Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 215
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 515
Трябвало е сутиен да и` сложат, така е ужасно. Мъжът и` отдавна съм го забелязала, че е с къси крака, на снимката как са го заснели, още повече го подчертават.
Тиарата е интересна и красива, просто не се вижда хубаво.
Иначе бебчето им прилича страшно много на нея.

# 1 516
Птица ,достатъчно са  в заварено положение, няма да разработва нови вероятно. Пък и  не всички каузи  са значителни, та може да ги намалят,  особено тези дето цитираш, клечащи до казани. Да се оправят ,аз не мога да ги запомня всичките.

# 1 517

Малката е бонбонче.
❤️

Много е хубава Росарио, на мен на баща си повече ми прилича сякаш.
И София е красавица. Малко жени могат да изглеждат толкова добре в тази рокля.

# 1 518
Ами като сведат до минимум "клеченето до казани" и "бъркането на спагети", ще им остане доволно време за важните ангажименти. Поначало "клеченето до казани" и "бъркането на спагети" са колкото да се намира работа за всички, дето се водят "работещи".

# 1 519
  • Варна
Извинете, ако повтарям, но май не видях в темата Софи от 20.01, откриване на нова болница в Аскот.

Скрит текст:

# 1 520
Много я харесвам тази рокля на Софи, една от любимите ми е.

Кристиан Хановерски и Де Осма на погребението на Константин. Не бях виждала тези снимки, хубави са, особено тя.

# 1 521
И й стои много добре. Ето това е един от моделите, които й отиват. Жалко, че рядко избира такива.

# 1 522
  • Някъде там

Кристиан Хановерски и Де Осма на погребението на Константин. Не бях виждала тези снимки, хубави са, особено тя.

Слагах  ги но не на тези снимки.
Красива и стилна, както винаги. Тя напълня съвсем малко, колкото беше нужно да има безупречна фигура.

Нина днес има рожден ден, става на 36 години.

В туитър  споделят части от старо интервю на Ан-Мари. Страшно много ми хареса това което казва за връзката им с Константин.

# 1 523
  • Разпиляна във въображението
Инициативите, които посещават са с важни каузи. Там, където готви е важно за младежите да получат някакви умения и да се справят с проблеми свързани с насилие, нападения, расизъм и т.н. Всъщност ще ми е интересно да разбера за някоя групава инициатива.

На 26-ти Уилям ще се срещне лично с победителите на наградите Earthshot Prize 2022. Отделно се говори за посещение с Катрин в Австралия сред коронацията. Имали са планувано такова през 2020 г., но заради пандемията е отменено.

Тогава австралийците могат да вземат да повдигнат въпроса за "независимост" Simple Smile

# 1 524
  • София
...Отделно се говори за посещение с Катрин в Австралия сред коронацията. Имали са планувано такова през 2020 г., но заради пандемията е отменено.
Тогава австралийците могат да вземат да повдигнат въпроса за "независимост" Simple Smile
Австралийците ще повдигнат въпроса за независимостта независимо дали Катрин ще ходи или не при тях. Премиера им заяви на погребението на Елизабет II, че временно ще отложат този въпрос от уважение към покойната кралица. Същото направи и премиерката на Нова Зелендия, където нещата са по-напреднали.

# 1 525
Не знам каква им е зависимостта, дали плащат нещо на короната ,но при обявени 86 милиона издръжка , едва ли е много или е нищо. Освен да спазват някакви пътеки на външна политика - всичко е условно  и бутафорно. Но от другата страна - при този разбутан свят, имат закрилата  военно при нужда. Та да си решават какво искат няма независими и необвързани, най-много да завият към друга зависимост.  Да не са под короната ,престижно, но пак съюзи някакви ще сключат. Въпрос на гледна точка. Както и , че намаляват задълженията на роялите пространствено ,та и работещите намаляват.

# 1 526
Виртуално ли ще срещне с победителите Уилям или в Англия?

# 1 527
  • Разпиляна във въображението
Нека се отцепят австралийците. Все пак не искат нефункционално семейство да ги "управлява". Живеем в друг свят, всичко се променя.

# 1 528
Вероятно имат имоти там, та имат да преговарят ,лични или на короната. Ще мине време. Сега е период на разпадане, малки държавици изникват непрекъснато ,някой ден ще се съюзяват пак. И великата британска се разпада, макар да е условна вече.

# 1 529
Тя великата британска отдавна се е разпаднала 🙂 И то точно при Елизабет 2, така че не разбирам какво толкова "велико" намират някои в управлението й.
Не, че тя е лично виновна за това. Естествени центробежни процеси в световната история, особено след двете войни, при които се разпадат всички колониални системи, но това не променя факта, че загиването на империята, започната от Елизабет 1, става по време на предишното царуване. Елизабет поема империя, обхващаща близо 1/4 от сушата и съответно близо 1/5 от населението на Земята, а предава на сина си суверенитет над едва 14 територии извън Брит. острови (много от които са оспорвани), а от 54 независими членки на Брит.общност, само 16 признават англ.крал за свой държавен глава.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 15:39 от птица

Общи условия

Активация на акаунт