Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 227
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Малката е бонбонче.
❤️

Наследила е големите очи на майка си. Много е сладка. Ама сякаш не се усмихва много, все една леко нацупенка физиономия.
Роклята и тиарата на София са много красиви.

Ех, заминаха си традициите. Хем искат да са модерни, хем не се отказват от коронация, например. В другите монархии нямаше коронации - Вилем А., Фелипе и Филип.

# 1 501
Мен пък ми стана интересно за Мете. Освен разведена с дете има ли нещо друго скандално покрай нея?
София я харесвам. Го.ямо чудо, че е била еротичен модел. Откакто е в КС се държи безупречно, гледа си деца, много спечели покрай ковид, когато беше санитарка. Ами как да не я харесват хората.
Бащата на първото й дете се е занимавал с наркотици. Тя самата също е употребявала, спооред слуховете, а и има една снимка с бръсната глава, където държи цигара, която май не е с тютюн.

# 1 502
Мете праща поздрави

# 1 503
Ми тя и Мелания беше снимана по бельо и беше страхотна първа дама. Голяма работа, че София е снимана по бельо, всеки на младини прави грешки. А пък и е хубава на снимките.

# 1 504
  • Sofia
Мете не съм я харевала никога и не знам какво е намерил престолонаследникът в нея, ама то и него не харесвам Simple Smile
Значи в йорданското кралско семейство тази година ще има две сватби ли?

# 1 505
  • София
Чарлз не иска да се прави на шут, нормално. Одобрявам това му решение. Хем традиция, хем модернизира. С нетърпение чакам коронацията.
Короната на Камила също ме вълнува. Дали ще извадят нещо, което от години “събира прах” ? Дано…
И тиарата на Катрин силно ме интригува. Вярвам, че ще й дадат нещо ново и уау.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 10:15 от bubanka

# 1 506
  • Разпиляна във въображението

Не ми харесва как стои тиарата. Поне някаква прическа с обем да имаше.

# 1 507
  • Някъде там
През четири месеца по думите на Рания ще са двете сватби, да.

Лана, реално сме в виждали само на 1 -2 снимки, но не се усмихва. Да има големи очи и нослето ми се струва на София.
Короната ми хареса. Хубави  тиари са имали и имат Алба.

# 1 508

Да беше само тиарата.

# 1 509
  • София
Чарлз не иска да се прави на шут, нормално. Одобрявам това му решение. Хем традиция, хем модернизира. С нетърпение чакам коронацията.
Короната на Камила също ме вълнува. Дали ще извадят нещо, което от години “събира прах” ? Дано…
Съмнява ме да ѝ правят нова корона. Вероятно ще изберат накоя от тези на предишните кралици-консорт.

# 1 510
Аз смятам, че коронациите са традиции, с които монархиите само могат да са интересни и да печелят привърженици. Не го възприемам като да се правят на шутове роялите. Елизабет навремето на шут ли се е направила? Не, разбира се. А и тогава също е бил свят с отмиращи монархии или такива с декоративни функции.
Чарлз иска да модернизира, но някак много едностранчиво. Орязва хилядолетна традиция и церемония, а същевременно не може да раздвижи протоколи и да делегира функции на повече работещи рояли. И изобщо не визирам Мегън и Хари, да не помислите, абсурд.
Обаче ето, говореше се, че Беатрис и Моци ще получат повече задачи, например, но не го виждам да се случва. Лейди Луиз също от доста време е пълнолетна, но няма самостоятелни кралски ангажименти, а е придатък на родителите си.
Трудно ми е да видя модернизацията, новостите и напредъка в това. Реално от младите рояли няма никой, освен Уелс в кралските ангажименти.
Ако се чака Джордж, Шарлот и Луи да пораснат, ами много време има дотогава, Джорджи още няма 10 г.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 11:44 от Анонимен

# 1 511
Шут дойде от визията на Краля от миналото, по "чорапи", Елизабет е жена и дрехите не са толкова старомодни, но мъжката визия  е древна и смешна , остава да надене бяла перука.На букли.. Другите промени явно предстоят, но със сигурност работещите рояли ще бъдат ограничени , в изявите тази институция се свива ,не се разраства. От испанците кои   и колко се изявяват? Ако Чарлз бе  по-рано на престола,  двамата му сина щяха да са с повече функции за сметка на другите. Всички са били на равна нога с кралицата ,но с краля сега не са.

# 1 512

На мен роклята не ми харесва, някак свлечена и обезформена. Сякаш е с плажна рокля.

# 1 513
Аз също съм на мнение, че Чарлз всъщност още от сега действа с "модернизацията на монархията".
Целта му е да намали броя на работещите, от тук и разходите за издръжката им. Ще ги сведе единствено до престолонаследника и неговите наследници. Ще намали броя на изявите им, така че да бъде възможно да стане. Ан и Едуард (и жена му) ще останат засега, докато малките Уелс пораснат достатъчно.

# 1 514
Ан и Едуард не са достатъчни, за да бъркат спагети и клечат до децата в детските градини. Ще се клонират ли!
Всъщност, аз май не съм ги чувала да говорят тези двамата. Толкова ли са тихи, почти безгласни?
Иначе, лошо няма да са по-малко на брой. А дали ще се отрази на издръжката на фемилито, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт