КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 840
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Защо трябва да се измъчвате пишете да направят каси на самообслужване и ползвайте тях. Там е ясно количката отзад и толкова.

Усещам как някой ще си яде киселото зеле сам. 20 кила зеле по 60 стотинки 12 лева и стои в мазата Wink 3 лева зелето и 7 лева пласмасата за кофата, е щом амбалжа е по-скъп от съдържанието да го продават с друг амбалаж. Като могат да предагат такава кофа за 3-4 лева да се надяват някой да го купи иначе да затварят смисъл няма.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 07:42 от netman71

# 526
Имам следния проблем. Излязох си от профила и реших да вляза от друг телефон. Изчезнаха ми и точките, и купоните. После искаше да потвърдя с линк от и-мейла, там пък изписа "грешка". Отървах бонбоните за 1 ст. Simple Smile Някой друг да има проблем с профила си днес?

# 527
Купоните си вървят в К, въпреки някои коментари в темата, преди НГ.
Днес купих 10 пакета мокри кърпи, 2 комплекта четки за зъби, един крем за пъце. Изобщо не ми направиха проблем, че плащам с купони. От 38 лв. сметка, 32 бяха купони, доплатих само 6.

# 528
Имам следния проблем. Излязох си от профила и реших да вляза от друг телефон. Изчезнаха ми и точките, и купоните. После искаше да потвърдя с линк от и-мейла, там пък изписа "грешка". Отървах бонбоните за 1 ст. Simple Smile Някой друг да има проблем с профила си днес?
Приложението им е ужасно, аз изобщо не смея вече да излизам от профила, че все нещо се прецаква.

Друго гадно е, че като си оffline всичко си се отваря, но примерно пише, че нямаш дигитални бележки. Стряскащо си е докато не се усетиш, че е заради интернета.JoyJoyJoy
Или пък точките не се отразяват и онова колело не се появяваше докато не кликнеш другаде. Много тромава програма като цяло.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ако искаш опитай да влезеш от компютър, да видиш дали са видими точките и всичко останало. Оттам може и купони да се активират, което приятно ме изненада, понеже дори в магазина на информация се оказа, че не знаеха.

# 529
  • Mostly in my mind
на мен пък са ми много досадни инструментите на Бош. айде да свършва вече месеца.

# 530
Купоните си вървят в К, въпреки някои коментари в темата, преди НГ.
Днес купих 10 пакета мокри кърпи, 2 комплекта четки за зъби, един крем за пъце. Изобщо не ми направиха проблем, че плащам с купони. От 38 лв. сметка, 32 бяха купони, доплатих само 6.
За какви купони става въпрос?

# 531
За какви купони става въпрос?
Купони(ваучери) за храна
на мен пък са ми много досадни инструментите на Бош. айде да свършва вече месеца.
И да свърши месеца сигурно ще пуснат други купони за инструменти(или нещо друго,което е безполезно за голяма част от потребителите) ,които ще са с трайност сумати време 🥲

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 18:00 от lenak

# 532
Някой има ли сокоизстисквачката, която е в брошурата за тази седмица? Мнения?

# 533
Да, за ваучери за храна става дума. Нали имаше предупреждение, че само хранителни ще се плащат с тях. Мина им бързо. За всичко може.

# 534
Да, за ваучери за храна става дума. Нали имаше предупреждение, че само хранителни ще се плащат с тях. Мина им бързо. За всичко може.
Моля да спрем да обсъждаме тази тема. Както писахме има различни фирми печатащи ваучери. Мълчете си на когото му приемат и каквито приемат той си знае.

# 535
То реално ние обсъждаме, Вие хейтите за щяло и не щяло. Припомнете ми, ако бъркам, но аз отзив от Вас за продукт не съм чела. Единственият отзив е колко сме зле в България и как ни правят на маймуни.

# 536
То реално ние обсъждаме, Вие хейтите за щяло и не щяло. Припомнете ми, ако бъркам, но аз отзив от Вас за продукт не съм чела. Единственият отзив е колко сме зле в България и как ни правят на маймуни.
Определено съм давал мнения. Вие се опитвате да изкарате обратното. Обсъждали сме касите на самообслужване. Стоките от витрината. Качество, примеси. Цени на промоционални стоки. Рекета над веригите от институциите. Лошо е паметта да изневерява.

# 537
Има много хубави отстъпки за лаборатория Рамус в приложението на Кауфланд.

# 538
Да похваля соса за спагети Ciria ако не се лъжа, много ни хареса, днес ще взема няколко да се намират. Състава е приличен с изключение на захарта, но нея я бутат на всякъде та ще си затворя очите.

# 539
  • Пловдив
Ти да видиш...
Kaufland България получи международен сертификат за качество TÜV AUSTRIA, с който се гарантира, че каймата и месото с марките "Брей" и "Шеф месар" отговарят на 150 критерия за качество.
https://business.dir.bg/kompanii/kaymata-ot-vitrinata-na-kauflan … stvo-tuev-austria

Общи условия

Активация на акаунт