Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 62 088
  • 591
  •   1
Отговори
# 120
jasmin tea ,бюджета е до около 150 макс,защото все още това ми е психологическата граница.
Deetron , може и да рискувам директно с този,страх ме е от арабски аромати и ги избягвам.Имам усещане,че всички са много силни,макар че реално съм ползвала само Rawaa,който така ме отврати,че явно ми се е забило в главата. Joy
И аз съм така. Има една нотка в повечето, която не ми допада. Дървесно-ванилова (така я усещам), тежка и задушлива.

Още две препоръки от мен, които се вписват в бюджета, ако се потърси онлайн оферта:
https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Orange-Sanguine-9420.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Oran … Soleia-58967.html

# 121
Здравейте дами! Имам намерение да купя парфюм за госпожица, но се надявам да окажете малко помощ! В общи линии доста се интересувам от парфюми, но в случая се колебая между 4 аромата. Става въпрос за Si, Donna Born in Roma, Miss Dior и I want Choo. Лично аз предпочитам по сладки парфюми, но в случая няма аз да се пръскам,затова ми трябва вашето мнение. Благодарности на всички, които изкажат мнение по въпроса! Честит Празник на всички!!

За госпожица, каквато аз си представям като се каже тази дума, нито един не ми се струва подходящ, но най-ставащ може би е Мис Диор. Дайте малко повече информация за човека, за кого е подаръка.

# 122
От арабските само марката Афнан признавам, имам три техни и нямат грешка. Кофти е, че в Пловдив няма къде да ида да тествам арабски парфюми или поне аз не знам къде.

# 123
Здравейте дами! Имам намерение да купя парфюм за госпожица, но се надявам да окажете малко помощ! В общи линии доста се интересувам от парфюми, но в случая се колебая между 4 аромата. Става въпрос за Si, Donna Born in Roma, Miss Dior и I want Choo. Лично аз предпочитам по сладки парфюми, но в случая няма аз да се пръскам,затова ми трябва вашето мнение. Благодарности на всички, които изкажат мнение по въпроса! Честит Празник на всички!!
Трябва поне малко да познавате нейните предпочитания, за да се направи подходящ избор. Знаете ли в общи линии какво харесва, ползва? Иначе и ние не можем да дадем съвет.

# 124
  • София
Скрит текст:
Khurafi ще ми е болна тема няколко дни.
Прочетох страхотен отзив тук,запали ми,влязох в ЕМаг,прибрах го в кошницата и се отнесох.
Естествено,когато отворих пак беше изчерпан. Joy

Rawaa ми е изключително близък с Good girl,който към онзи момент не бях пробвала и се оказа,че органически не го понасям.В мола са ми давали някакви листчета от някакъв арабски бранд (може и да бъркам), и винаги са адски силни с рози,абе целят баш това,което ми е неприятно хах.
Eлu - да, с това мнение затвърдихте опасенията ми, че сбърках с препоръката и съжалявам, че се включих.
Арабските марки отдавна не пускат парфюми само с рози, но това е друга тема.
Погледнете в Делириум за този - PRADA INFUSION MANDARINE
https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-nishobi-aromati-eau … rine-100ml-642362

Успех с търсенето.

# 125

На скоро синът ми и компанията му (14г.) подариха на тяхна приятелка за рожден ден Si. Тя си го била избрала. За мен не е много младежки, но всеки харесва различни неща, независимо от възрастта.
Иначе от изброените бих заложила на Мис Диор.

# 126

За госпожица, каквато аз си представям като се каже тази дума, нито един не ми се струва подходящ, но най-ставащ може би е Мис Диор. Дайте малко повече информация за човека, за кого е подаръка.
Приятелка ми е.Поводът е рожден ден, става на 22. Нямам впечатление какви слага като се видим, просто не съм се замислял. 😃

# 127
Ако не познавате предпочитанията й, според мен по-добре да купите друг подарък, а не парфюм.

# 128
И аз се присъединявам към приятно изненаданите от Khurafi - наистина не прилича на арабски парфюм, но нотките във fragrantica са объркани и лесно могат да откажат някого. Много меко и леко гурме е.

Armani Si (оригиналният) е много тежък и специфичен парфюм и не е подходящ за подарък на когото и да било, освен ако не е бил специално пожелан. Фланкърите му стават.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 12:07 от lorem_ipsum

# 129
Според мен няма да сгрешите с Мис Диор. За мен този парфюм е насочен към тази възрастова група - нежен, ефирен, младежки и разбира се брандинга и маркетинга около този парфюм е страхотен. Моето 22-годишно Аз би се зарадвало Simple Smile

# 130
  • Стара Загора
Вчера си получих комплекта на Jean Paul Gaultier La Belle от makeup. Със смесени чувства съм. Не ми е траен като че ли, за разлика от Скандал, който го усещам през целия ден. В 9 ч се напръсках и към 11 ч вече почти не се усеща. Други поръчали комплекта, може ли да споделят при тях как е като трайност. Не се съмнявам в оригиналността му, може би моята кожа не го излъчва.

# 131
  • BG-DE
Нямам точно този комплект но е възможно и кожата Ви да не прави добра химия с този аромат, както моята с La vie est belle 😊 La belle на мен ми е най-трайния и добре излъчващ парфюм но edp версията, Le parfum ми е траен но седи много близо до кожата.

# 132
Аз бих препоръчала да ѝ купите ваучер за парфюмерия и тя да си избере. Мис Диор изобщо не ми допада, а съм доста близо до годините на госпожицата Simple Smile По-добре играйте на сигурно и я оставете сама да си избере.

# 133
sanyy ,за съжаление ще се присъединя към твоето мнение,на мен също ми се стори странно нетраен.
Пръснах вчера към 19:00 и към 22:00 едвам го усещах,имала съм го преди и се е случвало чак да ме души,толкова интензивен.
Лично за мен съм си променила усещането за парфюма,а и спомените може да ми въртят номера,все пак са минали почти 2 години от както съм го ползвала.

# 134
  • BG-DE
Ако имате възможност напръскайте се в някоя парфюмерия, така със сигурност ще разберете дали е читав парфюма, който сте взели. Миналият месец поднових моя La belle от Flaconi, много силен и траен си е.

Общи условия

Активация на акаунт