КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 850
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Когато са на промоция се срещат маалко по евтино от дрогериите.

Напротив точно с тези цени ще влезем в еврозоната.  Всичко трябва да стане колкото там, заплатите последни разбира се.

Дрогерийните продукти са много по-скъпи в Кауфланд, моята боя за коса също е с 2-3 лв. по-скъпа.

# 466
Днес ми се наложи да сравня цените на едно лекарство.
В интернет го намирам за 26 лв, в аптеката се опитаха да ми го продадат за 38 Wink

Излизаме от темата, но лекарствата имат пределни цени, съответно максимална продажна цена. Вероятно в конкретната аптека го продават на макс,  а онлайн е под макс цена.
Има мобилно приложение има и регистър със свободен достъп. Може да сравнявате цени и да подавате сигнали.

# 467
  • Г. О.
Цената на прах за пране Ариел - 60 пранета/24лв, добра ли е? На колко го купувате обикновено?

# 468
Цената на прах за пране Ариел - 60 пранета/24лв, добра ли е? На колко го купувате обикновено?

24.90 лв е редовната цена в ДМ.
В Метро в момента е 23.99 намален от 38.99.

# 469
Аз също взех бонбони снощи съвсем случайно  , Пловдив  на Македония . Имаше останали 5-6 кутий ако още някой търси

# 470
  • СОФИЯ
Бонбони за РД, 1 ст има днес и в София, Младост 3.

# 471

Беше по 16 лв. Close

Мокрите кърпи, Уикис, са намалени на 1 лв. Ще се заредя подобаващо.
Джинджифил и лимони също са ми в списъка.

# 472
Уредът за почистване на дрехи марка Switch от Кф е пълен боклук.
Днес трябва да намеря време да отида да им го върна.

# 473
  • София
Deva®, тези кърпи имаш предвид, нали?

По-специални ли са? Питам, защото съм заредила от Л. 1+1. Те са с капаче, 72броя в опаковка, антибактериални. Да преценя дали да купя и от тях. Simple Smile

И да питам за един кухненски помощник.

- пак ли е белачка или за друго се ползва?! Simple Smile На мен ми прилича на белачка.

# 474
Amiamo това е ножче за почистване на даже става за почистване на всичко на гладка повърхност( сваляла съм застраховки и винетки от стъклото на колата) почиствам и стъклото на фурната и микровълновата

# 475
  • Somewhere far away
А от къде се купуват резервни ножчета ?

# 476
  • На края на вселената!

И да питам за един кухненски помощник.

- пак ли е белачка или за друго се ползва?! Simple Smile На мен ми прилича на белачка.
Това е за почистване на стъклокерамични котлони. Напръсквам с препарат, изстъргвам с него и забърсвам.   Моето е от лидл, не това. Има 1 резервно ножче, не съм го сложила още, над 2 години, чистя на 2-3 дни.

# 477
  • Русе
В Турция цените в аптеките са 1:1  Монопол
Днес ми се наложи да сравня цените на едно лекарство.
В интернет го намирам за 26 лв, в аптеката се опитаха да ми го продадат за 38 Wink

Излизаме от темата, но лекарствата имат пределни цени, съответно максимална продажна цена. Вероятно в конкретната аптека го продават на макс,  а онлайн е под макс цена.
Има мобилно приложение има и регистър със свободен достъп. Може да сравнявате цени и да подавате сигнали.

# 478
Ние сме много доволни от мокрите кърпи на Wickies и ще гледаме другата седмица да се заредим с няколко бройки. Предимно ги използваме да забърсваме лапите на кучетата след разходка. Не сме попадали на пакети с изсъхнали кърпички досега. Явно масово се харесват, защото последният път бяха свършили и се наложи да вземем от Левчето на марката Lara. И те са на редовна цена 1,39/72 бр., но са много рехави и сухи и не вършат никаква работа.

# 479
annchi, в Турция аптеките са държавна собственост. В България нямаме такива, всичко е частно, затова и цените са различни.

Общи условия

Активация на акаунт