Случи ми се нещо странно XXVII

• 101 873
  • 831
  •   1
Отговори
# 705
Нали се направи тема за събудени, там с охота ще се коментира как ИИ ни чете мислите. Между другото, аз съм склонна да приема, че има начин това да е вярно, но не ми е странно, а просто е напреднала технология.

# 706
Предстои, но не за всички. Някои ще умрат преди да се събудят, и ще се преродят отново спящи.
Ако е като при теорията за кармата, винаги има шанс следващия път да се събудиш на по-добро.

# 707
С риск да получа иронични коментари, реших да ви разкажа още една моя случка. Нещо, което видях преди около 10 години и много се надявам да имам късмета да наблюдавам отново. С моят тогавашен приятел, прекарвахме един късен следобед поседнали на скамейките на един градски стадион в квартала. По едно време, както си блуждаех, забелязах нещо черно, което летеше много бавно и ниско в небето. Изглеждаше като много голям, черен, сплескан чувал за боклук с размерите на блъскаща се количка от атракцион, помня че точно така го описвах на майка ми, когато се прибрах и развълнувано й разказах за това. Та това нещо просто си летеше бавно и спокойно напред и изведнъж започна да се издига нагоре. Наблюдавахме с изумление, докато се издигна много много високо и чак тогава се сетихме да снимаме. За съжаление отдавна не използвам тогавашният си телефон, но и на записа не се виждаше почти нищо, освен малка черна точка в небето, защото то вече се губеше от погледа. Търсех информация в интернет тогава, мислех че някой друг също го е видял, че ще бъде отразено, но нищо. Бях сигурна обаче, че рано или късно ще науча нещо, че няма как такъв обект да се появи и да няма други свидетели. Мина доста време, докато един ден майка ми гледайки си разни клипове в ютуб, ме повика да ми покаже нещо с думите "Ела да видиш нещо, вие това ли видяхте?". Щях да припадна. Снимка на същият "черен чувал". Та най-после поне знаех какво сме видели. Мистериозният сателит наречен "Black knight". В интернет има информация за това, както и една снимка 1:1 с това, което аз помня. Ще се опитам да публикувам снимката.

# 708
По едно време, както си блуждаех, забелязах нещо черно, което летеше много бавно и ниско в небето. Изглеждаше като много голям, черен, сплескан чувал за боклук
Може би е било точно черен чувал от боклук, или метеорологичен балон, а приликата във формата да е случайна. Иначе Черния рицар си е интересен обект, макар че според един американски астронавт това на снимката е термално одеало избягало в космоса при скачването на американския и руския модул на космическата станция.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 18:58 от Не се сърди, човече

# 709
По едно време, както си блуждаех, забелязах нещо черно, което летеше много бавно и ниско в небето. Изглеждаше като много голям, черен, сплескан чувал за боклук
Може би е било точно черен чувал от боклук, или метеорологичен балон, а приликата във формата да е случайна. Иначе Черния рицар си е интересен обект, макар че според един американски астронавт това на снимката е термално одеало избягало в космоса при скачването на американския и руския модул на космическата станция.

О, Боже, наистина се надявам да не изглеждам като човек, който не може да направи разлика между чувал за боклук и загадъчен обект в небето Simple Smile . Просто си служа със сравнения, асоциации, които съм направила тогава. Как да разкажа историята си без тях? Сигурно ще звучи така: Веднъж видяхме черно нещо в небето. Беше сателита "черния рицар" . Край.

# 710
Не знам дали е по темата, но едно джобно огледало се счупи сякаш от нищото. Дори не знам къде беше и когато се обърнах от звука беше на земята счупено, без да докосвам нищо. Не съм суеверна по принцип, но знам ли

# 711
О, Боже, наистина се надявам да не изглеждам като човек, който не може да направи разлика между чувал за боклук и загадъчен обект в небето Simple Smile . Просто си служа със сравнения, асоциации, които съм направила тогава.
Много си беше добре историята Hug Но тези неща в небето често се бъркат едно с друго. Много НЛО са обяснявани с балон, или дори с ято дъждосвирци. Аз като видя дъждосвирци и вече им викам НЛО. А и всички обекти в орбита се следят до един от ВВС на голмите държави, всичко е под номера и под брой за да не се блъскат сателитите, защото горе вече е голяма гъчканица, така че няма начин някое парче от там да излезе от орбита и да слезе към земята без това да бъде забелязано. Дори гаечен ключ да лети си е номериран и се следи.  Вярвам ти, че е имало загадъчен обект в небето, но не мога да повярвам че е този сателит по горните причини.

# 712
Не беше сателит. Това летеше ниско, на не повече от височината на 6-7 етажна сграда. Изобщо не твърдя, че е някакво НЛО, нито , че е свързано с извънземни, тези неща просто хич не ме интересуват, но не зная какво беше. Знам само, че силно наподобява онова на снимката. Направо 1:1.

