Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 111 418
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 105
Подарявам тези купони:
Скрит текст:

# 106
  • Пловдив
Някой може ли да сподели с какъв размер са листовете хартия за печене? До сега съм ползвала на ролка и си режа колкото ми трябва, но май вече не продават такива. На листове няма ли да има много фира? Иначе само за хартията бих отишла до Лидл. Последно бях там преди Коледа за обичайни неща и от тогава не съм стъпвала.

# 107
  • София
Някой може ли да сподели с какъв размер са листовете хартия за печене?

Специално станах да видя на кутийката, защото взимам и не ме е интересува размера.

38х42 см. 30 листа са в една опаковка.

Като размер мен  ме устройва.

# 108
Да, идеални са като размер за голямата тава на фурната. Много съм доволна от хартията.

# 109
Днес видях два вида, но са с еднакъв размер на листата хартия за печене. С различни опаковки, на едната (новата) пишеше и име на производител. Еднакви са размерите на листата. Каква е тогава разликата- не съм отворила различната (спрямо досега зарежданите), за да сравнявам.

# 110
Някой може ли да сподели с какъв размер са листовете хартия за печене? До сега съм ползвала на ролка и си режа колкото ми трябва, но май вече не продават такива. На листове няма ли да има много фира? Иначе само за хартията бих отишла до Лидл. Последно бях там преди Коледа за обичайни неща и от тогава не съм стъпвала.
Ако печеш в тавата на фурната, от нея няма фира изобщо, размерът е тъкмо за нея. За по-малки съдове държа отделно на ролка, купена от другаде, че много се дразня като трябва да изхвърля част от големия лист всеки път. По-рядко ми е нужна, но само така мирясвам, тази на големите листи ми върви повече иначе. Даже за определен малък съд който ползвах често си бях свикнала един голям лист на 4 разрязан, ама това е частен случай че ми е паснало, иначе е пак с фира.
Което ми напомня че май ми привършват запасите от нарязаната от Лидл. Някоя добра душа ще каже ли на каква цена е в момента?

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 23:36 от natka

# 111
  • Sofia
Натка, нещо от рода на 2.70 или 2.80 е хартията, с купона на 2лв, та заредих 3броя.

На старата опаковка си пише размера, на новата го няма, което си е минус... отново.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 00:19 от Morena

# 112
Тук с купоните страшно раздаване пада. Да взема да пускам и моите щото горят всяка седмица. Страх ме е да не вземат съвсем да ги премахнат като видят колко малко се ползват.
Относно рулетката и скречовете ми имайте малко търпение - пренастройват системите от рулетка обратно на скреч. Какавото са извъртяли на празниците извъртяли сега пак ще търкаме. Следобед вече бяха достъпни скреч картите.

# 113
Има и на новата хартия размера, не е пред мен сега опаковката, но понеже точно в магазина го гледах и търсех десетте разлики, първото което сравних беше големината на листовете, някъде на задната страна търси описанието, Морена, еднакви са размерите. Но на новата опаковка, както вече споменах, са посочили и име на производител.

# 114
  • София
Сешоарът ми ме предаде. Имам спомен, че скоро виждах в някоя брошура. Някъде дали има изостанали бройки или да не се надявам?

# 115
  • In transit
Fenyx, кой е производителя?

# 116
Здравейте, някой има ли отзиви за дифузера, който е в брошурата за събота? Благодаря предварително

# 117
Някой има ли спомен, или да е взимал скоро мая, пакетчетата по 5 броя, и да може да ми каже цена?

# 118
Някоя добра душа да ми прошушне трик за по-лесно вадене и слагане на формата за печене вътре в хлебопопечката.
Предишната ми беше няква много елементарна, леко завъртане и готово.
Сега с тази лидълската водя борба, а за туй време щях да омеся 'ляб.

# 119
  • Буркина Фасо
вадене - първо повдигаш единия край и после другия (противоположния)
поставяне - поставяш единия край и после другия.

Общи условия

Активация на акаунт