Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 854
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз направих пазар за над 100 лв, но нямам скреч карта. Някой знае ли на база на какво се дават картите? За използвани купони да не би да е, понеже аз не ползвах, може заради това да нямам.
Възможно е Лидл+ да не е бил маркиран, нищо че привидно изглежда маркиран.
Скреч картата може да се появи и малко по-късно. Имало е случаи и на следващия ден дори.
Не е обвързано с това дали са ползвани купони или не.

# 61
. После зареждаш и си лягаш, сутринта ще се събудиш от уханието на прясно изпечен хляб.

Фортуна, много е удобно, но казват, че е опасно да се оставя да работи през нощта за да не стане пожар.

Кой казва това?
След като има отложен старт, спазени са всички изисквания за експлоатация на машината, не виждам проблем. Дано не става, де.

# 62
Сутринта пазарувах за около 25 лв., но нямам скреч карта...

# 63
  • София
Сутринта пазарувах за около 25 лв., но нямам скреч карта...
Ще дойде 🙂
pinko, препращам ти усмивки от Лидл

# 64
  • Sofia
Искам азиатска седмицааа... та се сетих, че май скоро не е имало някаква седмица.

# 65
Верно азиатска не е имало скоро, но има логика да я пуснат за китайската нова година сега в края на януари. Аз трупам запаси от сосове, нудли и подправки, не ми липсва особено, но обичам тематични неща да съвпадат със събития и да празнувам с народите 😁
Харесала съм едни керамични тави, но ми досвидя да ги купувам онзи ден - уж, на заплата.
Сега се тревожа да не ги приберат покрай измислените намаления.
Керамични тави пускат доста често в различен вариянт, и да ги приберат ще ги извадят отново скоро.
Така е, на кратката програма на пекарната ни със същите съставки, заради намаленото време на втасване хлябът става по-сбит.
Ако има програма нещо френски хляб или бриош, при тях загрява повече продуктите и бухва по-добре, а са кратки на време.

# 66
Здравейте и Честита Нова година! Някой случайно да има желание да ми услужи с купони за тостера 3в1 и сиренето на Родна Стряха? Благодаря предварително

# 67
Мерси, че споделихте за скреч картите. Заради вас погледнах пак, но и аз все още нямам (около 6 часа след пазаруването). Едва ли е от значение ползването на купон или общата сума, поне досега не беше, но знае ли човек...
Купони не съм ползвала днес, но Lidl Plus си ми е отчетен, защото имам дигитална бележка. По-скоро сигурно е някой пореден техен бъг или пропуск, защото примерно, когато имаше трупане на сума на лентата, покупка рано сутрин в понеделник не ми се отразяваше и почнах да пропускам посещения в първия ден от играта.JoyJoyJoy

Все пак явно не са спряни скречовете, айде успокоихме се...!!! Joy
Честито на всички започнали годината с печалба! Simple Smile

# 68
Вчера направих 200+ лв сметка, ни скреч, ни дявол.
Но пък от 67 позиции само 7 не са с някакво намаление (зелено, оранжево или купонско Simple Smile Simple Smile )
Много добре беше - празно, спокойно, масови намаления на всичко неизядено Simple Smile

# 69
Благодаря за темата и много здраве през новата година!
Като ви чета за хлебопекарната и започнах и аз да се замислям, но става ли да се прави хляб примерно с безглутенови брашна или от лимец?

# 70
  • Sofia
Верно азиатска не е имало скоро, но има логика да я пуснат за китайската нова година сега в края на януари. Аз трупам запаси от сосове, нудли и подправки, не ми липсва особено, ...

Ако има програма нещо френски хляб или бриош, при тях загрява повече продуктите и бухва по-добре, а са кратки на време.
Еф, с моите темпове на готвене на азитско... свършват ми запасите. Simple Smile
Ей днес правих за кутията с обяд - Ми горенг и нудли (конкретни) ми останаха за още едно ястие.

Пък за втасването на тестото не нужна топлина (пести се и енергия Simple Smile ), а място с постоянна Т (каквото е например в машината за хляб, ако не се отваря)  и ще си втаса, ако му се даде нужното време, има си достатъчно  мая спрямо брашното и др.продукти и е добре измесено.

У наше село няма гофретник 3в1, те губят (че ги няма навсякъде) - ще отидат парите за друго. Simple Smile

Благодаря за темата и много здраве през новата година!
Като ви чета за хлебопекарната и започнах и аз да се замислям, но става ли да се прави хляб примерно с безглутенови брашна или от лимец?
Че защо да не, машината не ги различава.
Както и  не иска някакви особени съставки/ рецепти, само да са съобразени с капацитета на контейнера.

# 71
Morena, благодаря. Сега в брошурата видях и, че над самата хлебопекарна си пише, че има и програма за безглутенов хляб.

# 72
Здравейте и Честита Нова година! Някой случайно да има желание да ми услужи с купони за тостера 3в1 и сиренето на Родна Стряха? Благодаря предварително
Мога да помогна с купон за тостера 3 в 1. Нямам купон за сирене 🙄

# 73
  • София
Фанфанито, хлебопекарната на Силвер Крест от Лидл е много добра! 16 програми, 2 бъркалки, 13 часа отложен  старт и с прилична цена.  Има упътване на български как се ползва. Има книжка на български с грамажи, продукти и програми.
Ползвам хлебопекарната от 1 година и съм много доволна, че я купих.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 20:34 от Amiamo

# 74
  • Буркина Фасо
програмата за френски хляб може би най-дългата по времетраене.

Общи условия

Активация на акаунт