Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 231
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 485
София се държи изключително достойно и щеше да бъде прекрасна кралица.

# 1 486
Мен пък ми стана интересно за Мете. Освен разведена с дете има ли нещо друго скандално покрай нея?
София я харесвам. Го.ямо чудо, че е била еротичен модел. Откакто е в КС се държи безупречно, гледа си деца, много спечели покрай ковид, когато беше санитарка. Ами как да не я харесват хората.

# 1 487
Задачка-закачка
Коя е кралицата, показана в тази снимка?

# 1 488
Рания? От кога е снимката, тя не е мръднала с годините. Красива жена е.

# 1 489
Браво, blackcat6
Аз, лично, не я разпознах. Simple Smile

Посещение на крал Абдула от Йордания и кралица Рания в Париж, Франция - 15 ноември 1999 г.
 Жак Ширак, крал Абдула от Йордания, кралица Рания и Грегъри Пек.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 20:03 от Hannah*

# 1 490
По-точно си е сменила физиономията Рания, толкова е различна.

# 1 491
  • София
Честита да е Ингрид-Александра.Става на 19 години.
Дано пуснат нова снимка.

Прекрасна рожденичка! Много я харесвам.

От шведките най-много ми харесва София този път, хубава рокля, страхотни бижута. Тя доста се е вталила, ако спре да се облича като матрона (в ежедневието) ще е страхотно.
След нея Силвия и най-накрая Виктория, черният чорап настрана и боти? (може би не се вижда добре), горната част ми е като гола. Не ми допада тази рокля. Полата е хубава, но като цяло не е моя, пък и предимно черно.

Максима е бомба, много ми харесва с този жълт сет, и с гердана - сладурка!

Рания я познах, има нещо което и пластиките не могат да променят, не мога да кажа какво е.

# 1 492
  • Някъде там
Критика към София и поведението ѝ сега, в поста ми няма.
Изобщо не говоря конкретно за нея и това как тя се държи сега, а за това дали в тяхната монархия биха я одобрили без колебания  за жена на престолонаследник заради миналото  ѝ.
В началото и на Хокон е отказано от короната да се ожени за Мете-Марит и той си помислил, че ще е по добре да се откаже от трона.
Поведението на Мете-Марит също е безупречно.

С наркотици се е занимавал бащата на момчето на Мете-Марит. Незаконно роден е сина ѝ.Не се е омъжвала.

Монакците на цирк.

Лана не са боти, обувки са. Чорапогащника е твърде плътно черен и изглеждат като боти.
Рания я познах, но вече е писано.
Нея няма как да я сбъркам.

# 1 493
Кралски календар 2023

Януари
Шведският крал Карл XVI Густав ще отбележи своя златен юбилей с редица събития през годината, започвайки през януари с вечеря в Кралския дворец в Стокхолм

20 януари
50-ти рожден ден на белгийската кралица Матилда

Април
Сватбата на принцеса Александра от Люксембург

6 май
Коронацията на крал Чарлз III и кралицата-консорт в Уестминстърското абатство

Лято
Сватбата на принцеса Теодора от Гърция

1 юни
Сватбата на престолонаследника принц Ал Хюсеин от Йордания и неговата годеница Раджуа Ал Саиф

20 юли
50-ия рожден ден на престолонаследника на Норвегия Хокон. Той и съпругата му Мете-Марит, също на 50, ще празнуват с официална гала

15 октомври
Гала по повод 18-ия рожден ден на датския принц Кристиан

23 декември
80-ия рожден ден на кралица Силвия от Швеция

Датата ще бъде уточнена
Сватбата на йорданската принцеса Иман бинт Абдула II и Джамил Александър Термиотис

p.p. Ако е пускан, моля, изтрийте.
Хубаво е, че снимките показват реалната възраст и състояние.

# 1 494
  • Някъде там
Сватбата на Теодора остава ли?

# 1 495
Много е красива тази Рания! А втората й рокля е като на истинска арабска принцеса 🙂

На последната снимка Матилде е истинска, че на специалните за юбилея й е твърде позагладена и позамазана 😉

Прекалено изрусени гъркините.

# 1 496
  • Някъде там
Журналист е снимал портрет на Фернандо, София и Росарио в двореца "Las Dueñas".
Прекрасни.
За първи път виждам София с корона. Херцогската корона на Алба, която не е виждана публично след смъртта на херцогиня Алба.

Малката е бонбонче.
❤️

# 1 497
Да, сладкиш е Росарио❤ Абе и тримата са готини.
Рания ми хареса най-много на последната снимка с червената рокля от поста на Hannah.

# 1 498
Крал Чарлз иска да наруши още една вековна традиция.
Този път за облеклото му по време на церемонията по коронясването му в Уестминстърското абатство в Лондон.

Самият той желае да носи само военната си униформа, а не традиционно носените копринени чорапи и кралски бричове.Кралят иска неговата коронация да представлява "модерната монархия на 21 век", казаха източници, близки до монарха.

Той също така ще се облече в кожа от хермелин за церемонията и ще носи както императорската държавна корона, така и короната на Свети Едуард на различни места.
Кралската съпруга Камила също ще бъде коронясана на историческата церемония. Все още не е потвърдено коя корона ще бъде използвана за кралица-консорт Камила.

В същото време "нараства" интересът дали Хари и Меган ще присъстват на церемонията, след книгата - "скандал".

Британските медии съобщават, че Хари и Мегън ще бъдат в Уестминстър.
Кралят иска да покаже на света единство и то започва първо със семейството му.
Това обаче не означава, че престолонаследникът принц Уилям и съпругата му Кейт очакват с нетърпение да видят двойката.

https://www.protothema.gr/life-style/article/1331268/vasilias-ka … leti-stepsis-tou/

Как би бил облечен Чарлз, ако беше спазил традицията

# 1 499
С право не иска да се прави на шут.

Общи условия

Активация на акаунт