Какви са очакванията ви за 2023? Какво очаквате/желаете да правите повече през 2023?

• 1 868
  • 18
  •   1
Отговори
Нова година - нов късмет! Какво очаквате/желаете да правите повече през 2023?

# 1
Най - голямото ми желание за 2023 г. е възможност да почивам 1 месец през лятото.    Такива зашеметяващи
планове имам, че само от бленуванто ми става хубаво и  топло на душата. Работата ми  не позволява обаче и това ме убива.
Благодаря на съдбата, че близките ми са здрави и това е утехата ми за сега.

# 2
Да отида на дълго пътешествие или на няколко малки.

# 3
За 2023 та се надявам да живея по здравословно, да се храня по чисто, да почивам повече, да науча нови неща в професионален план, да пътувам повече, да общувам с добри хора, да огранича негативното.

# 4
  • при моите деца .....
За 2023 година искам да изкача поне 1-2 върха;
Да отида на поне 1-2 екскурзии
Да сваля 8-10 кг
Да изпратя дъщеря ми студентка в Германия....

# 5
Надявам се да сбъдна мечтата си, няма да напиша каква е, за да не се урочасам. Wink
Наумих си този план за пътешествие миналата година и действам, за да го сбъдна. За съжаление зависи само от мен, така че няма с кого и какво да се оправдавам, защото не струва почти нищо, но изисква тренировки, постоянство и здраве.
Дано мога!

# 6
Очаквам (и се надявам) през новата 2023г да съм по-здрава, по-рядко да имам здравословни проблеми.

Искам да продължа тенденцията от миналата година и да не спирам с пътуванията в чужбина. Надявам се и да се наканя да тръгна на фитнес.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 11:58 от *stella

# 7
От 2022 останах доволна - "Да чукна на дърво!", "Да не чуе дяволът!" итн Grinning Намалих часовете работа за сметка на време със семейството, пътувах, научих нови неща, задълбочих професионални знания.

Но! Не успях да чета повече книги. Поглъщах толкова разнообразна информация, задълбочих се в професионална литература, обаче имам още поне четири нови книги, които не успях дори да отворя. Това ми е желанието за 2023 - да чета повече хартиени книги за развлечение.

Другото ми желание: ще се постарая, като се виждам с най-близките ми приятели, да се забавляваме повече. Да си говорим празни приказки, шеги - омръзна ми да оправяме прблемите на целия свят. Направо ми втръсна от последните три години. Искам да цари поне на събиранията ни някакво безгрижие. Ужасно ми липсва, бохем съм по душа.

# 8
Ще се постарая да правя повече хубави спомени, защото 2022 така бързо ми се изплъзна между пръстите унесена работа и битовизми.
Много ще е  трудно, но ще се опитам да отрежа негативните хора, които ме напрягат и енергийните вампири

# 9
Да прекарвам повече време на открито/сред природа.

Това не е непременно свързано с далечни пътешествия, нито с туризъм, спорт и т.н. Просто искам по-малко време в големия град, в кабинета си и пред компютъра, и повече по друг начин. Да видим дали ще стане.

# 10
Опитвам се през седмицата да ям само вегетарианска храна. Засега ми се получава, даже имам няколко добри попадения с разнообразни зеленчуци, които стават за 20-30минути, предимно Азиатска кухня, която ми е любима.

Също бих искала да чета книги от жанра популярна наука. Досега четях предимно статии, но имам и десетина книги, които си купих за когато пътувам или съм ваканция, така че се надявам скоро да прочета.

# 11
Със сигурност искам да прекарвам повече време навън, сред природата. Като цяло и повече движение.
Винаги се стремя да надграждам и да уча по нещо ново. Надявам се че и през 2023 година ще е така.

# 12
Очаквам 2023 да е по-здрава, по-спокойна и по-добра.

# 13
Желая единствено спокойствие и здраве, всичко останало все ще се нареди.

# 14
  • София /Абсурдистан
Да си намеря най-после желаната къща и да се пренеса в нея. Всички от семейството ми да са живи и здрави. Да има мир.

Общи условия

Активация на акаунт