Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 937
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Велико Търново
Някой прибори за хранене ернесто, да е мил в съдомиялна? После цвета им запази ли се?

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 09:02 от skk007

# 1 561
  • София
Според мене тиганите са чугунени, с покритие отгоре.
Вчера вдигнах един, видя ми се на тежина като мой чугунен.
Не съм купувала и разглеждала обстойно.

# 1 562
Купих от изварените барчета, които са на жълт етикет “Ново”. И уж нови с жълт етикет, но с много кратък срок на годност - до 7 февруари.
Тези от хърватската седмица бяха по-вкусни. Тогава имаше с малина. В Берьозка (руските магазини) също продават и са ми по-вкусни.
Не съм очарована от тази Милбона (в състава е с палма):

# 1 563
Според означенията на дъното на тигана става и за индукционни котлони. Изводът - не е алуминий, има желязо. Дали е стомана или чугун не знам.

# 1 564
Моля, някой като пробва тиганите да даде отзив дали лесно се обръщат палачинките. Искам да взема този с кръгчетата за децата, но ако е много зор, ще се откажа.

# 1 565
  • Sofia
Физалис има ли в постоянния асортимент? Никога не виждам като отида, аз ли съм разсеяна или рядко се среща
Има.

Кръгчетата са за американски палачинки, които са по-дебели и от различно тесто.  Не би трябвало да има проблем с обръщането, но няма да стане без прибор(силиконова шпатула например).
+1
 Точно и не само кръглата форма разбира се... дори и с проста вилица се обръщат.  Малката форма предполага американски палачинки, не нашенските. Simple Smile
Моля, някой като пробва тиганите да даде отзив дали лесно се обръщат палачинките.   ...
Ще го тествам днес, но аз изобщо не се съмнявам, че ще се обръщат лесно. Американски палачинки (просто по-гъсто палачинково тесто с набухвател), който е правил, не би се чудил.
Приготвяне и снимка на щерката отпреди 2 години.

# 1 566
Здравейте, пуканки могат да се правят и в микровълнова печка. В прозрачен стъклен съд слагате царевица за пуканки, слагате капака и включвате, като наблюдавате кога са готови. Стават много бързо и без нищо добавено, след това овкусявате.

# 1 567
  • Буркина Фасо
и в непрозрачен, в нестъклен съд стават. Smiley
у дома само така ги правим.

# 1 568
Всичко що става за микровълнова и може да му се сложи отгоре капак или чиния ще свърши работа. Стават си пуканките по същия начин както ако сте сложили пакет за микровълнова.  Аз затова се чудя колко пуканки трябва да се ядат в една къща че да си струва и отделен уред за тях. Около мен  когото познавам да има такъв, обикновено стои забутан в най-високия шкаф където никой не посяга Grinning
Със сигурност има и хора които си ги ползват редовно, но са много, много малко.

# 1 569
Предпочитам, ако реша, че искам пуканки да взема готовите от Лидл, поне не са с палмова мазнина, а слънчогледово олио, а такива неща и без това се хапват рядко вкъщи.

# 1 570
  • shumen
Пуканки правя от готовите в микровълновата печка.

# 1 571
Обикновено тези за микровълнова имат палмова, затова готовите вземам.
Днес тествах бърза каса - в Младост 2 има 6 бр. такива, за малко покупки е супер удобно.

# 1 572
  • София
Ако става дума за касите на самообслужване, там не могат да се маркират продуктите с оранжев и зелен етикет,  защото намалението се въвежда от слжител, ръчно. За стоките с баркод е удобно.

# 1 573
Ммне.. не покритието ни вълнува, а под него. Simple Smile
Лят алуминии. Написах горе техническия термин и фирмата на която е, гугъл за повече подробности.

# 1 574
Ако става дума за касите на самообслужване, там не могат да се маркират продуктите с оранжев и зелен етикет,  защото намалението се въвежда от слжител, ръчно. За стоките с баркод е удобно.

нормално, и в била е така

Общи условия

Активация на акаунт