Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 111 402
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Някой обърна ли внимание, дали има рикота? Не гледах много при нас, но и не забелязах нови продукти при млечните.
Иначе с 19лв имам стреч карта за 25% намаление на компот от манго.
Ако решиш, че не ти трябва... Simple Smile

# 91
  • София
Днес, след пазаруването имах рулетка, но не печелех. Sad

# 92
Много благодаря на отзовалите се дами. Намерих си купоните. Хубава вечер!

# 93
  • In transit
Морена, пратих ти го.

# 94
  • София
Днес в ЛИДЛ - Люлин 2 ни обслужи като касиер една изключително красива девойка от африкански произход.

# 95
  • Бургас
Имам скреч карта, срещу която пише "рулетка" 😉

# 96
И аз имам свободни купони.
Скрит текст:

# 97
И аз имам купони за подаряване
Скрит текст:

# 98
Кажете нещо за този уред за сушене, родителите ми май ще го вземат?
И аз, и свекърва ми имаме уред за сушене (от друго място са купувани) . Ползваме ги за сушене на плодове, зеленчуци. Мисля, че този си заслужава, защото може да се настройват различни градуси.

Мики , надявам се утре да мога да отида до магазина и ще погледна за рикота.

# 99
Големи сте инфлуенсъри, сдобих се с хлебопекарна и утре ще я пробвам Grinning
И един въпрос, мога ли да правя половин доза от рецептата?

# 100
Особено за първа проба, според мен опитай с нормално за машината количество продукти, да видиш как трябва да изглежда ако не си ползвала до сега или нямаш опит в месенето.
Ако е прекалено малко количеството тесто, може да не го омеси добре, отделно че и отгоре ще е съвсем бледо изпечено ако хлебчето е много ниско. Та, зависи колко е това половината. Винаги съм се чудила на хората дето казват че в голяма може и малко, и много. Ами не може, не и под дадено количество. На сестра ми е за грамажи започващи от 1кг,  със 700-800 грамов хляб се справя но с по-малък вече не е така добре.
Иначе си е добра машина като цяло, ще ти върши хубава работа.

# 101
  • Велико Търново
Хлебопекарната от Лидл е чудесен уред! Ползвах го интензивно първите 2 месеца, после само по празници, а вече само ако ме мързи да меся нещо си... Иначе, ако ядете хляб си е перфектното допълнение в кухнята, но домашния хляб омръзва, на фона на всякакви пълно/мега/гига зърнести хрупкави изкушения по магазините.

# 102
Да ти е честита)) Обаче как така се сдоби, нали е от четвъртък, аз си чакам датата(((
Пуснали ли са я вече, да не съм се отнесла пак и да отида късно.
В Борово някой дали е забелязал да са заредили. Сега пък почнах да се тревожа, да не вземе да ми се измъкне, а преди ту така-ту иначе, еййййййй. Ще се метна утре, ама ако още не са извадили ще ви дърпам ушите, че ми се обърква целият ден.))

# 103
fanfanito, решихме да проверим за останали бройки от преди, имаше една и я взехме( за Бургас става въпрос). Тази взехме, но гледам, че от четвъртък е същата. Сега беше 120лв. Ще пробвам с цяла доза, ще се напасваме Grinning
Скрит текст:

# 104
  • Sofia
Особено за първа проба, според мен опитай с нормално за машината количество продукти, ...
Ако е прекалено малко количеството тесто, може да не го омеси добре, ...
Същото щях да пиша.  Определено няма да го омеси добре, ще се върти около едната бъркалка, вместо да се разтяга между двете.

Идея за готвене - просто и много вкусно ястие - 100% Лидл - Папарделе Болонезе в мързелив вариант. Simple Smile

Скрит текст:
Със сурова наденица, прясна паста и домати в консерва.

Общи условия

Активация на акаунт