Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 857
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 680
Долче, намерих снимка и предполагам за тази четка говориш

Да, моята е в друг цвят (бяла). Супер е.😍
Значи ще чакам да пуснат тази четка.

И аз съм с лента за 480 лв, а ММ няма никаква.

# 1 681
Не мисля, че в Лидъл има големи пити кашкавал по 14 лв/кг. Бяха по 18 лв/кг последно...Вече купувам от Лидъл/Кауфланд (или мойто и да е друг магазин) само това, което не е поскъпнало прекалено...Днес купих маслини по 4,80 лв/кг- редовна цена от кварталния супер, няма такса 20 ст. за кутийка (както е от тази година в Кауфланд).
Преди около седмица по-скоро имаше "призив" да спрем да купуваме яйца, за да им се понижи цената...Ами, в нашето домакинство вече сме ограничили употребата на яйца. Но да спрем напълно да ги консумираме или пък да ги купуваме от по-малки магазини (не от веригите) на по-високи цени също не ни е опция...😕
Между другото, втрещи ме цената на зехтина в тенекия...около 55 лв/4 л! А съм го купувала по 28-29 лв до около 32-35 лв...Зехтинът екстра върджин също е с нова цена, към 14-15 лв/1 л...😬
Авалон, мисля, че няма да съжаляваш за парната четка!🙂

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 00:10 от dolce miele

# 1 682
# 1 683
  • Sofia
Гледам новата брошура, ама що тия банани са намалени от 2.79, като 3.49 от сума време...
Супер щадяща ме  брошура. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 00:21 от Morena

# 1 684
Днес гледах, че са ми посегнали на любимата бира. Срамота. Вече е 1.49

# 1 685
dolce miele, и у нас е така с яйцата. Търся си рецепти с до 2 и си намерих готини. Ядем доста баница и си открих една страхотна рецепта съвсем без яйца.

Ако ми се доядат пържени и варени ще си направя, но за спорта няма да тръгна да ям.

# 1 686
Долче, благодаря за уточнението. Да, кашкавалът е бил на 18лв /кг (големите пити по 2кг)в началото на януари. Беше ми направило впечатление, че в Лидл е с около 4-5лв по евтин за кг.

# 1 687
Доматите в бутилка ги купувах на 1.99 последния път. Вярно, че беше ноември, ама цял лев отгоре...

# 1 688
Не мисля, че в Лидъл има големи пити кашкавал по 14 лв/кг. Бяха по 18 лв/кг последно...Вече купувам от Лидъл/Кауфланд (или мойто и да е друг магазин) само това, което не е поскъпнало прекалено...Днес купих маслини по 4,80 лв/кг- редовна цена от кварталния супер, няма такса 20 ст. за кутийка (както е от тази година в Кауфланд).
Преди около седмица по-скоро имаше "призив" да спрем да купуваме яйца, за да им се понижи цената...Ами, в нашето домакинство вече сме ограничили употребата на яйца. Но да спрем напълно да ги консумираме или пък да ги купуваме от по-малки магазини (не от веригите) на по-високи цени също не ни е опция...😕
Между другото, втрещи ме цената на зехтина в тенекия...около 55 лв/4 л! А съм го купувала по 28-29 лв до около 32-35 лв...Зехтинът екстра върджин също е с нова цена, към 14-15 лв/1 л...😬
Авалон, мисля, че няма да съжаляваш за парната четка!🙂
Тенекията зехтин и мен ме втрещи, а преди да осъзная цената щях да пращам да ми купят като я видях в брошурата, че аз нямам Лидл наблизо в момента... на малко над 30лв бях я купувала последно, но явно доста отдавна е било. А те вече имам чувството че в сряда и в петък нови цени се появяват.
Скрит текст:
Чудила съм се, като слагат да се плащат кутийките на насипните неща от екологични съображения, навиват ли се в тези магазини да ти сипват в твоя кутия ако си занесеш? Така още по-екологично става, но не съм видяла някой някога да си носи.

# 1 689
Натка, поне в Кауфланд със сигурност не може да си носиш твоя кутийка, имало опасност от замърсяване...
Бг-леля, уви, вкъщи консумираме яйцата предимно пържени или варени, та тогава няма как да се заместят с друго...А баница със сирене/извара също вече правя по-рядко заради цените и на млечните...Ама все нещо трябва да се яде.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 01:33 от dolce miele

# 1 690
Ясно, така си и мислех за кутийките. То беше логично да ги направят платени, но когато направиха същото с найлоновите торбички, беше за да поощрят хората да ползват по-малко еднократни, а с кутии за насипни неща алтернатива явно няма.
И аз се ограничавам до най-нужното при пазаруване, но както казваш все нещо трябва да се яде, още не съм усвоила фотосинтезата, за съжаление Grinning

# 1 691
Имаме лента за 190 лв. в акаунт, с който не е пазарувано през Януари. В моя редовния нямам.

В новата брошура пак забавни изненади. Вече 6 лв. за една замразена пица. По-добре на заведение Wink
Италианските салами също поскъпнали с по 0,50 лв. или повече. Лешниковия крем с левче или повече.
Хаха Дав душ геловете 500 мл. за 7,29 лв. с намалението. Орео тортата не беше ли 10,99 лв до онзи ден? Тия съвсем хвърчат в небесата вече... Иии от петък намален розовият донът отново ама на 0,95 лв. вече. Laughing

Банани за 2,29 лв. иначе звучи добре, макар че не купувам ако не са под 2 лв.

# 1 692
Морена, благодаря за тиквеника. Тъкмо щях да питам за рецепта, но се върнах назад да видя кой беше публикувал снимката, а то си имало линк към рецепта. Много апетитно изглежда.

Мен за яйцата много ме боли. Другите неща все може да намериш алтернатива, все някой салам/шунка/кашкавал е на промоция. Но яйцата нямат заместител. Ние обичаме често да си правим миш-маш или бъркани, ами отиват по 7-8 броя за цялото семейство. Баница, мъфини, кексове, и аз вече търся рецепти с по 2 яйца. Не съм сама явно Simple Smile Този Великден поне няма да преядем с яйца и козунаци..

Седмичното ни меню се определя на база на това какво е намалено Simple Smile Сега пак кайма ще взимам явно. Увеличихме консумацията на боб, леща, крем супи. И аз гледах замразените пици днес, но взех 3 за 10лв на пещ с шунка и гъби. Мисля, че е добра цена на фона на другите.

Нямам лента аз, а бонбоните за рожден ден не ги взех.
Кроасана с кайсии от топлата витрина нов ли е? Като замразените мини кроасанчета ли е?

# 1 693
И нас ни удариха по най-милото - яйцата 😎
С проблеми с въглехидратите сме всички в къщи, яйцата бяха често използвани, сега ги намаляваме до колкото можем, но ми е все по трудно.
Обаче съм за, да спрем да ги купуваме докато им намалят цената, ще устискаме.

# 1 694
  • София
Котешката храна в Лидл е много нисък клас и не я купувам. Само ако пуснат консерви гурме голд на прилична цена, задължително взимам 2-3 кутии. В кутия има поне по 4 бр. консерви.

Общи условия

Активация на акаунт