Кралски работи и клюки - януари 2023

• 146 632
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 45
Принцесата на Уелс е член на Британското кралско семейство. Докато Великобритания е парламентарна монархия
британците решават как ще издържат короната, ако някога стане република, КС ще си остане с частните авоарии и собственост. Аз поне незнам от бюджета на РБългария да се правят вноски в бюджета на Великобритания.

# 46
  • Някъде там
Вероятно затова и всички останали рояли са давали около 1800-2000 за дреха.

Дори и само един ден да работи някой роял, има кой да прецени дали е достатъчно.
В класацията има хора с много малко изяви и много скъпи тоалети.
В крайна сметка това няма абсолютно никакво значение.
Ако пожелаят или имат някаква причина, в класацията имаме такива случаи, може изобщо и да не се появяват.
Никой не коментира кой колко похарчил за таблицата която аз пуснах, а че  някой са похарчили  много, а са изглеждали зле, а други малко,но вида им е бил наслада.
Както и ти самата това коментира за Мария-Тереза и Летисия.
Естествено че всичко е субективно в края на статията си пише.
Това е класация за цените на тоалети на дами от кралските семейства, не на работещи такива. Винаги е била такава.От много години.Момичето от блога, само решава кого да включи в класацията си.

# 47
Как стигнахме пак до работните им ангажименти.
Никой от тях не се преработва, няма какво са се мъчим да ги изкараме мега заети. Някои имат повече други по-малко ангажименти, ама нали затова са гледали като са се женили Simple Smile
Пък като не ви харесва тази любителска класация, дайте друга и нея ще обсъдим Grinning

# 48
  • Някъде там
Лана желанието ни се сбъдна. Приема за офицерите от отбраната.
Невероятна е отново. Класа !

С Маргрете в един цвят ❤️
Много тържествено пак.

# 49
  • До сърцето...
Най-красивите рокли на Кейт Мидълтън през 2022 според английския Vogue

По време на самостоятелно посещение в Дания, в елегантна сива рокля-палто от Catherine Walker, съчетана с кожени ръкавици, .
Скрит текст:

На службата в Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство, облечена в кобалтовосиня рокля, отново от Катрин Уокър, и подходяща шапка.
Скрит текст:

На вечерен прием в Белиз - в блестяща розова рокля на The Vampire's Wife.
Скрит текст:

Кейт тръгва от Белиз с ретро яке YSL, което притежава от дните си в университета, в комбинация с бели панталони по поръчка и подходяща чанта с горна дръжка от Mulberry.
Скрит текст:

При пристигане в Ямайка, в жълта рокля от Roksanda (роклята е носена и по-късно, на Уимбълдън).
Скрит текст:

Пак в Ямайка, в раирана тюркоазено-коралова рокля от 50-те години, произведена от Willow Hilson Vintage. Посещението е лично, не официално (годеж в Кингстън).
Скрит текст:

Принцесата в блестяща зелена рокля от Jenny Packham, на вечеря, организирана от генерал-губернатора на Ямайка.
Скрит текст:

На прием, организиран от генерал-губернатора на Бахамските острови, облечена в бледосиня сатенена рокля от Phillipa Lepley, съчетана със седефена огърлица и подходящи обеци от Van Cleef and Arpels.
Скрит текст:

На премиерата на Top Gun: Maverick в Лондон, облечена в монохромна рокля с открити рамене от Roland Mouret
Скрит текст:

В Royal Ascot в рокля на точки от Alessandra Rich, с намигване към един от известните Ascot образи на принцеса Даяна.
Скрит текст:

При посещение в Олимпийския парк на кралица Елизабет в Лондон, в ретро блейзър Chanel от 1995 г.
Скрит текст:

Най-впечатляващия образ от изминалата година - в Бостън, облечена в зелена рокля под наем от Solace London.
Скрит текст:

Източника

# 50
Страхотни визии има Катрин.
Фаворити са ми роклята на Катрин Уолкър, жълтата рокля на Роксанда и Роял аскът.
От официалните - сатената на Филипа и черно-бялата на Роланд.

# 51
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ехаа, този тоалет на Мери е прекрасен.
Невероятен цвят и модел, самата Мери също много ми харесва на снимките. Прическата много и отива.

# 52
Розовата, светлосинята и зелената са ми любими за годината. Даже от трите не мога да избера коя ми е най-разкошната.
Харесвам много и жълтата, белите тоалети, зелената от Бостън.
Матилде също имаше много хубави тоалети през годината, но самата тя някак минава между капките.
Мери е хубава, напоследък ми изглежда някак напрегната в лице.

# 53
  • Пловдив
Тъмнозелената ми харесва най-много, а имам чувството, че сатенената от Бахамите за първи път я виждам. Хубав модел, но нещо плата не ми допада.

# 54
  • Някъде там
Роклята е носена и преди.

Алберт и Шарлийн пристигат на погребението на архиепископа на Монако, Бернар Баси.

С него.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 17:19 от daviz

# 55
  • София
Радика, благодаря ти за споделените снимки на пленителната принцеса.
Абсолютно великолепие е тази жена - каквото и да облече е като излято по нея и винаги е точно облечена за мястото, което посещава. 
Ще бъде прекрасна кралица принцесата на Уелс.

Към отличните визии бих добавила и тази:

# 56
Къде без роклята Джени Пакъм (Jenny Packham) от държавния прием?
За мен - най-царствената за годината.

# 57
Роклята е носена и преди.

Колко различен изглежда цветът само.
От снощи повече ми харесва Мери, много красива.

# 58
Вие четохте ли прогнозите на астроложката на принцеса Даяна за кралското семейство през 2023? Какво мислите?

# 59
  • Някъде там
Ули да зависи от светлината на снимката. Горната част се сваля и носи отделно.
Страхотни са всичките визии. Много идейно.
Скрит текст:

Три приема, три перфектни визии.

Общи условия

Активация на акаунт