Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 141
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 695
Максима е от този род жени или хора, дето носят настроението със себе си. Където и да отидат, дори и в пустинята, ще направят купон. Благородна завист имам към такива хора, това си е умение!

# 1 696
  • Някъде там
Като гледам, на Вилем му е най-лесно. Туря една бяла риза, тъмен панталон и едни обувки за цялото пътуване и готово. Няма съчетаване на цветове, обувки и т.н. Все е перфектен.
Той добре, че не е взел единствено онзи син костюм, че като го видя с него и припадам. 😀

Колието на Максима е много яко.
На нея много и отиват такива масивни шантави бижута.
Аржентинска е марката.
Скрит текст:
Много приятни снимки.

# 1 697
Максима е от този род жени или хора, дето носят настроението със себе си. Където и да отидат, дори и в пустинята, ще направят купон. Благородна завист имам към такива хора, това си е умение!
Точно!
Вилем и той е от чаровниците.
Виж, щерката обаче май не е взела много от родителите си. Или още се притеснява, смущава и не смее да се отпусне. Дано се поразкърши и тя, такива сърдечни и щедри на емоции хора ми се гледат, не спечени сухари.

# 1 698
Тази сутрин крал Чарлз и принцеса Ан присъстваха на църковна служба в църквата Св. Мария Магдалена в Сандрингам, Норфолк.

# 1 699
  • Някъде там
Птица, според мен се притеснява.
Това е първата и по голяма изява и
все пак им я представят като бъдещата кралица.
Затова харесвам подхода на испанците, Леонор от по-малка да има самостоятелни изяви.
Там вече си личи, че е по-спокойна и уверена в себе си.
Два хубави големи клипа от турнето, на които се вижда, че просто се притеснява, как ще се представи и какво впечатление ще остави.
А на Максима душата и танцува.💃
Дори на стола не стои на едно място.❤️

# 1 700
И на мен притеснена ми изглежда Амалия, даже и на снимките си личи, но се старае много.
Хубава девойка е. Максима обаче хич не я успокоява, Вилем сякаш повече й обръща внимание.
Кефят ме как с бусчето дойдоха Joy

# 1 701
  • Някъде там
Ми те тези платформи са си откровено грозни.Особено тези на Максима.

Един чаровен младеж утре има рожден ден. Хашим става на 18 години. Пускат нов портрет сега.

# 1 702
  • София
Много сте претенциозни значи 🤣, не може само стилето. Не са и жени за балеринки, макар че бяха вчера едната с балерини, другата с маратонки.
И са лакирани, от мен 100% одобрение за това. Все забравям да ги похваля.

А на Максима душата и танцува.💃
🥰

# 1 703
Lana,  аз съвсем не държа да са балеринки, но на снимката на Амалия пръстите й излизат извън платформата на обувката и изглежда грозно. Напълно наясно съм, че при такъв модел обувка и тези килограми на девойката е нормално да се случи. Да се изберат подходящи обувки обаче не е трудно.
Червените нокти в случач правят нещата още по-зле.

# 1 704
  • София
Принцът на Уелс е бил днес в Снетишам.
Той е разговарял с членове на общността, които са се събрали в Мемориалната зала, за да почетат жертвите на наводненията от 1953 г.

# 1 705
  • Майничка
Според мен, Амалия хич не е за волани и етажи. Нещо гладко като материя, едноцветни дрехи с контрастни цветове - такива неща ще й стоят по-добре.

# 1 706
  • София
G&B, шегувам се, всеки има право да харесва или не нещо.
На мен не ми харесва нито един тоалет на Амалия, не ѝ прави услуга. Не съм видяла споменатите от теб неща, но сигурно е така.
Но пък един червен лак на ноктите в 99% от случаите изглежда по-добре от липсата му - за мен  разбира се.

# 1 707
  • София
Ето това клипче гледах аз, гражданската церемония на сватбата на Вилем и Максима, сладури!

https://youtu.be/cQDr7GBRt1E

# 1 708
Амалия вероятно от притеснение ходи прегърбена чак. Все пак е и доста висока. Дано се поочупи като майка си, ама май на татко си прилича повече. На мен с тази бледозелена рокля много ми харесва, нежен и ефирен е плата, червеният лак също ми допада.
Максима просто отвътре и идва да се движи и танцува.

# 1 709
Има най-различни силиконови подложки (grips), които предотвратяват това.
Благодаря. Имам по 2 броя за всеки крак, не са ми удобни и не ги ползвам. Не знам, как е при принцесата. Но това да й е кусурът.

Общи условия

Активация на акаунт