Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 162
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 680
Принцесата на Уелс се срещна с деца в училище в Бетнал Грийн, Лондон, като част от нейния проект за ранни години, в който кампания, наречена „Shaping Us“, ще стартира в понеделник вечерта.

# 1 681
  • Някъде там
Интересната част винаги е скрита.😀Ето какво казва Вилем.
Скрит текст:
Утрешната програма. Пристигат в Аруба.
Скрит текст:
Аруба
Кралят, кралица Максима и принцесата на Оранж ще пристигнат в Ораньестад в понеделник сутринта, където ще се проведе церемония по посрещане на Wilhelminaplein. След разговор с губернатора Алфонсо Боекхуд следва разходка до парламента за среща с председателите на политическите групи. След това се разхождат до Cocolishi, резиденцията на Министерския съвет. Тук ще се състои обяд с премиера и министри. По пътя те са приветствани от публиката и свирят коженият оркестър и младежкият хор.

Следобедът е посветен на посещение на Сан Никола, град с артистичен характер. В колежа Филомена ще има представление за момчето Екюри, арубско-холандски герой от съпротивата. Презентацията е със стенопис за Екюри. По време на разходка из града други цветни стенописи също са централни. Стенописите са създадени по време на Панаира на изкуствата в Аруба от международни и местни художници. Групата също така прави кратко посещение на Музея на индустрията и накрая гледа улично представление, включващо брейкданс, говорене и карнавално представление от млади хора.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 11:01 от daviz

# 1 682
Много са хубави нидерланците. Не знам забавляват ли се, но ми създават настроение като ги гледам.

Най ми харесва,  че няма никаква бариера между тях и хората.

Давиз, дай тоалетите ако са излезли.

# 1 683
  • София
Попадна ми клипче от сватбата на Максима и Вилем, толкова вълнуващо беше, че се разплаках и аз заедно с булката. Като почнаха да изреждат имената и титлите на принца, а тя е само с едно име и фамилия…☺

# 1 684
Попадна ми клипче от сватбата на Максима и Вилем, толкова вълнуващо беше, че се разплаках и аз заедно с булката. Като почнаха да изреждат имената и титлите на принца, а тя е само с едно име и фамилия…☺
Какво съвпадение, и аз днес гледах сватбата им!❤️

# 1 685
Дайте линк моля,да погледаме!

# 1 686
Ей това намерих аз.
Харесва ми, че се забавляват Simple Smile и колко са се разхубавили и двамата с възрастта
https://youtu.be/JLPpjEbRTsc

# 1 687
Колко са сладки 😍
А тя само как го гледаше 😄"Само посмей да кажеш "не"... 🤣
Големи шемети са и двамата! А и гостите, включително и свекървата, как се забавляваха!

И като младички са чудни. Все пак към нея времето е по-благосклонно.

# 1 688
  • Някъде там
Максима не плачеше ли от повечко емоции,  от това че баща ѝ не присъстваше на сватбата. ?
Те май повечето съвременни кралски двойки са така с имената. Мъжете с по няколко имена и титли, жените с едно две и фамилия.

😀

# 1 689
  • София

на крал Джордж VI (1937)

Този крил, и Едуард на Софи, са като две капки вода. Направо го помислих за Едуард.
Принцеса Катрин както винаги е на високо ниво.

# 1 690
  • София
Не ми харесват тоалетите на Амалия, нито една от роклите дотук.
Затова пък кралицата с този бял костюм и златни аксесоари много ми харесва, дори чехлите не ме дразнят.
Вилем А. ми харесва повече сега, отколкото като по-млад.

# 1 691
А, не, тия чехли са ужас и на Амалия обувките също. Трябвало обаче и жълтата рокля да й я скъсят.

Максима в бяло е супер.

# 1 692
  • Майничка

на крал Джордж VI (1937)
Скрит текст:

Този крил, и Едуард на Софи, са като две капки вода. Направо го помислих за Едуард. ....
Ами дядо му е.🙂
На този портрет си личи по-скоро приликата с принцеса Маргарет.

# 1 693
Софи е с чудна рокля.Разкошен цвят и кройка. Ако свали някой и друг килограм, ще е бомба.

# 1 694
Като гледам, на Вилем му е най-лесно. Туря една бяла риза, тъмен панталон и едни обувки за цялото пътуване и готово. Няма съчетаване на цветове, обувки и т.н. Все е перфектен.

Общи условия

Активация на акаунт