КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 879
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
За килими става ли

Същата е, за тези пари е страхотна, има голяма всмукателна мощност, единствен недостатък е, че не се регулира силата и.

# 376
И за килими, и за гладки повърхности става.

# 377
  • София

Ето този е крема:
.

Цената е добра. Вчера го сложих на мокра коса. Тази сутрин нарочно сложих на суха, пише, че може, за да преценя как е по-добре. Без отмиване е. Косата се разресва по-лесно. Слагам по дължината на косата и в краищата. За толкова малко ползване, смятам, че е добро кремчето.
Смятам да го ползвам само след измиване на косата, а не всеки ден

# 378
На едно пазаруване най-много 9 стотинки могат да ти върнат.
Не е така, защото определено са ми връщали по повече от 9 ст.😉

Може да е било изключение, ако са нямали по 10/20 ст или навик на касиера. Но аз говоря за общия случай. Все едно. Мисълта ми беше, че доста трябва да се трупа, за да се съберат 5/10/20(да не говорим за 50) лева от жълти стотинки Simple Smile

# 379
На мен лично и монети от 10 и 20 ст. понякога ми се събират по повече и не ги намирам за много по-различни от жълтите стотинки...
Чак 50 лв на жълти стотинки не знам кой събира, не мисля, че е масов случай.🙂

# 380
Имам купон - 10% за Кауфланд Горубляне от 20 до 22.01, ако някои го иска да пише, на 20.01 ще го активирам и ще пратя скрийншот на карта.
Скрит текст:

# 381
  • Русе
Зависи от касиерката. И аз съм от хората, които си вземат рестото до стотинка.
Ако ще да прозвучи че съм скрънза...
Аз лично като пазарувам с пари, държа да ми върнат 1, 2, ...5 стотинки.
Дали съм бедна, богата или средно финансово положение,  според мен не е от значение.
Не може друг да решава какво ще си правя аз парите, които съм спечелила. Ако ще ги дарявам, аз решавам на кого, а не някоя касиерка.
Може да са 1,2..5 стотинки на влизане в магазин, но така ден след ден, месец след месец стават доста. Може да не искам да ги оставя в магазина, а да нахраня някое гладно коте, или за някаква благотворителна кауза.
Обикновено в Кауфланд винаги са точни, но преди няколко дни една касиерка не съм я виждала друг път,  при условие че покупката ми беше 11,98, ми каза че и дължа 12,00 лева, явно идва от някой квартален магазин.
Стотинки може да не се върнат, само  ако няма, а не като утвърден принцип на работа.
Бях приготвила 15 лева, ама се сетих че имам монети, и демонстративно и преброих точно.
Монети, левове, карти - всичко това са лични пари. Не разбирам хората които не си взимат жълти и всякакви стотинки.
Не разбирам и трупането им, винаги има къде да се дадат че да не стават много.

# 382
Хареса ми изварата "Мое, твое, наше" и препоръчвам, докато я има. За баница е чудна.

# 383
Да, и на нас ни харесва. НО предупреждавам, че е солена, т.е. леко наподобява смляно сирене.😁 За мен е ок и в "сладък" вариант- смесена с кисело мляко, цейлонска канела и боровинки (но аз съм свикнала на неподсладени храни).🙂

# 384
Загледах се в купоните си - от храните имам само за бекон Маджаров и кафе Старбъкс. При вас така ли е? Но пък имам поне 10 за бургии, свредла и пр...

# 385
Аз имам и за вентилаторна печка и блутут колонка.😆 Другите са същите...
А вие имате ли все още купони за одеялото 2 в 1 (с ръкавите)?🙂 Аз нали използвах моя, та вече го няма. Но сякаш беше до края на месеца. Направи ми впечатление, че в нашия филиал вече са поставили етикет за намалението с купон, а и са заредили и други цветове- горчица, лилаво, нещо като пепел от рози...Да дам и аз отзив- много е хубаво одеялцето, малко след като се завия, усещам много приятна топлина. Много е комфортно с него на дивана.🥰

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 16:59 от dolce miele

# 386
Купих от авокадото. Много ми харесва това със светлозелена обвивка.

# 387
И ние само от това със светло зЕлената коричка вземаме . Другото е някакво кашкаво и гадно на вкус .

# 388
Загледах се в купоните си - от храните имам само за бекон Маджаров и кафе Старбъкс. При вас така ли е? Но пък имам поне 10 за бургии, свредла и пр...

Да и аз се чудех същото - само два купона за хранителни стоки. Тия бургии са от ноември месец.

# 389
А за одеялото нямате ли?😃
Има ли в Кауфланд кисело мляко Лактима Балкан 3,6%?

Общи условия

Активация на акаунт