.
Също държа да ми връщат до стотинка и затова в малки магазинчета не влизам. И не само затова  де.

# 363
  • Кърджали
В К от утре има бутер тесто на Тракия на промоция.Ползвали ли сте го и хубаво ли е?Искам и мандарини,но не знам дали пак няма да са с много семки.

По-хубаво е от Бела.
То тази марка се произвежда пак от Белла.

# 364
Дребни монети вземат/уедряват и в пощите, особено в дните преди да дават пенсиите. Аз моите там пласирам, че децата събират по 2-3 лв. всеки месец.
Кауфланд касиерите са длъжни да връщат точно ресто, а ако в момента в чекмеджето няма от съответните монети трябва да върнат в полза на клиента. Работила съм преди години за малко на каса там и такъв беше инструктажа и ми се е случвало - нямах в чекмеджето по 2 ст. и цяла вечер връщах по 5  ст.

# 365
Някой да е виждал някъде в Пловдив от бонбоните за РД с купон? Днес питах на "Пещерско шосе", но момчето ми каза, че не са зареждали скоро такива.

# 366
  • shumen
Благодаря.Взех бутер тестото днес,картофи,прах Рекс,ябълки,киви,масло,разни дребни неща и на касата оставих 50 лева.

# 367
Дори 5 лева са много, ако са само жълти стотинки. И не се трупат от две - три пазарувания. На едно пазаруване най-много 9 стотинки могат да ти върнат.
Ако сметката ми е някакво кръгло число и някакви стотинки, винаги проверявам дали имам стотинки, за да ми върнат цяла банкнота, а не шепа монети.

# 368
  • София
В понеделник отидох в Кауфланд само за крема за коса, шампоан и скраба за лице на Биотен.

# 369
Какъв крем за коса?

# 370
Аз щях да се юрна за копирна хартия. Добре, че разгледах пак брошурата. тя била от петък Simple Smile

# 371
На едно пазаруване най-много 9 стотинки могат да ти върнат.
Не е така, защото определено са ми връщали по повече от 9 ст.😉

# 372
Може да ти върнат повече жълти. На мен в църква са ми връщали доста по 5. Явно бабите там си разчистват жълтите и после ги връщат на други хора.

# 373
Някой да е виждал някъде в Пловдив от бонбоните за РД с купон? Днес питах на "Пещерско шосе", но момчето ми каза, че не са зареждали скоро такива.
Няма, сестро. И аз имам такъв купон и ей така ще си изгори. Пълна подигравка с хората.

# 374
  • Русе
А защо не им пишете за тези бонбони? Може да ви компенсират с нещо. Някой ваучер, например..

Общи условия

Активация на акаунт