Кралски работи и клюки - януари 2023

• 146 680
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 60
Сестрата на тайландския крал, принцеса Маха Чакри Сириндхорн представи новогодишна картичка с най-добри пожелания за народа със своя рисунката и стихчето вътре, което е приказка за двама приятели хипнотизирани от красотата на луната. Принцесата е първия тайландски роял с висше образование в страната.
Скрит текст:

Дъщерята на краля, принцеса Сириванавари представи картичка със свои снимки
Скрит текст:

Днес принцесата беше на церемония в чест на крал Таксин Велики (владетел от 18век) по случай Деня на кавалерията. Принцесата е и състезател по конен спорт.
Скрит текст:

# 61
Цитат на: daviz

Безупречна е Мери, както винаги.

Един млад секси Фредерик:

И млада и хубава Мете-Марит:

# 62
Къде без роклята Джени Пакъм (Jenny Packham) от държавния прием?
За мен - най-царствената за годината.

Прекрасна! С наметка, дълга до земята наистина изглежда много царствено. На Мери например, така както е по-къса от роклята, създава впечатление, че й е студено и е метнала един елек. Иначе цветът на роклята й е много хубав.

# 63
Не я харесвам тази рокла на Кейт. Тия бродерии на раменете точно стоят като пагони и с тия ленти и жълтото нещо като медал, съвсем на военен ми навява асоциация.

# 64
  • Някъде там
Жасмин много е красива Мете на тази снимка и самата снимка.
Фреди ❤️
Преди време се чудех какво означава татуса на ръката му и потърсих информация.
Скрит текст:
Татуса на ръката му, както и този на крака са пряко свързани със службата му в датския флот.
Татуировката с акула на прасеца на  Фредерик е видяна за първи път през 2005 г., когато той все още служи в датските елитни сили.
Татуировката е отличителен знак на елитния корпус на датските военноморски сили, като се предполага, че е избрана като форма на почит.
Корпусът Frogman, който е пряко подчинен на оперативното командване на датските военноморски сили, е елитна част от професионални водолази и командоси, които имат за задача да атакуват вражески кораби, да използват напреднали сили и да изпълняват задачи по борба с морския тероризъм.
Втората татуировка, означаваща „pingu“, е препратка към прякора, който той получава след завършване на обучението си за Frogman  с отличителна значка.
Курсът е трудна поредица от девет етапа през девет месеца, които се състоят от серия от задачи, включително курс за гмуркане, курс за оцеляване и курс за боен плувец.
Непоказван до сега портрет на Рания от 2021.

# 65
Чудесна е Рания!

Точно се загледах по татуто на Фреди и се учудих, че вече и роялите си правят!
А Давиз чак проучила защо и какво значат 😲 Браво, ставаш за детектив 😉

Бялата рокля  на Кейт с пагоните не ми харесва, както и втората сива на Мери. Има нещо недомислено и в двете.

Та какво казала астроложката на Даяна?

# 66
Много хубава Мете- Марит на тази снимка Heart
А Мери си е по кралски елегантна, много хубав цвят, стойка, фигура. Абе, хубавото си е хубаво 🙃

# 67
  • Някъде там
Птиче, падам си по татуси със символика, затова ми беше интересно какво означава тази на ръката.
Аз и за тези на София Шведска рових да видя какво значат. Забравила съм обаче, трябва пак да видя.
Тази на гърба ѝ е красива.
Колкото до Фреди. Не е първи в тяхното семейство който е имал татуировки. Дядо му са наричали "татуирания крал".
Фредерик IX, който управлява Дания от 1947 до 1972 г. има множество татуировки на дракони и птици.
Скрит текст:

# 68
Уау, дядото си е направо образ за времето си 🙃

# 69
  • София
Любопитството погубило котката - хем си го сложила в скрит текст, пусто защо отворих 😂😂😂
Сега се замислих, да е жива и здрава Маргрете, Фреди 10-ти номер ли ще бъде?

Ах, тази Мери! Чудесен тоалет, цвят, харесва ми, че може да се правят комбинации и че няма натрапчиви   подплънки на раменете - женствено и елегантно, както обикновено.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 22:23 от Lana

# 70
  • Някъде там
И в миналото е имало и други крале и кралски особи които са си правили татуси,
традиционните англичани също.
Скрит текст:
През 1862 г. Алберт, принцът на Уелс, по-късно крал Едуард VII, татуира Йерусалимски кръст на ръката си при посещение в Светите земи . Когато синовете му, херцогът на Кларънс и херцогът на Йорк (по-късно крал Джордж V) посетиха Япония през 1882 г., и двамата имаха татуирани дракони на ръцете си.

Ха ха ха Лана, колоритен е човека. Simple Smile
Да, мисля, че трябва да е 10-ти номер
.

# 71
Фредерик 9 е бил много голям образ, да.
Маргрете е наследила много от него.
Следващата тема (ако сте съгласни) може да я посветим на кралските татуировки, има богат материал в нет-а.

# 72
Принцеса Катрин е  фантастична! Бялата рокля е фантазия.   Осанка , излъчване , визия - всичко е супер. Дрехите винаги са изляти по нея. 
Принцеса  Мери - червената рокля е много красива, цвета е прекрасен, но тая наметка разваля всичко.

# 73
https://www.youtube.com/shorts/gfOjoeIn03U

Голям сладуран и джентълмен!

# 74
  • До сърцето...
Не я харесвам тази рокла на Кейт. Тия бродерии на раменете точно стоят като пагони и с тия ленти и жълтото нещо като медал, съвсем на военен ми навява асоциация.

Явно „Вог“ са на твоето мнение, не са я оценили като най-красива Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт