КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 832
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
При нас го има отдавна този процеп...Обаче аз първия път отидох на Информация да ги питам, защото не го видях.😆 Търсех го отдолу и отсреща да е или пък да прилича на контейнерите по другите магазини...А той обикновен процеп.😃
Полудяха с цените, ама гледам, че от седмици навсякъде "дефицитното" (уж😉) олио е на промоция по около 3,50 лв...😄

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 23:20 от dolce miele

# 496
Днес в К на видно място, далеч от останалите марки, олио Калиакра беше изложено на цена 5.49лв. Може пък някой разсеян да се излъже да вземе. Или пък другата седмица ще е на промоция...

# 497
Все забравям да се оплача- при нас е изчезнал зехтинът К-класик 750 мл.😭

# 498
И аз скоро връщах батерии пак на информация, но момчето нищо не ми каза. Може още да е нямало тази "екстра", беше май преди около месец.

# 499
Ако някои иска да се възползва от - 10% отстъпка за Кауфланд Горубляне да пише, купона е активиран, важи до днес.

# 500
Добре, де, разбрахме за купона.

# 501
  • Варна
За точки и купони се говори по горе, нямам представа  друг може ли да ги ползва,
ако може бих му ги подарила.
Лично на мен ми идва в повече  това да следя и продуктите с купони, стигат ми намаленията с картата.

По назад говорихме за връщането на стотинки. Малко извън темата, ноооо...
От преди малко, верига аптеки Манолова Варна. Казвам продукта който искам, дава ми се и дължите 1,70 лв.
Взимам си го, фармацевтката си взима парите, и аз продължавам да си стоя упорито там и да не си тръгвам.
Подканена съм да си тръгна с израз от сорта "Това е, приключихме, няма друго".
Аз казвам - Може ли касавата бележка. На мен ми трябват, пък и така е редно.
Прави някакви театрални  намеци, че дори и не си била помисляла да не ми я дава, та връчва ми касова бележка за 1,69, и без да съм отваряла аз дума придружена с една стотинка ресто.
Толкова ли е трудно да се каже на клиента точно колко дължи още в началото.!
Просто не и мина номера. Моите доходи не са важни колко са,  но може да е някой пенсионер или на минимална заплата...и стотинка та да му е важна...
Преди се впечатлявах доста кой какво учил и работи, но вече НЕ, на първо място ми е важно какъв човек е. Онзи другия интелект, който не се учи по университети....

За количките запалена от мненията на съфорумки и аз взех да ги влача без значение трябват ли ми или не, то иначе не се издържа. Барикадирам самообслужващата каса с тях и това е, за сега само един път се опитаха да ми вдигнат скандал, но май с тях по добре...

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 11:14 от VassiLea

# 502
Ох, най-мразя да ми се врат във врата някакви нетърпеливи хора..

Случка от преди няколко дни, стоя си на касата, чакам, количката е пред мен, взимам си портфейла да си изкарам дебитната карта (да се подготвя, че сме все едно на световно и трябва за части от секундата да ми маркират всичко и да платя) и усещам дишане зад гърба ми. Едно бабе се качило на врата ми, обръщам се леко и я питам дали нещо е оставила в портфейла ми. 😁 Очаквах до се усети и дръпне, ама къде ти. Продължи да ми диша от въздуха. Пак я помолих да се дръпне, няма. Накрая си взех количката и я сложих зад себе си… Кому е нужно това се питам и защо се прави?

# 503
Има много прости хора за съжаление. Мен ме натоварват хора, които не взимат колички и трябва да ги чакаме да си напълнят торбичките, после да си намерят портмонето , после купоните, после да съберат всички торби от земята..... Има и още по-зле. Имат количка, пълна до горе, маркират им продуктите и вместо в количката - ги пакетират внимателно в торбички, едно по едно. И хората включително и касиерката стоят и чакат. Много ме кефят касите на самообслужване, спасението от малоумни клиенти по опашките.

# 504
Добре, де, разбрахме за купона.
Добре, де, ама може ли тогава и ти да не се включваш като нямаш отношение по конкретния въпрос?
Може пък на някой да му трябва купонът, какво като е подсетила, че днес изтича.

Ама то нали ти беше досадно и за бонбоните за РД да продължават да говорят тези, които се лутаха и не намираха нито единия вид, нито алтернативата, пък ТИ нали се похвали, че си взела и от двата вида, значи проблем вече няма...

# 505
Мен най- много ме втрещява плюнченето на пръстите , за да си отворят найлоновата торбичка. И плюенето по пръстите, за да броят пари или пак за торбичка. И яденето в магазина ме отвращава. Защото пипала до сега количката с незнайно колко микроба на нея, после яде ядки в магазина, после пак пипа количката. Тези примери са ми от последните 2 дни.
Почвам да разбирам бабите, които пазаруват с ръкавици

# 506
Пийкок, да не мислиш, че и с ръкавиците не правят същото?😉 Пак си пипат навсякъде, и пак съм виждала да плюнчат, да се чешат с ръкавиците и т.н....

# 507
  • оттам, откъдето започва България
Вече въобще не бързам на каса да прибирам продукти, а преди се притеснявах.
В другите държави никой никого не припира, даже те питат как си, а тук ти бутат продуктите, които и на земята могат да паднат, за да започнат следващия.
Желязна съм вече, прибирам рестото в портмонето, после и продуктите. Няма смисъл да се бърза.

# 508
Трябва за задължат касиерките да не започват да маркират докато предшния клиент не си е прибрал ресто, продукти и т.н.
Това обаче няма да помогне срещу нахалниците, на които попадам на няколко пъти- разтоварвам си количката на лентата, количката е пълна, аз съм на средата, тоя след мен си слага продуктите до моите и аз буквално трябва да ги избутвам за да сложа моите неща. Защо?!?

# 509
Касиерките ги карат да маркират бързо и да приключват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт