КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 830
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Трябва за задължат касиерките да не започват да маркират докато предшния клиент не си е прибрал ресто, продукти и т.н.
Това обаче няма да помогне срещу нахалниците, на които попадам на няколко пъти- разтоварвам си количката на лентата, количката е пълна, аз съм на средата, тоя след мен си слага продуктите до моите и аз буквално трябва да ги избутвам за да сложа моите неща. Защо?!?

Грешката е твоя. Слагаш количката зад теб, като си изчакала този пред теб, да имаш интервал, и започваш да си вадиш нещата. Лентата се движи, нали обслужват клиента пред теб. Няма как да не ти остане място.

# 511
Аз също си прибирам всички покупки с волско търпение и едва тогава плащам.
Преди грабвах покупки-ресто-портфейл-торбички и бягах навън сакън да не забавя опашката, обаче веднъж си забравих портмонето в шкафчето и установих, че много скъпо ми се връзва такова бързане.
Та сега действам бавно и спокойно, и хич не ми дреме кой щял да се изнерви.

# 512
Аз и телефона съм си забравяла заради всичките им измислени приложения.

# 513
  • СОФИЯ
Тези картофи от месечната им промоция са отвратителни. От 2.5 кг повече от половината фира и обелки, а външно не им личи

# 514
Действам достатъчно експедитивно на касата, но все пак в границите на разумното, че да не си губя или забравям нещо.🙂

# 515
Вчера пазарувах и ми оставаха да прибера още няколко продукта от касата (аз съм от бързите, но всичките им тия приложения с телефони много ме бавят) и касиерката стои и държи рестото в ръка, за да ми го подаде.
Казвам- секунда да си прибера покупките.
Тя ми го остави някъде до покупките и започна да маркира следващия.
Ей, като побеснях вътрешно!
Викам-по-бързо няма как да стане, па ако ще и цялата лента да маркирате, докато си прибера нещата.

# 516
Ами и тях ги карат да бързат. Не са виновни.
Аман от това бързане, на работа, в магазина, секунда спокойствие няма. Sad

# 517
Ама аз наистина в никакъв случай не съм била бавна.
Ставаше въпрос буквално за десетина секунди, но много се подразних.
Още си тъгувам аз за едно ромско момиче, което беше на касата на нашия К. и винаги, коато тя беше на работа - все при нея си се редях, без значение колко хора има.

# 518
  • София
Лесно е  - прибираш всичко в количката и след това плащаш.
А да я видя как ще ми метне рестото и ще започне да маркира следващия.
Дали ги карат да бързат не е моя работа. Аз съм клиент и ще ме обслужат както на мене ми е удобно. Все пак са там за това, нали?
До сега в нито една верига не се е случило да започнат да ми маркират нещата докато предния не е събрал неговите. Просто не разрешавам, ако трябва и на висок глас. После - прибирам всичко, преглеждам маркираното на монитора и чак след това вадя кредитната карта. Дреме ми, че касиерката почуква с неподдържан маникюр или баба Пена напиня напред.
Каса на самообслужване не  желая да ползвам.

# 519
Така е. Докато не си платила не може да маркира на следващия клиент.
И на мен не ми се е случвало.
Но аз мятам бързо всичко в количката, после плащам.

# 520
Ох, разбирам ги служителите, ако им стоят на главата и ги препират. Била съм в подобна ситуация, шефове на оперативка мрънкат, в почивките, па и след смяната.

Много е лошо така, та затова не им се дразня толкова на служителите. Клиентите от друга страна ме изнервят повече. Един дядо ми влезе в количката на щанда с месото, за да се навижда да гледа цените! 😁😁

# 521
  • shumen
Аз също прибирам покупките и тогава плащам,ако ще да бързат.

# 522
Как така влезе в количката? Стъпи в нея?

# 523
Значи на касите много бързат ама на тоя келяв щанд може да си отвисиш с часове. Толкова бавно обслужват там. За там дават ли купон- компенсация , че си висял като сопол 20 мин?

# 524
Ами количката ми е перпендикулярно на щанда и тай се навежда от гръб към цените, тоест главата му и част от от торса буквално влязоха в количката!

Общи условия

Активация на акаунт