Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 111 389
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И от мен един плюс за хлебопекарната - ползвам от около 8-9 год., почти всеки ден. Сега се замислям дали да не си купя още една, че казанчето ми е на път да даде фира/ ново 36 лв/ , та да си имам резервна.

# 76
Във вашите филиали има ли от свинската мас в кофичка от 1кг? Днес търсих при нас, но няма и следа от нея.

# 77
Писах им за липсващата скреч карта. Компенсираха ме с ваучер за 2 лв. Даже не знам дали да се радвам🙂

# 78
  • София
От Лидл днес си купих тостера 3в1. Няколко бройки бяха останали. Така ги бяха наредили, че и продавачката едва ги откри.  Доволна съм за тостера и с домакинска хартия за печене се запасих.

# 79
Давам си всички купони, евентуално без хартията за сега. Имам и купон за гръцки питки на цена от  2.40 лв. Който иска нещо да ми пише.

А и да питам, за да знам мога ли да ви изпратя картата без името ми?

# 80
  • София
Не крадем имена 🙂
Можеш да го скриеш при вече направен скрийншот с вградените стандартни опции за редакция или с допълнително инсталирана програма.

# 81
  • София
И аз давам седмичните купони. При желание, пишете на лични.

# 82
  • Sofia
А и да питам, ...мога ли да ви изпратя картата без името ми?
Точно с редакция на снимката в телефона изтривам името.

# 83
Не крадем имена 🙂
Можеш да го скриеш при вече направен скрийншот с вградените стандартни опции за редакция или с допълнително инсталирана програма.
А не знам, може и да крадете, може и да се влюбвате лесно 😆, затова предпочитам да съм си анонимна, ако има и такава възможност.

Морена, само името ли триеш или и номера под него? Питам, за да съм полезна, а не да си вдига някой кръвното на касата заради мен.

Гръцките питки ги дадох.

# 84
Нито името, нито номера има значение, само кодът се чете.

# 85
Кажете нещо за този уред за сушене, родителите ми май ще го вземат?

# 86
Преди много (вече) години моите родители бяха взели някакъв уред за сушене, подобен на този (не съм сигурна от коя верига беше). Почти не се използваше после 🤷🏻♀.
Аз пък точно към теб, Pppqqq имам питане - за светещата дъска за рисуване, щерката реши, че иска такова нещо за прерисуване, заслужава ли си да следя за такава?

# 87
Да, за сега я ползвам, обаче от едната страна (откъм кабела) се нагрява леко, надявам се да не й стане нещо. Иначе е по-евтина от навсякъде и работи добре.
Тя се ползва основно за копиране.

# 88
  • Sofia
... Морена, само името ли триеш или и номера под него?
Само името махам, макар да не е нужен номерът, ама пък той си е просто номер, не ми пречи да си стои.

# 89
  • In transit
Някой обърна ли внимание, дали има рикота? Не гледах много при нас, но и не забелязах нови продукти при млечните.
Иначе с 19лв имам стреч карта за 25% намаление на компот от манго.

Общи условия

Активация на акаунт