Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 883
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 650
  • софия
Днес признавам Лидл. Празът и картофите са по-евтини от тези на ЖП. Физалисът пак беше намален, взех маракуя и авокадо, набелязаните и липсващите критски неща, имах и купон за скаридки. Абе, доволна съм.

# 1 651
Сега видях, че на телефона на майка ми има лента Simple Smile Тя почти не ползва Лидл +. И като цяло рядко ходи там.

# 1 652
  • Sofia
И аз вчера си взех 3 опаковки маракуя.
Погледнах джинджифила с куркума (с купона), но не ми хареса... стори ми се повече джинджифила, а предпочитах да е само куркума в тази опаковка.

# 1 653
При мен лента също се появи. Обяснявам си го с опит да ме "зарибят" понеже наскоро отново си свалих приложението и последните два или три пъти сканирах картата 😂

# 1 654
И аз нямам лента. Само играта на Парксайд, която не ме интересува. Даже и слреч не ми се появи. Взех прптеин на прах, бургери от сьомга, прореиново барче /гадно е/, топено сирене 1+1, плодово мляко екзотик /беше намалено/. Напави ми впечатление етикетът на изварените десртчета. Пише 22 грама протеин, а на опаковката пише 8,8 грама

Скречът се появи... усмивка

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 19:00 от Poli Hristova

# 1 655
Аз също нямам лента, предишната ми беше за 780лв. Даже втората сума не достигнах. Рядко ходя вече.
За РД имам купон за някакви бонбони Toffee&Nuts или пенливо вино в кенче. Тези бонбони стават ли? Не яма такива неща, но ако са прилични мога да почерпя някой с тях Simple Smile

# 1 656
  • София
За тази седмица днес се отчетох в Лидл. Няма каси на самообслужване. Касиерката каза, че по всяка вероятност са в по-големите филиали или новооткритите. Ако ще има каси на самообслужване, ще информират клиентите с информационно табло.

О, Еврика! И в нашия филиал са заредили от хубавия прах за пране на Формил и от универсалния препарат за почистване на W5. Купих, да има, че са със старите цени май, а напролет да не станат двойни цените. Rage

# 1 657
  • Sofia
За РД имам купон за някакви бонбони Toffee&Nuts или пенливо вино в кенче. Тези бонбони стават ли?
И аз питах за тях и ги похвалиха, та взех и съм доволна и аз.

# 1 658
Аз също нямам лента, предишната ми беше за 780лв. Даже втората сума не достигнах. Рядко ходя вече.
За РД имам купон за някакви бонбони Toffee&Nuts или пенливо вино в кенче. Тези бонбони стават ли? Не яма такива неща, но ако са прилични мога да почерпя някой с тях Simple Smile
Бонбоните стават.

# 1 659
И аз много ги харесах. 5/6 са ми.

# 1 660
И аз нямам лента. Само играта на Парксайд, която не ме интересува. Даже и слреч не ми се появи. Взех прптеин на прах, бургери от сьомга, прореиново барче /гадно е/, топено сирене 1+1, плодово мляко екзотик /беше намалено/. Напави ми впечатление етикетът на изварените десртчета. Пише 22 грама протеин, а на опаковката пише 8,8 грама

Скречът се появи... усмивка

Аз взех на Born барчетата от всички вкусове. Всички пише, че са кето. Може затова да не са ти харесали. Нямат почти никаква захар в състава.
Само на шоколадовото не пише кето.
Междудругото от утре във Ф. ще ги има - 2 на цената на 1, но май са друг вид. 33% протеин са Лидълските, а тези във Ф. пише друг %.

# 1 661
Взех прптеин на прах, бургери от сьомга, прореиново барче /гадно е/
Кой вкус не Ви допадна? Аз взех Ягодов чийзкейк (хареса ми),исках Италиански крем,но
беше останала една празна кутия(толкова ли е вкусно?),а другите кутийки бяха запечатани и не ми се занимаше да ги отварям(това преди обед в понеделник)

# 1 662
Днес признавам Лидл. Празът и картофите са по-евтини от тези на ЖП.
Колко са картофите в Лидъл, вчера в нашият бяха 1.80 четканите?

# 1 663
  • София
Прочетох "терзанията" ви за липса или наличие на Купон +.
При мене много странно се получи. Сутринта отворих приложението и имах лента 480 лв. Даже искаше да се активира - направих го.
Преди малко пак погледнах - няма ми активираната лента.
Вместо нея имам купони за джаджите на Парксайд. Ние такива работи никога не сме купували.
Странно - всеки месец си изпълвам всички цели в Купон +. Няма как иначе, защото купувам всяка седмица по 1 стек цигари за ММ.
Халал да им е лентата - сусамка или мин. вода винаги мога да си платя.

# 1 664
И аз нямам лента, но като ви чета, не ми звучат особено стимулиращо наградите. Или не съм разбрала нещо? Не ме привлича да похарча 200-300-400 лева и да ми предложат лев-два отстъпка за нещо, от което я имам нужда, я не...

Общи условия

Активация на акаунт