# 713
Seven, аз също съм виждала подобен обект за секунди. От терасата вкъщи. На шестия етаж съм и летеше маалко по-ниско, когато го забелязах в първата секунда, не обърнах внимание и после се вцепених, аха да е чувал, но сякаш не беше. Погледнах пак и след 3-4 сек. изчезна.Помислих, че е игра на очите, или в действителност е било чувал, даже бях забравила докато не прочетох коментара ти.

# 714
Не знам дали е по темата, но едно джобно огледало се счупи сякаш от нищото. Дори не знам къде беше и когато се обърнах от звука беше на земята счупено, без да докосвам нищо. Не съм суеверна по принцип, но знам ли
След смъртта на баба остана една сума пари спестени от нея приживе. С част от тях майка си купи златен пръстен, за да ѝ остане като спомен. Една вечер се прибира от работа (не беше минала година от смъртта на баба) и стандартно го оставя в кутията, здрав, без наранявания, а на сутринта го намира счупен. Въпреки това го сложи на ръката си и отиде на работа. След около седмица нейна братовчедка получи инсулт и почина. Пръстенът беше запоен (или там както му се казва) и няколко месеца по - късно отново се по - същия начин се счупи. Този път не го сложи на ръката си. До седмица нейна леля получи инсулт, но се възстанови.

# 715
  • Deutschland
Онзи ден разбрахме от имейл, че дъщеря ми е приета в един от най-престижните университети не само в Германия, а и в в световен мащаб. Вместо да се зарадва, тя се разрева, защото прабаба й нямало да я види студентка, а приживе много й говорела как трябва да учи, да се развива и така. Обясних й, че душата не умира, че тя сега я гледа от небето и много й се радва и т.н.
Вечерта лягаме, нощес се събуждам от лай на куче в стаята. Сещам се, че имаме плюшено куче, което лае само и единствено ако някой го докосне. Бях го оставила на шкаф, на който е само то и нищо друго. Нямаше отворен прозорец, за да, става течение, та поне от полъх да е. Затворих очи, умряла от страх и след минути го чувам пак. Зорлем заспах и сънувам идва автобус, баба ми в него. Искам да се кача и аз, но тя ме изгледа лошо и се събудих.
Ето въпросното куче :

# 716
След смъртта на баба остана една сума пари спестени от нея приживе. С част от тях майка си купи златен пръстен, за да ѝ остане като спомен. Една вечер се прибира от работа (не беше минала година от смъртта на баба) и стандартно го оставя в кутията, здрав, без наранявания, а на сутринта го намира счупен. Въпреки това го сложи на ръката си и отиде на работа. След около седмица нейна братовчедка получи инсулт и почина. Пръстенът беше запоен (или там както му се казва) и няколко месеца по - късно отново се по - същия начин се счупи. Този път не го сложи на ръката си. До седмица нейна леля получи инсулт, но се възстанови.
Аз изхвърлих огледалото веднага, надявам се нищо да не се случи

# 717
  • София

Както и да е, странно ми е. Има технологии за които не подозираме.
 И да, често ми се случва да ми излизат реклами за неща,за които само съм си мислела и не съм говорила.
П.П. не съм ваксинирана😆

Аз преди няколко дни мислено реших да започна хранителен режим. Без да споделям с никого, ми излиза реклама на кафе за отслабване.

# 718
А аз не съм мислила да започвам хранителен режим и пак през 10 минути ми излиза реклама на кафе за отслабване, като намек ли да го приема сега Grinning
Сериозно, хайде да спрем да пълним темата с реклами и кой какво си помислил и видял във фейсбук. Повечето неща, споменати в темата, имат техническо обяснение, другите бих нарекла обикновено съвпадение. На всеки се случва всеки ден, няма нищо странно.

# 719
  • Terra incognita
Искам да разкажа нещо, което забелязах снощи и ми се стори странно.
Прекарвам лятото в бащината ми къща. Обичам вечер да постоя на терасата, да се наслаждавам на тишината и звездите.
Та, снощи както си стоях и забелязах светеща точка на двора. Беше в лехата с ягодите, аз наблюдавам от втория етаж. Малка светеща точка. Взех лазерчето от детето и светнах право в нея, след което спираше да свети и след малко пак започваше и така няколко пъти. Днес забравих да проверя щателно мястото, но като се показах тази вечер на терасата, точката я нямаше. Изключвам светулка, това нещо беше статично, а и съм виждала светулки, това светеше по различен начин. Някакви идеи?
И друг път съм писала за това, улицата ни е била ранно византийско гробище, траки също са населявали земите. През 3 къщи от нас откриха тамплиерска гробница, а в друга при изкопни работи- скелети.

Общи условия

Активация на акаунт