Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 945
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Sofia
Идеално си разбрала.
Може и да харча въпросната сума (на лентите де), ама "наградите" са ми направо ...

# 1 666
Назад в темата беше хвалена азиатската готова храна. Купих Бами Горенг, ако не бъркам името. Не съм фен на азиатската кухня, става за ядене за един път, но не
бих повторила. Люто е, което не беше отбелязано на опаковката. Също беше в тавичка, която прилича на пластмаса. Не посмях да го сложа във фурната, прехвърлих в моя тава.

# 1 667
  • СОФИЯ
След актуализация на приложението лента  за 480 лева се появи на телефона на майка ми. Поощренията за 1 стотинка са повече от смешни разбира се.

# 1 668
Този път са една идея по- добри наградите.. по цял сок предлагат Wink не е газирана вода от 39 на 1 Ст Wink
Само си пожелавам да НЕ запълня тази лента Wink

# 1 669
  • софия
Днес признавам Лидл. Празът и картофите са по-евтини от тези на ЖП.
Колко са картофите в Лидъл, вчера в нашият бяха 1.80 четканите?
В магазина на Т. Александров бяха 0.99 лв./кг. Според етикета само за днес, иначе припаднах от цената 1.80 лв./кг.
Преди това минах през пазара и оттам взехме за 1.15 лв./кг. Празът на пазара беше 1.50 лв./3 стръка, а в Лидл 1.29 лв. Не е голяма разликата, но е в полза на магазина.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 22:07 от zvаnchе

# 1 670
  • СОФИЯ
Страшна далавера си Пиик Sob, при нас сок няма. Сусамки поне ше рупаме.
Миналата седмица бях във Виена. До хотела имаше Лидл, който никак не е популярен там. Италианска седмица. Познавам продуктите, но цените много по-ниски от БГ. Без да коментираме доходи и стандарт. В тяхната Билла цените са още по-ниски. От там запазих и касова бележка, трофей.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 22:12 от мама САННЯ

# 1 671
  • In transit
Преди малко погледнах румънската брошура, за да видя какво ще има и при нас от утре - италианска седмица. Естествено пак се ядосах, че доста цени са по-ниски от тук...моцарелата е 1.70лв, сметаната 30% на 1.80лв...
Оплаках се на мм, а той каза: "Я погледни какви са цените в Хърватия, нали приеха еврото."....защо ли ми трябваше да гледам? Доста по-евтини цени видях, отколкото при нас.
Започвам да си мисля, че ние сме виновни, защото не спираме да пазаруваме, а така те продължават да си вдигат цените. Head Band

# 1 672
  • Sofia
... Започвам да си мисля, че ние сме виновни, защото не спираме да пазаруваме, а така те продължават да си вдигат цените. Head Band
A aз, че и въпросните ленти им показват... някаква платежоспособност... Изобщо че са в полза на други, не на клиентите определено.

# 1 673
Преди месец бях в Румъния и даже капсулите кафе,които си купувам бяха по-добра цена на прИмоция отколкото при нас Expressionless тук във фантастико ги намалят до 6,50, а там бяха около 4лв

Преди малко погледнах румънската брошура, за да видя какво ще има и при нас от утре - италианска седмица. Естествено пак се ядосах, че доста цени са по-ниски от тук...моцарелата е 1.70лв, сметаната 30% на 1.80лв...
Оплаках се на мм, а той каза: "Я погледни какви са цените в Хърватия, нали приеха еврото."....защо ли ми трябваше да гледам? Доста по-евтини цени видях, отколкото при нас.
Започвам да си мисля, че ние сме виновни, защото не спираме да пазаруваме, а така те продължават да си вдигат цените. Head Band

# 1 674
Ами аз преди седмица като изказах същото мнение и бях разпъната на кръст, че няма как да се спре пазаруването.Да повторя отново, че не казвам това, но ограничаване на покупките точно във веригите води до големи загуби за тях и е силен стимулатор за понижаване на цените.

# 1 675
Ами ако другите магазини почнат да продават по-качествени неща подобни на тези от Л. и на хубави цени може и да паднат цените и в Л. Но като гледам пазара не се е насочил натам.
Уж нямаше да пазарувам повече тази седмица, но бях наблизо и влязох, взех си голям буркан зелени маслинки заради буркана 😁 ММ напоследък се е заел да прави туршия в буркан. И вечеряхме бейгъли с монтерей джак и шунка, че не ми се занимаваше с пържене на хамбургери. После се натъпках се с роксакия Animal Pig
Витите банички с маслини и сирене са много хубави, не бях забелязала че са с маслини, но ми хареса комбинацията.
Не съм фен на азиатската кухня, става за ядене за един път, но не
бих повторила.
Също беше в тавичка, която прилича на пластмаса. Не посмях да го сложа във фурната, прехвърлих в моя тава.
Нищо му няма, ако попаднеш пак на такова ползвай си го във фурна, само погледни градусите на опаковката. Аз днес пекох гръцка баничка пък в нещо което много приличаше на тарелка от хартия Smile
Аз забелязвам че на Culinea повечето неща които вземам са така, става за един път, но не бих повторила. Преди май имаше друга марка Thinking

Тахана какво го правите?? Помня че съм чела рецепти с него, но не помня какви.

# 1 676
Тахана го ям така от буркана с лъжица, много ми е вкусно. Някои го мажат на филии или на палачинки.
От борсата в Дружба от турския магазин купувам шоколадов тахан. Подобен е на Нутела. Един буркан заминава пред телевизора вечер. Joy

# 1 677
  • shumen
Тахан мажа на филия.

# 1 678
Уважили са ме и мен този месец с лента за 480 лв., миналия нямах и не страдам. Купон за РД също, направо се чувствувам поласкана Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега сериозно - миналата седмица си купих боксерки. Днес установих, че са дефектни - има 2 чифта с повече от сантиметър разлика. Утре им ги снимам и им ги пращам на Лидл-ци. Да видим какво ще кажат. И повече никакви гащя от там.

# 1 679
Не знам как ще спрем да пазаруваме от веригите и в частност в Лидл.
За нашия малък град и околните села Лидл е от евтините магазини.
Пример: банани днес купих в Лидл за 3,49/кг, в другите магазини са на цена от 3,79 до 5,20лв.
Мандарини - в Лидл днес мрежа 3кг бяха на 4,99 (1,66лв /кг), в другите магазини са над 3лв.
Кашкавал - големите пити излиза около 14лв мисля килограма, в другите магазини над 18 лв килограма.
Котешка храна в консерва 1,39лв, в другите магазини 1,69лв.
Купувам основни неща, без глезотии и без проблем изпълних докрая лентата от 480лв.
Навсякъде е скъпо. Може би изцяло трябва да спрем да пазаруваме, но гладни ли да стоим?

Общи условия

Активация на акаунт