Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 62 023
  • 591
  •   1
Отговори
# 225
През 2023 г. искам да открия идеалния (за мен) парфюм с роза.

Възлагам надежди на Armaf Club De Nuit Intense. Мисля да е първият, който ще тествам и евентуално придобия.

Любимият ми парфюм от арабските бюджетни аромати, който повторих с нова бутилка. Благодарение на Jolie преди няколко години от една размяна, се сдобих с него - да си жива и здрава JOLIE .
 В началото не бях в еуфория, но после, послеее, леле майко, влюбена до уши в него.
Имала съм и Afnan Supremacy purple  и  Rawwa - ми не. Отначало Равата ме впечатли с аромат, но впоследствие я разлюбих. Афнана го взех пак по форумска препоръка, и набързо го размених - с нищо не ме грабна, нищо особено като аромат.
Но пък Armaf Club De Nuit Intense предполагам че ще  бъде редовно закупуван, за да е винаги до мен.

# 226
Здравейте! Първата ми покупка за годината явно ще бъде NOVELLISTASaffron Whisper,абсолютно на сляпо. Иначе съвсем други мислех да са- Интерди руж,Либре интенз или Идоле интенз. Бях си  наложила дълго ембарго за покупки ,но взех,че гръмнах горния. Хахх .Сега се чудя,дали дали да го оставя за подарък на младеж на 25 или да го ползвам. Подходящ ли е за млад мъж? Въобще някой би ли го описал от първо лице?
Специален отговор в чест на истината от "мебелиста". При тази цена направо пробата си е оправдана. За дами не препоръчвам, но всеки мъж от 25 - 50+ може да му се зарадва като подарък. Отлична презентация, което е отговор на предизвикателството на Милен от другата тема.
В личен план бих предпочела Либре Интенз, но не изключвам и другите посочени  според дамските предпочитания.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 17:56 от Никой като Някой

# 227
Момичета, оприличавате ли Bvlgari Omnia Crystalline EDT на бялата Pur blanca на Avon? Във фрагрантика видях, че някои го оприличават, чудя му се, но по спомени Pur blanca-та не ми допада.
П.п. Да си повторя питането за Lattafa Bade'e al oud Amethyst, някой който познава аромата би ли го описал?

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 20:48 от Yo que se

# 228
  • Пловдив
Момичета, оприличавате ли Bvlgari Omnia Crystalline EDT на бялата Pur blanca на Avon? Във фрагрантика видях, че някои я го оприличават, чудя му се...
Изобщо не бих направила такава асоциация,  много са ми различни.

# 229
моята новелиста се пресели трайно в детската стая - девойката отдавна не беше проявявала толкова силен ентусиазъм за парфюм
вчера сутринта напръскан, вечерта кожата й все още го излъчваше осезаемо
харесвам парфюма, ще го пръскам, когато се добера до него, но реално има нов (непланиран) собственик

# 230
Взех си и моята Новелиста и вече е в моята топ листа 😁
Не ми напомня на нищо познато, но усещам осезаемо шафран + малко уд. Чудесно пипнат и балансиран аромат. Ще го нося с удоволствие и наслада.

# 231
  • на земята
И аз си получих моята Новелиста.Хорааа страхотен аромат,вече го обожавам.Благодаря,че споделихте.БлагоДаря ви
Уникален аромат.

# 232
Като ви слушам как го хвалите всички чак да ме хване яд, че не го поръчах 😄 По пирамида хич не ми звучеше на мой аромат иначе.

# 233
Новелиста  Shaffron whisper  става. Не е много мой, но мога да го нося. Удът не е много силно изразен, което е добре. Трайността е средна на моята кожа. Не съжалявам, че го поръчах на тази цена, но реално можеше и без него да мина. Имам два други парфюма на бранда, които са ми по-любими- Vanilla Cub, който е почти едно към едно с Табако ванил на Том Форд и Rouge Privе.  Не знам вторият дали е аналог на нещо познато, но е наистина качествено изпълнен. Брандът изобщо не е за подценяване.

# 234
Не знам, но във фрагрантика излизат доста нови парфюми тази година.
Ще ми е любопитно да пробвам This is her undressed, Born In Roma Intense Valentino, Boss The Scent For Her Magnetic и новия Can't Stop Loving You By Kilian.

# 235
Добро утро! Студено е, събота е, пия кафе и зяпам във фейса. Изведнъж виждам тази снимка и познайте с кой парфюм изпитах неистова нужда да се полея😅? Естествено с En Passant🥰

# 236
Здравейте дами, за първи път пиша в тази тема, включвам се с молба за съвет.
Влюбих се в Bronze Goddess Eau Fraiche на Estеe Lauder
https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess- … e-2019-55183.html
Но това, че е Eau Fraiche, а не EDP малко ме притеснява от към трайност как ще е, чета разнопосочни отзиви. Нямам много богат парфюмен опит и за първи път попадам на такова определение "Eau Fraiche". Grin
Моля, ако някоя от вас го има да сподели мнение. Благодаря! Simple Smile

# 237
  • София
Някой знае ли къде могат да се пробват парфюми от марката Sospiro. Имам един супер любим Accento Sospiro, но вече не се предлага и си търся заместител. Simple Smile

# 238
Някой знае ли къде могат да се пробват парфюми от марката Sospiro. Имам един супер любим Accento Sospiro, но вече не се предлага и си търся заместител. Simple Smile
Парфюмите на Sospiro се предлагат вече с бранда на Xerjof, като не би трябвало да има разлика между Sospiro и Xerjoff  Accento.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 15:24 от penchojd

# 239
Здравейте дами, за първи път пиша в тази тема, включвам се с молба за съвет.
Влюбих се в Bronze Goddess Eau Fraiche на Estеe Lauder
https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Bronze-Goddess- … e-2019-55183.html
Но това, че е Eau Fraiche, а не EDP малко ме притеснява от към трайност как ще е, чета разнопосочни отзиви. Нямам много богат парфюмен опит и за първи път попадам на такова определение "Eau Fraiche". Grin
Моля, ако някоя от вас го има да сподели мнение. Благодаря! Simple Smile
Много е нетраен. До два часа, при някои хора и по- малко.

Общи условия

Активация на акаунт